Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıkıysa bu mario da bitirin :D
Sponsorlu Bağlantılar
Nedved
Emekli Yönetici
İndirme adresi sorunlu...Yenilenene kadar konu kapalı...
Nedved
Emekli Yönetici
İndirme adresi yenilenmiştir...
baksi
Üye
ben 3. bölüme kadar gelebildim
kral2352
Üye
ben 2. bolume geldim
fahrettin0322
Üye
inmiyo birader link gebermiş
((( MSM )))
Üye
Adamı deli eder bu
kacaksevgilim
Üye
Konu Sahibi
Yeni link eklenmiştir.Rar içindeki .exe uzantılı dosyayı çalıştırmanız yeterlidir kolay gelsin iyi delirmeler
sedat_17
Üye
adama kafayı yedirtiri bu oyun
fındıkfındık
Üye
sen o dırege zıplamıcaksın dıregın ustunden gecıceksın o dusucek sonra dırege zıplıcaksın
cem_mec
Üye
nasıl indiriliyo???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????*
canb12
Üye
ben sayamadım kaçıncı bölüme geldiğimi ama bir yere geldim birsürü altın var borudan aşağı inince başa dönüyor kesinlikle bitirdim ben bu oyunu 1 saatte son bir yere geliyor altınların oraya çıkmadan orasıda gerçekten geçilmesi imkansız !!! hiçbir yol yok orası sadece başlayığp bitirdiğin bölümle bitmiyor nerdeyse 10 tane ayrı bölüm var yer altına giriyosun yer üstüne çıkıyosun bisürü yer geçiyosun bitiyo ama yendin yazmıyo
mert_gs_10
Üye
adam gibi yap bitiririm dandik
Revengeful
Emekli Yönetici
bitmez bu
HsN06HsN
Üye
Ufakken OKulda Mario Oynayıp Sevgilisini Kurtarırdım Şimdide Halasını'mı Kurtaracam
AeroSmith
Üye
benim komputerde acmiyor
orhiorhiorhi
Üye
ya ben açamadım bunu siyah ekrandan sonra kapanıyo ya da hata raporu gönderiyo
ıpod touch1905
Üye
çok acaip birşey ben görmüştüm
Serkan``
Üye
Oynadım bunu bitiremedim tabi,çok uyuz birşey. ^^