Sıkılmak

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sıkılmak
Konuyu nereye acacagımı bılemedım. Konu dısı bence en uygun yer. Aslında sorunum sıkılmak. Tabı baslıktan anlamıssınızdır. Ama bılgısayardan telefondan falan degıl. Insanlardan yaptıgım spordan hayattan sıkılmak. Intıhar etme gıbı bır durum yok yanı sacma. Ama uzaklasmak ıstıyorum. Kımse olmadan rahatca yasamak. En azından bır gun rahatca gecırıp dertsız gecırmek. Soyle yanı hergun aynı seylerı yapmak. Hayır hayır bu degıl benı sıkan. Insanlar. Dertler ve sınavlar. Mutlu gorunmeye calısmak vs. Napmam gerek?

• Beğen
Tepkiler: .caner.

KD1907

KD1907

Üye
Git bi psikoloğa görün kardeş :D

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hayırlısı be gülüm

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bence monotonluk sikmis seni.En iyisi farkli bir muzik aleti falan ogren,baska ugraslar bul.Programcilik gibi vb...

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Sen=Ben

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
psikolojik sorunları, hastalıkları sağlık bölümüne açalım. Psikoloji ruh sağlığı demektir yani sağlıkla alakalı

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
manita çek kendine sıkıntı mikinti kalmaz kardeş

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sevgilim olmadan once sıkılıp bunaldigimi sanardim ama asıl sıkıntı sorumluluk sahibi olununca basliyor,sevgilim'e cok vakit ayiramiyorum diye bana dert yanar tabi asil gercek,beni bunalttigi icin kendimi is'e verdim simdiyse isle ilgileniyorum ki yoksa,sac-baş her turlu yoluyor,çalışınca bir nevi kacis yolu tamam bende kabul ediyorum cok vakit ayirmiyorum ama ayirdigim zamanda kiskancliklari yuzunden hayattan sogutuyor,yolda yuruyen birisi bakti diye trip atiyor sonrada,birden yumusuyor. Bir ortasini bulamiyor ama sadece sevgili odakli hayatimi kursaydim gercekten kafayi siyirirdim,yani bir yere kadar kacis yeriniz oluyor sevgiliyle,bir sure sonra,bir cok seyinizi kisitlamaya basliyor iste o zamanda adim atsaniz hesap vermenizi istediginden bazen bir yerde cok moral bozan konuma bile geliyor. Sevgilinizle herseyi paylasamazsiniz,cok gecmiste yaptiginiz birseyi anlatin bakalim pot kirdiginiz bir ani,saniyesinde dunyayi tersinize dondurur. Herseyi paylasacaginiz arkadasiniz,dostunuzda olmasi lazim ki onlarada anlatabilesiniz,sevgilinize herseyi anlatirsaniz,caniniza bile okur. Tabi benim şansımda herseyimi paylastigim uzun sureler konustugum arkadasim,bir sure sonra bana acildi sevgilim oldu ama simdide eskiden arkadas donemlerinde boyleydik dedigim zaman,tutupta o eskidendi diyor. Yani diyecegim,dertleseceginiz konusacaginiz bir arkadasiniz,dostunuz yada hic olmadi sevgiliniz olsun,olsun ki o zaman pekte sıkılmazsınız,ugrasacaginiz bir ugras olmasi lazim ki hayatiniz rutin olupta caninizi sıkmasin

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sevgilim olmadan once sıkılıp bunaldigimi sanardim ama asıl sıkıntı sorumluluk sahibi olununca basliyor,sevgilim'e cok vakit ayiramiyorum diye bana dert yanar tabi asil gercek,beni bunalttigi icin kendimi is'e verdim simdiyse isle ilgileniyorum ki yoksa,sac-baş her turlu yoluyor,çalışınca bir nevi kacis yolu tamam bende kabul ediyorum cok vakit ayirmiyorum ama ayirdigim zamanda kiskancliklari yuzunden hayattan sogutuyor,yolda yuruyen birisi bakti diye trip atiyor sonrada,birden yumusuyor. Bir ortasini bulamiyor ama sadece sevgili odakli hayatimi kursaydim gercekten kafayi siyirirdim,yani bir yere kadar kacis yeriniz oluyor sevgiliyle,bir sure sonra,bir cok seyinizi kisitlamaya basliyor iste o zamanda adim atsaniz hesap vermenizi istediginden bazen bir yerde cok moral bozan konuma bile geliyor. Sevgilinizle herseyi paylasamazsiniz,cok gecmiste yaptiginiz birseyi anlatin bakalim pot kirdiginiz bir ani,saniyesinde dunyayi tersinize dondurur. Herseyi paylasacaginiz arkadasiniz,dostunuzda olmasi lazim ki onlarada anlatabilesiniz,sevgilinize herseyi anlatirsaniz,caniniza bile okur. Tabi benim şansımda herseyimi paylastigim uzun sureler konustugum arkadasim,bir sure sonra bana acildi sevgilim oldu ama simdide eskiden arkadas donemlerinde boyleydik dedigim zaman,tutupta o eskidendi diyor. Yani diyecegim,dertleseceginiz konusacaginiz bir arkadasiniz,dostunuz yada hic olmadi sevgiliniz olsun,olsun ki o zaman pekte sıkılmazsınız,ugrasacaginiz bir ugras olmasi lazim ki hayatiniz rutin olupta caninizi sıkmasin

benim sevgilim olsun her gün birsey istesin yine razıyim arkadaş :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@Asabi Geliştirici sevgilin olunca hayat hep guzel oluyor sanma,ne zaman sevgilim olmasin istemiyorum dedigim de,daha fazla ustume gelir oldular, sevgilim var ama sevgilim oldugunu bilmelerine ragmen teklif edenler oluyor,şu bir gercek kimse sevgilisiyle ilk aylarini ileriki zamanlarda bulamiyor anca evlenip resmiyet kazaninca,insan farkina variyor

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Asabi Geliştirici sevgilin olunca hayat hep guzel oluyor sanma,ne zaman sevgilim olmasin istemiyorum dedigim de,daha fazla ustume gelir oldular, sevgilim var ama sevgilim oldugunu bilmelerine ragmen teklif edenler oluyor,şu bir gercek kimse sevgilisiyle ilk aylarini ileriki zamanlarda bulamiyor anca evlenip resmiyet kazaninca,insan farkina variyor

teklif edenlere sevgilim var demek çok zor bişey olmasa gerek ben herseye raziyim yinede

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@Asabi Geliştirici genel de onu dediklerinden sonra pek konusmuyorum o kisiyle,soguk davranip sessizlesmesini sagliyorum,1.5 yil kadar sevgili mevzularini pas gecmistim,gelene,git dedim cunku bayagi bir sacma insanlar karsima cikinca,iyice tanimadan sevgili olaylarina girmeyecegim dedim öylede yaptim. Yillarca sevgilim olmadi olayi anca filmlerde oluyor zaten. Hersey'e ragzi olursan bastan kaybetmiste olursun,kimisi bu herseyi kabul eder diyip istedigi gibi oynatma cabasina giriyor,oyle dusunupte yaparsan zaten karsinda ki bayanin egosunu tatmin etmis oluyorsun,sevgili demek paylasmak ve hayati beraber gecirmek demektir bana gore mantigi bu acikca

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bende var hiç sevgilim olmadı nasıl bir duygu yaşamak istiyorum

avast

avast

Üye
Yok abi sevgili olayi zor bende iki sene kimseyle cikmadim simdi 1 senedir bi kizla cikiyorum baya iyiyiz ama dedigin gibi oyle tek basina takilamiyosun kiskanclik lar ve karsindakinide dusunmen gerekiyo baya sorumluluk :D oyle aramayla olan sevgilide kisa suruyo zaten olmasin daha iyi kisa olacagina

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
okuldakini tavla :ehe

sarisinboy123

Üye
Benimde sevgilim olmuştu 2 ay sonra ben terketmiştim alsjskdj

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
saçkumral gözkahverengi tavlıyıverin şunu gari :D