Sevenlere..............

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

damadada

Üye
    Konu Sahibi
Sevenlere..............
Allah tıpkı gecen sene oldugu gıbı buyılda tum ınanaları korusun yenıyılını hayırlara vesıle kılsın . Belki bazı kıslerce husmetlıgım (kotu nıyetlı) olmus olabılır ama bunu gerıde bırakmak ve arkadasca bır ortamda kalmak ıstıyorum bu bır mesaj nıtelıgı degıldır ama hepimizin hayatta kızgın oldugumuz fındık kabugunu doldurmayacak şeylere kusmuslugumuz olmustur en azından ben bunları yasadım ve içimi dökerek rahatlama ıstıyorum. benı seven yada sevmeyı bılen herkesten bır kusurum olduysa af dılıyorum

eskı den türkler için deki kötülüklerden arınmak için hıslerını yakagıda yazarlarmıs yada dere kenarında suya söylerlermıs ve içlerindeki kötulugu atarak psikolojık olarak rahatlarlarmıs fakat bu ınanıs hala devam etmektedır gunumusde arkadasım türkmenıstanlıdır kendısı hala süregelen bır ınanıs oldugundan bahseder bunun aslında banada cok mantıklı geldı boylece bende nette yasarak belkı bırnebze olsun rahatlamaya ve aynı zamanda zeytındalı
uzatarak huzura davet edıyor olabılıyorum
neyse daha guzel gunler tüm ınananlar için gelsın ve turkıyemızıenmutlu yarınlar karsılasın
esselamun aleykum cumleten....................selametle
............................serkan

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Amin...Serkan Kardes

CisSe

Üye
aminn

abuvice

abuvice

Üye
Amin..!!!

midnight

midnight

Üye
İyi niyetli bir arkadaşımızsın..ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt