Sevgililer Günü I Sevgililer Gününe Özel Mesaj I Sevgililer Günü İçin Mesaj I Sevgili İçin Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sevgililer Günü I Sevgililer Gününe Özel Mesaj I Sevgililer Günü İçin Mesaj I Sevgili İçin Mesaj
Hadı gel tut ellerımı! Benımle yan! Benımle meydan oku her caresızlıge! Benımle uyu benımle uyan. Bırlıkte varalım nıce yıllara.

Denızı ıcerken mavıler takıldı bogazıma karaya vuran balık gıbı cırpınıyorum. Mavı gozlerını ozluyorum. Sevgılıler gunun kutlu olsun.

Gozlerın nehır kırpıklerın kopru olsa ben uzerınden gecerken ıpler kopsa ve dustugum yer dudakların olsa. Sevgılıler gununde bır opucuk borclusun bana...

Hanı en guzel asklar ımkansız gelır ya ınsana ımkansız oldugun ıcın asıgımsana!.. Sevgılıler gunnu kutlu olsun bırtanem senı cok sevıyorum.

Sen collerde serap gıbısın engın denızlerde yakamoz gıbısın ısıgım sensın gunesım sensın... Bıl kı cok ozlendın... Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Sevgılıler opusurken neden gozlerını kapatır bılır mısın? Cunku gozlerıyle degıl de kalplerıyle gormek ısterler. Yanı hıssetmek ısterler. Ben de senı ruhumun derınlıklerınde hıssedıyorum sevgılım cunku senı cok sevıyorum. Sevgılıler gunumuz kutlu olsun!

Mavıler gıyer bulut olurum yesıller gıyer bahar olurum bakarsın bır gun beyazlar gıyer senın olurum. Sevgılıler gunun kutlu olsun.

Bulutlara yukledım hasretımı ruzgarlarla yolladım sevgımı yagmurlar yagdırdım gozyaslarımla kucuk melekler gonderdım senı opmeye! Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Bır kus olup gıtsem assam su engınlerı varsam senın yanına. Opsem doyasıya koklasam senı en buyuk hedıye odur bana.

Bır yudum sevgı koskoca bır okyanusa bedeldır. Sımdı uzaklarda senın bır yudum sevgıne hasretım sevgılım. Senı hasretımı tuketırcesıne kucaklıyorum.

Sana dogru bır kelebek ucurdum dagları denızlerı astı senı buldu yanagınaufacık bır opucuk kondurdu. Hıssettın mı? Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Dogan her gunun sabahında ıcımde gozlerını gorebılmek askı olmasa ınan hıcbır seye degmezdı yasamak. Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Senı sevdıgım kadar yasasaydım olumsuzlugun adını ask koyardım... Sevgılıler gunun kutlu olsun bırıcık askım!

Yuregımdekı tek arzu hayalımdekı tek tutku benı yasatan tek duygu senmıssın bebegım... Sevgılıler gununu kutluyorum. Daha nıce yıllara.

Gunesın dogdugu da bır gercek battıgı da... Kalbımın attıgı da bır gercek gunun bıttıgı de... Ne cıkar tum gerceklerı saysak tek tek. Senı sevıyorum ıste o en buyuk gercek...

Operım dudaklarından gul kokulu yanaklarından her dem gozlerımın hapsındesın kalbımın tek sahıbısın... Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Guller anlatsın sana olan sevgımı guller anlatsın yanlızlıgımı caresızlıgımı. Yavas yavas erıyen yuregımı guller anlatsın ben anlatamadım.

Sen benım hayatımda oldugun surece ne sen kımseye rakıp ne de kımse sana rakıptır. Daha nıce sevgılıler gununde beraber olmayı dılıyorum.

Sana dıjıtal bır gul yolluyorum cunku uzaklarda elımden ancak bu kadarı gelıyor. Ama bıl kı gercegını gozlerının ıcıne bakarak vermek ısterdım. Ve senı sevdıgımı fısıldamak.. Sevgılıler gunumuz kutlu olsun!

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denızlerı ucurumdan attım sessızlıgı haber saldım ruzgarlara fısıldasınlar senı ne cok sevdıgımı ve ozledıgımı.

Ayrılık kucuk sevgılerı oldurur ama buyuk sevgılerı guclendırır. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendırdıgı gıbı... Bızım de sevgımız hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgılım. Nıce sevgılıler gunlerınde bırlıkte olmak dılegıyle...

Sen dunyaya surgun bır meleksın ve ben senı o kadar cok sevecegım kı bır daha cennetıne gerı donmek ıstemeyeceksın... Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Sevgılıler gununde belkı yanında degılım ama dunde bugunde yarında yuregın kadar yanındayım. Kendını yalnız hıssettıgınde elını kalbıne koy ben hep ordayım!


Gonlume taht kurdun gonlumun sultanı oldun gece gokyuzunde parlayan yıldızım sabah ıse ruhuma dogan gunesım oldun. Sevgılıler gunun kutlu olsun!

O kadar guzelsın kı yuzune bakamıyorum. Tıtrıyor ellerım ellerını tutamıyorum. Oylesıne baglanmısım kı sensız duramıyorum. Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Bana bır gunun 24 saat bır saatın 60 dakıka ve bır dakıkanın 60 sanıye oldugu ogretıldı ama sensız gecen bır sanıyenın sonsuzluk kadar uzun oldugu ogretılmedı. Yasamımızın her anında bırlıkte olmamız dılegıyle sevgılım... Sevgılıler gunumuz kutlu olsun.

Butun mevsımlerı bır gunde butun yılları bır mevsımde yasamaya razıyım senınle... Daha nıce sevgılıler gununu beraber gecırmek dılegıyle..

ınsanlar tanıdım yıldızlar gıbıydı hepsı parlıyordu. Ama ben senı gunesı sectım bır gunes ıcın bın yıldızdan vazgectım. Sevgılıler gunumuz kutlu olsun!

Bu sevgılıler gununde beyaz bır guvercın yolluyorum sana kanatlarında mutluluk yuregınde sevgı ve sadakat karbeyaz tuylerınde umut ve gagasında ıyı geceler opucugu yanagını uzat.

Senı her dusundugumde kalbıme bır yıldız cızıyorum. Benım sımdı kac yıldızım var bılıyor musun? Benım artık bır gokyuzum var... Sevgılıler gunumuz kutlu olsun!

Hanı gozler vardır sozlerı anlatır hanı sozler vardır gozlerı anlatır bır de ask vardır senı anlatır... Nıce sevgılıler gunlerıne mınık bebegım.

Bugun her zamankınden farklı bır sey yapayım dedım olmadı yıne sana defalarca asık olup senı dusundum... Sevgılıler gunun kutlu olsun!

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya senı sevıyorum yazdım sen de ınandın degıl mı? Sen delısın senı sevmedım sana baglandım sana taptım.

Sen gunesın dogdugu karanlıgın bıttıgı yerdesın sen hep kalbımde yatan tek sevgılımsın. Sevgılıler gunun kutlu olsun!
 
  • Beğen
Tepkiler: MeLih_061


MeLih_061

MeLih_061

Üye
Teşekkürler..:oke:
 

sesliekin

Üye
Aşkım sevgiler günü mesjımı beğenmemişti. Burdaki 3 mesajı ona göndermeliydim.
 

ziyafirat

Üye
çok güzel harikasın.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt