Sıkılmadıysanız sıkı durun -Akşam çekimi-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
hocam herşey bir yana one x le çekilen fotolar daha başarılı :hmmm senin canon da bir sıkıntı var :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
hocam herşey bir yana one x le çekilen fotolar daha başarılı :hmmm senin canon da bir sıkıntı var :hmmm

yapma ya :ah netlemedeki prof luğu göremiyor musun ? one x yuvarlak netlerken canon sadece nesneyi odaklıyor.

abandonware

abandonware

Üye
yapma ya :ah netlemedeki prof luğu göremiyor musun ? one x yuvarlak netlerken canon sadece nesneyi odaklıyor.

yahu o odak meselesini ps de ayarlarsın; benim akrabamdada o tarz bir makina var; 3000 tlye aldı onun fotoğraflarıyla kıyaslayınca canon biraz düşük kalıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet güzel çekiyor kendim denemiştim :oke: Özellikle makro modu başarılı

tabi one x le güzel çekme için cihazı güncellemekte gerekiyor :oke: cihazı ilk satın aldığınla ve güncellediğinde çektiğin fotolarda baya bi fark var.

El-CD

El-CD

Üye
yahu o odak meselesini ps de ayarlarsın; benim akrabamdada o tarz bir makina var; 3000 tlye aldı onun fotoğraflarıyla kıyaslayınca canon biraz düşük kalıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

tabi one x le güzel çekme için cihazı güncellemekte gerekiyor :oke: cihazı ilk satın aldığınla ve güncellediğinde çektiğin fotolarda baya bi fark var.

ama bu cihaz 300 lira değildir gibime geliyor :hmmm

Evet güncellemeden önce vasattı , 4.0.4 ile muhteşem olmuş :oke:

abandonware

abandonware

Üye
ama bu cihaz 300 lira değildir gibime geliyor :hmmm

Evet güncellemeden önce vasattı , 4.0.4 ile muhteşem olmuş :oke:

300 lira? ben 3000 lira dedim :hmmm

- - - Eklendi - - -

neyse şu canon un fiyatını bi söylesenizde merakım gitse :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...