Sıkılmadıysanız sıkı durun -Akşam çekimi-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El-CD

El-CD

Üye
çok gürültülü :hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ne?? :oha: One X daha mı başarılı ? renkler doğru değil :) Ayrıca 20 dk sonra çektim one x ile ondan dolayı renkler daha sıcak :)DSLR ile çektim o fotoğrafı :)

yok ya telefonla yarışan makinaa yaramaz artık nikon 1 j2 alma zamanı geldi

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
N9 da bazı pureview özellikleri denemişler sanırım :D Alıntı bu cümle ama hakkatten öyle Bi panorama paylaşsam konu dışına çıkar mıyım bilmem ama :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
yok ya telefonla yarışan makinaa yaramaz artık nikon 1 j2 alma zamanı geldi

Haha :D

Yeterince açık olamadım galiba :) Bendeki makina bu;

Şimdi eşit şartlarda(nasıl oalcaksa o iş :P) Bir karşılaştırma fotoğrafı koyuyurum. Canon ile çektiğimi 8MP çözünürlüğüne düşürdüm. One X zaten 8 Mp.

One X

Canon EOS 600D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Şimdi eşit şartlarda(nasıl oalcaksa o iş :P) Bir karşılaştırma fotoğrafı koyuyurum. Canon ile çektiğimi 8MP çözünürlüğüne düşürdüm. One X zaten 8 Mp.

One X

Canon EOS 600D

Bence önceki verdiğin akşam çekimlerinde Canon'da bir ayar eksikliği var tam çekememiş. Çünkü burdan bakıldığında Canon mükemmel. Kaç liracık bu makina?

- - - Eklendi - - -

One X

Canon EOS 600D

Bence önceki verdiğin akşam çekimlerinde Canon'da bir ayar eksikliği var tam çekememiş. Çünkü burdan bakıldığında Canon mükemmel. Kaç liracık bu makina?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hocam iyi güzelde fotoğraf çekimlerin için durmadan konu açmasan :D Bir konuda bütün fotoğraflarını topla yenisini ekleyincede uplarsın.Böylece konu kirliliğide olmaz :hmmm

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Önceki çekimde One X ile 20 Dakika daha sonra çektim. Aslında önceki fotoğrafta vardı ama baktım hava daha turuncu ve gökyüzü daha mavi bir kez daha çektim :) Bu arada makina 2000 TL civarında.

- - - Eklendi - - -

Hocam iyi güzelde fotoğraf çekimlerin için durmadan konu açmasan :D Bir konuda bütün fotoğraflarını topla yenisini ekleyincede uplarsın.Böylece konu kirliliğide olmaz :hmmm

Kıyalama içinde fotoğraf eklediğimiz için aslında bir problem teşkil etmemesi lazım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Makina çok güzel ama bana göre pahalıymış :) İlerde mesleğe geçince sağlam teknoojiler almayı düşünüyorum kamera falan :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hımm :hmmm N9 hiç dikkat çekmedi sanırım herneyse :D

15097

15097

Üye
Hepsi güzel :)

yakup_281

yakup_281

Üye
Hep Xperia Pro şöyle, Xperia Pro böyle diyerek övdüm ama sahibine (Sony) kızdım.

Yine böyle bir konu. Sıkılmayanlar için :ehe

Akşam olmuştu hem telefonun gece çekimini merak ettim hem de manzarayı kaçırmak istemedim ve çektim. Sizce nasıl?

Fotoğraf:

Vakti anlayabilmeniz için şöyle bir hatırlatma metodu söyleyeyim; akşam ezanından 40 dk. sonrası. Güneş ışıkları zor görülüyor. Dağlar dolayısıyla güneş çok daha çabuk kayboluyor.

Kıyaslama yapmak isteyen varsa, dediğim vakitte bir çekim de kendi telefonuyla yapıp konuya cevap olarak ekleyebilir hep beraber aradaki farkı görürüz. Çok merak ediyorum şuan :) Özellikle üst modeller.
her yerde akşam ezanı aynı saatte değilki
N9 da bazı pureview özellikleri denemişler sanırım :D Alıntı bu cümle ama hakkatten öyle Bi panorama paylaşsam konu dışına çıkar mıyım bilmem ama :D

bu nasıl panorama aga ya :P

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
her yerde akşam ezanı aynı saatte değilki

bu nasıl panorama aga ya :P

Fakat güneşin hali aynı.O yüzden saat 7'de-8'de değilde akşam ezanında demiş.Işık seviyeleri benzer olması için yani ;)

El-CD

El-CD

Üye
ilk fotoğraf çok gürültülü bu arada demeyi unutmuşum

abandonware

abandonware

Üye
Ne?? :oha: One X daha mı başarılı ? renkler doğru değil :) Ayrıca 20 dk sonra çektim one x ile ondan dolayı renkler daha sıcak :)DSLR ile çektim o fotoğrafı :)

one x her zaman başarılıdır; ben onu bunu bilmem; sebep = one x le çekilen gerçekci olmayabilir belki fakat benim daha hoşuma gitti; zaten önemli olanda bu :oke:

El-CD

El-CD

Üye
one x her zaman başarılıdır; ben onu bunu bilmem; sebep = one x le çekilen gerçekci olmayabilir belki fakat benim daha hoşuma gitti; zaten önemli olanda bu :oke:

Bu her zaman lafı yanlış hocam kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...