Sıkılmadan oynayacagim bir oyun?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Sıkılmadan oynayacagim bir oyun?
Lg optimus l7 telefonum var küçük boyutlu zaman gecirebilecegim bir oyun ariyorum. Online da olabilir..

dinemo

dinemo

Üye
Hill Climb Racing var
Jetpack Joyride var Arcade&Aksiyon oyunları oynarsan sıkılmıassın

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
hill climb racing pek bana göre değil.. jetpack joyride'ı oynamıştım ama 2 gün sonra sıkıldım. biraz daha bağımlılık yapan oyun lazım bana ya..

dinemo

dinemo

Üye
Respwanables var online

- - - Eklendi - - -

Pes 2012 var

- - - Eklendi - - -

NBA Jam var

ahmetsuha525000

Üye
Şimdi başlığa göre önereceksek öyle bir oyun yok. Kişisel zevkler farklıdır. Ben hala Temple Run bağımlısıyım. Yani senin önce zevkini bilmemiz lazım.
Mesela Agent Dash önerebilirim. Yada Cady Crash olabilir. Ama severmisin bilmiyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bridge constructor.

theeternal

theeternal

Üye
head soccer iyi cok güzel ilk başta cok zor gibi gelebılır ama alışınca cok süper

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi başlığa göre önereceksek öyle bir oyun yok. Kişisel zevkler farklıdır. Ben hala Temple Run bağımlısıyım. Yani senin önce zevkini bilmemiz lazım.
Mesela Agent Dash önerebilirim. Yada Cady Crash olabilir. Ama severmisin bilmiyorum

Haklisin aslinda ama denemedigim tarzlar ariyorum aklima yatan oyunlari deniyorum. Candy Crash var zaten hocam. Temple run da baydi 2 ay araliksiz oynadim...

dogukan-

dogukan-

Üye
Nimble quest tam sana gore bir oyun denemelisin

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
The Shadow

The Shadow

Üye
world conqueror 2 acayip bağımlılık yapan bir strateji oyunu :oke:

buroocckk

Üye
New Star Soccer hocam okul zamanı çok iyi gidiyor sallamıyorum 1 ay boyunca kesintisiz oynadım tabii hilesiz :)

e.alpman12

e.alpman12

Üye
Royal Revolt var 311 mb lık oyun telefonunda kasmadan oynayabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: cash21

Üst Alt