Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıkılmadan oynayacagim bir oyun?
Sponsorlu Bağlantılar
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
Sıkılmadan oynayacagim bir oyun?
Lg optimus l7 telefonum var küçük boyutlu zaman gecirebilecegim bir oyun ariyorum. Online da olabilir..
dinemo
Üye
Hill Climb Racing var
Jetpack Joyride var Arcade&Aksiyon oyunları oynarsan sıkılmıassın
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
hill climb racing pek bana göre değil.. jetpack joyride'ı oynamıştım ama 2 gün sonra sıkıldım. biraz daha bağımlılık yapan oyun lazım bana ya..
dinemo
Üye
Respwanables var online
- - - Eklendi - - -
Pes 2012 var
- - - Eklendi - - -
NBA Jam var
ahmetsuha525000
Üye
Şimdi başlığa göre önereceksek öyle bir oyun yok. Kişisel zevkler farklıdır. Ben hala Temple Run bağımlısıyım. Yani senin önce zevkini bilmemiz lazım.
Mesela Agent Dash önerebilirim. Yada Cady Crash olabilir. Ama severmisin bilmiyorum
UpOneTR
Üye
bridge constructor.
theeternal
Üye
head soccer iyi cok güzel ilk başta cok zor gibi gelebılır ama alışınca cok süper
Şimdi başlığa göre önereceksek öyle bir oyun yok. Kişisel zevkler farklıdır. Ben hala Temple Run bağımlısıyım. Yani senin önce zevkini bilmemiz lazım.
Mesela Agent Dash önerebilirim. Yada Cady Crash olabilir. Ama severmisin bilmiyorum
Haklisin aslinda ama denemedigim tarzlar ariyorum aklima yatan oyunlari deniyorum. Candy Crash var zaten hocam. Temple run da baydi 2 ay araliksiz oynadim...