Şike teklifi aldım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Şike teklifi aldım!
Futbolda devam eden şike soruşturması kapsamında ifade veren A.Gücü futbolcusu Uğur Uçar'ın, şike teklifi aldığını kabul ettiği iddia edildi. Önceki gece İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade veren Uçar'ın 'Bana 6-0 yenildiğimiz F.Bahçe karşılaşmasından önce şike teklif edildi ama kabul etmedim' diye dediğinin tutanaklara geçtiği öğrenildi...
LİGİN 33. haftasında oynanan ve F.Bahçe'nin 6-0 kazandığı A.Gücü maçı öncesinde yaşanan olaylarla ilgili ifadesi alınan Uğur Uçar, Emniyet'te takım arkadaşı Senecky ile birlikte önemli bilgiler verdi.

DİNLEMEYE TAKILDI
ÜÇÜNCÜ dalgada bilgisine başvurulan ilk isim olan eski G.Saraylı oyuncunun ismi telefon takiplerinde bolca geçiyordu. Uğur'a 10 Mayıs 2011 tarihinde Kadıköy'de oynanan maç öncesinde menajerler aracılığıyla şike teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Genç futbolcunun menajeri Ümit Aydın'ın F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen menajer Yusuf Turanlı ile şike pazarlığı yaptığı da öne sürülüyor. Menajer Abdullah Başak'ın da dahil olduğu pazarlıklar sonrasında Uğur Uçar'ın yanısıra başka oyunculara da aynı teklifin yapıldığı konuşulmuştu.

MENAJERLER ARACI OLUYOR
TELEFON kayıtlarında Yusuf Turanlı'nın Abdullah Başak ile yaptığı görüşmede 'Abi olumsuz, korkuyorlar yok diyorlar, çok mücadele oldu ama olumsuz' dediği belirlenmişti. İşte bu ifadeyi Uğur Uçar, Emniyet'te doğruladı. G.Saray alt yapısından yetişen ve 2 sezon önce A.Gücü'ne geçen Uğur Uçar, polisteki sorgusunda bunu doğruladı.
UĞUR Uçar, kendisine şike teklifi yapıldığını ancak kabul etmediğini söyledi. Uğur kayıtlara geçen ifadesinde 'Şike teklifi yapıldı ama kabul etmedim' diyerek soruşturmaya yeni bir boyut kazandırdı..

AKIN, İTİRAFI REDDETMİŞTİ
DAHA önce İbrahim Akın'ın F.Bahçe ve Beşiktaş'tan para ve yarış atı aldığını kabul ettiği iddia edilmişti. Akın'ın hakim karşısında 'baskı altında kabul ettim' diyerek itirafı reddeceği açıklanmıştı. Uğur Uçar ise açıklamaları ile şike teşebbüsünü doğrulamış oldu. Bu itiraf F.Bahçe ile ilgili yapılan soruşturmada delil olarak kullanılacak. Eski G.Saraylı oyuncu böylece Fenerbahçe'nin şike soruşturmasındaki ifadesi ile kader adamı olabilecek.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Takke düştü kel göründü...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:hmmm

greenmile

greenmile

Üye
uğu uçar kim ki ona teklif edeceğiz,galatasaraya yaranma çabası

greenmile

greenmile

Üye
arkadaş sanki fenerbahçe kulübü yöneticisi adam aldım diyosa almıştır yalan borcu yok :hmmm

bizde vermedik diyorsak vermemişizdir bizim de yalan borcumuz yok,uğur uçar vasatın hiçbir zaman üzerine çıkamamış 2 çalım attığını bu zamana hiç görmediğim futbolcu herkes sallıyor bi yerinden

Kingmortall

Kingmortall

Üye

bizde vermedik diyorsak vermemişizdir bizim de yalan borcumuz yok,uğur uçar vasatın hiçbir zaman üzerine çıkamamış 2 çalım attığını bu zamana hiç görmediğim futbolcu herkes sallıyor bi yerinden

arkaşım konuşman aynı fenerbahçe yöneticisi gibi gizli fenerbahçe yöneticisimisin verilmişşe bile senin nereden haberin olacak nereden haberin var söyle bizde şike var diye konuşmayalım :oke:

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™
greenmile

greenmile

Üye
arkaşım konuşman aynı fenerbahçe yöneticisi gibi gizli fenerbahçe yöneticisimisin verilmişşe bile senin nereden haberin olacak nereden haberin var söyle bizde şike var diye konuşmayalım :oke:

şike teklif edeceksen o takımın kilit oyuncusuna edersin mantıken değil mi? Şike teklif edilmiş ama bu adam kabul etmemiş ne yani kabul etse 12-0 mı bitecek maç,bırakın bu işleri ya bu maçı geçtim fener konya maçında bile şike var deniyor biraz mantıken düşünün yahu

61semih

61semih

Üye

şike teklif edeceksen o takımın kilit oyuncusuna edersin mantıken değil mi? Şike teklif edilmiş ama bu adam kabul etmemiş ne yani kabul etse 12-0 mı bitecek maç,bırakın bu işleri ya bu maçı geçtim fener konya maçında bile şike var deniyor biraz mantıken düşünün yahu
şikeden anladıgınız bukadarmı ıllakı kılıt oyuncusu olması gerekmezkı dandık bır oyuncuyuda satın alırsın kırmızı kart gorur macı katleder veya korcan gıbı kalecılerı satın alırsın olur bıter.ugur ucar boyle bır teklıf almasa neden aldım derde kendını şike sorusturmasının ıcıne atar ve fenerbahceyı karsısına alırkı,fb nın bunu yalannlıyacagı kesın.zaten elde delıller olmasa kımse ıtıraf etmezdi.
bunların dısında ben adalete bu konuda guvenıyorum verecegı sonuca da ınanacagım her ne olursa olsun.tff den şüphelerım var ama

greenmile

greenmile

Üye
şikeden anladıgınız bukadarmı ıllakı kılıt oyuncusu olması gerekmezkı dandık bır oyuncuyuda satın alırsın kırmızı kart gorur macı katleder veya korcan gıbı kalecılerı satın alırsın olur bıter.ugur ucar boyle bır teklıf almasa neden aldım derde kendını şike sorusturmasının ıcıne atar ve fenerbahceyı karsısına alırkı,fb nın bunu yalannlıyacagı kesın.zaten elde delıller olmasa kımse ıtıraf etmezdi.
bunların dısında ben adalete bu konuda guvenıyorum verecegı sonuca da ınanacagım her ne olursa olsun.tff den şüphelerım var ama

sen olaya nasıl bir penecereden bakıyorsun?Senin başkanın yurt dışına çıkamıyor bunu biliyorsun değil mi?Buca trabzon maçında umut mudur nedir onun attığı golü sabaha kadar seyret,kaç maçı ne şekilde aldınız bence kendi maçlarınıza bir bakın,Burak hayatında 20 golü bi arada görmemiş ama bu yıl ne hikmetse her gelen gol.

konuya gelirsek hangi ankaragüclü oyuncu maçı katletmiş?Sivaslı kaleci korcan diyorsun güzel kardeşim de o gol öncesi karşı karşıya çıkardığı toplar ne olacak?Alın terine biraz saygı gösterin,Fenerbahçe bu yıl hem trabzonu,hem galatasarayı,hem beşiktaşı saha içerisinde tabi caizse eze eze yenmiştir.Sonuçlar ortadır,iyike ezeli rakipleri de yenmişiz yoksa her maçı şaibeli ilan edecektiniz

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye

sen olaya nasıl bir penecereden bakıyorsun?Senin başkanın yurt dışına çıkamıyor bunu biliyorsun değil mi?Buca trabzon maçında umut mudur nedir onun attığı golü sabaha kadar seyret,kaçı maçı ne şekilde aldınız bence kendi maçlarınıza bir bakın,Burak hayatında 20 golü bi arada görmemiş ama bu yıl ne hikmetse her gelen gol.

konuya gelirsek hangi ankaragüclü oyuncu maçı katletmiş?Sivaslı kaleci korcan diyorsun güzel kardeşim de o gol öncesi karşı karşıya çıkardığı toplar ne olacak?Alın terine biraz saygı gösterin,Fenerbahçe bu yıl hem trabzonu,hem galatasarayı,hem beşiktaşı saha içerisinde tabi caizse eze eze yenmiştir.Sonuçlar ortadır,iyike ezeli rakipleri de yenmişiz yoksa her maçı şaibeli ilan edecektiniz

bende konuya gelecem sivasspor kalecisi 2 çıkardıysa 3 içeri aldı bilerek

• Beğen
Tepkiler: 61semih
greenmile

greenmile

Üye
bende konuya gelecem sivasspor kalecisi 2 çıkardıysa 3 içeri aldı bilerek

böyle mantık mı olur? yüzde yüzlük golü çıkaracaksın,yenilmeyecek golleri yiyeceksin,ıslak zemin top kayabilir normaldir,o zaman son yıllarda galatasaraya gelen her kaleci bilerek topları içeri alıyor bizde böyle mi düşünelim.4-3 lük maçta mecnun başkan da işin içinde deniyor el insaf ortada düzeneği kurulmuş bi olay varsa maç 4-3 mü biter?Trabzon karabük maçı gibi atarsın 4 tane gider.

hep fener konuşuluyor ya bende size bir soru sorayım madem.Karabükün bu ligte bi iddası var mıydı?Yoktu.90. dakikada karabük kalecisi bize gol atmak için ceza sahamıza neden geldi?Bülent ataman şampiyonluk yada küme düşme maçı oynamamasına rağmen yedek kulübesinden saha içerisine ayakkabı fırlatmanın mantığı sizce ne olabilir sonuçta fenerle oynuyorsun yenilmen olası değil mi?

Samsun55''

Samsun55''

Üye

şike var bu golde :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye

böyle mantık mı olur? yüzde yüzlük golü çıkaracaksın,yenilmeyecek golleri yiyeceksin,ıslak zemin top kayabilir normaldir,o zaman son yıllarda galatasaraya gelen her kaleci bilerek topları içeri alıyor bizde böyle mi düşünelim.4-3 lük maçta mecnun başkan da işin içinde deniyor el insaf ortada düzeneği kurulmuş bi olay varsa maç 4-3 mü biter?Trabzon karabük maçı gibi atarsın 4 tane gider.

hep fener konuşuluyor ya bende size bir soru sorayım madem.Karabükün bu ligte bi iddası var mıydı?Yoktu.90. dakikada karabük kalecisi bize gol atmak için ceza sahamıza neden geldi?Bülent ataman şampiyonluk yada küme düşme maçı oynamamasına rağmen yedek kulübesinden saha içerisine ayakkabı fırlatmanın mantığı sizce ne olabilir sonuçta fenerle oynuyorsun yenilmen olası değil mi?

ya arkadaşım beni koysan oraya selcuğun vurduğu topu kurtarırdım en azından o yenmez bence bilerek yedi

61semih

61semih

Üye
artık cevap bıle vermıyecegım okadar sacma sapan seyler yazılıyorkı buraya tutarsızca yazık ne dıyım er gec gorusecez bakalım kım kume dusuyor ne oluyor.siz 'at gözlüğünüzü'takın bakalım.bizim tek bir dediğimiz var
düşürün ulan düşürün ulan şike yapanı düşüğrün ulan...

61semih

61semih

Üye

bilemiyorum :hmmm

gs macındakı gol hatalıda olsa kabul edılebılır cunku top kalecının onunde sekıyor,kalecıler ıcın sıkıntılı bır durum ama korcanın yedıgı golde bu durumyok,kalecılıgın ilk baslarında ogretılen boyle gelen toplara vucudunuzu kullanarak anı yan yararak yanı vucudunuzu topun onune koyarak tutmaktır.şekıl olsun dıye kalecıler basıt toplara yatarak uzanmaz.ayrıca bunu da gectım her kalecı hatalı golde yiyebilir tamam ama telefon kayıtları basınada yansıdı korcanın.sizlerde gormussunuzdur

greenmile

greenmile

Üye
gs macındakı gol hatalıda olsa kabul edılebılır cunku top kalecının onunde sekıyor,kalecıler ıcın sıkıntılı bır durum ama korcanın yedıgı golde bu durumyok,kalecılıgın ilk baslarında ogretılen boyle gelen toplara vucudunuzu kullanarak anı yan yararak yanı vucudunuzu topun onune koyarak tutmaktır.şekıl olsun dıye kalecıler basıt toplara yatarak uzanmaz.ayrıca bunu da gectım her kalecı hatalı golde yiyebilir tamam ama telefon kayıtları basınada yansıdı korcanın.sizlerde gormussunuzdur

madem bu kadar çok biliyosun neden kaleci olmadın ki sen ne güzel hiç gol yemezdi senin oynadığın takım

----------Eklendi @ 15:35:52 ---------- Yazıldı @ 15:29:39 ----------

öyle olmasını istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz da kimse verdiğim ufacık örneklere bile cevap verememiş :)

61semih

61semih

Üye

madem bu kadar çok biliyosun neden kaleci olmadın ki sen ne güzel hiç gol yemezdi senin oynadığın takım

----------Eklendi @ 15:35:52 ---------- Yazıldı @ 15:29:39 ----------

öyle olmasını istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz da kimse verdiğim ufacık örneklere bile cevap verememiş :)
hak yerını buluncada senı bu konuda gormek ısterım :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...