FatoŞ
Üye
bilmukkabbele kaptannnen iyisi uyumak canım tabii uyuyabilirsen![]()
uyumak aslında ayakta dahi uyur insan
nerden akklıma geldiyse 
bilmukkabbele kaptannnen iyisi uyumak canım tabii uyuyabilirsen![]()
nerden akklıma geldiyse 
Ben mesela her türlü uyurum ayakta-oturarak-yatarak-kalkarak uyurum farketmez yanibilmukkabbele kaptannn
uyumak aslında ayakta dahi uyur insannerden akklıma geldiyse
![]()

Ve uzun bir süredden sonra şair derin bir nefes aldı ve şöyle dedi ben mesela her türlü uyurum ayakta , oturarak , yatarak , kalkarak diye.. şair sonra ceplerini yokluyordu ne vardı yalnızlıktan gayrı yok ..Ben mesela her türlü uyurum ayakta-oturarak-yatarak-kalkarak uyurum farketmez yani![]()
![]()
deriin derin düşündürdü şairi geçmişten arta kalan bir avuç yalnızlığı...Ve uzun bir süredden sonra şair derin bir nefes aldı ve şöyle dedi ben mesela her türlü uyurum ayakta , oturarak , yatarak , kalkarak diye.. şair sonra ceplerini yokluyordu ne vardı yalnızlıktan gayrı yok ..
Bir avuç denildiğinede bakmayın sakın yarım bir avuç dolusu yalnızlık herşeyde biraz yarımlık yalnızlıkta dahi yarımlıkderiin derin düşündürdü şairi geçmişten arta kalan bir avuç yalnızlığı...
Soğuktu! Soğuktan biraz daha soğuk..Bir avuç denildiğinede bakmayın sakın yarım bir avuç dolusu yalnızlık herşeyde biraz yarımlık yalnızlıkta dahi yarımlık
Lakin soğuktu ..,Soğuktu! Soğuktan biraz daha soğuk..
Sıcaktan kaçıyordu bütün alışılagelmiş sevda yüklü trenlerim..!
Eskimiş şiirler vardı ceplerinde;Lakin soğuktu ..,
hangi mevsimin dahi yaşandığı bilinmiyordu ..
Dilinde bir şarkı geziniyordu sevdaya dairEskimiş şiirler vardı ceplerinde;
Yıllara meydan okumuş onca cümle;
Satır aralarına sıkışmış bir kaç nota;
Diline sürüklenmiş kısa bir melodi sonra!
Dedim ya eskimiş şiirleri vardı ceplerinde;
Senden, benden; biraz da bizden artakalan şiirler..
Görmeyi özlüyordu ama bir çift göz;Dilinde bir şarkı geziniyordu sevdaya dair
heybesinde bir kaç tomar şiir vardı sevdaya dair
bir ses işitiyordu sevdaya dair
yürüyordu aklında sevdaya dair düşünceler..
herşey başkalaşıyordu hayat dahi
bir Sevda kalıyordu..
ben seni sevdim sen susmayı...Hayat Kısa Lakin Sen Uzun Uzun Susuyorsun.. ~
Ne güzel işte sessiz sessiz takılınben seni sevdim sen susmayı...

avazımız çıktığı kadar sustuk hiç biriniz duymadınızNe güzel işte sessiz sessiz takılın![]()

Bende bir miktar kulak çınlaması oldu ama sebebinin bu olabileceğini düşünmemiştim doğrusuavazımız çıktığı kadar sustuk hiç biriniz duymadınız![]()
![]()

Bende bir miktar kulak çınlaması oldu ama sebebinin bu olabileceğini düşünmemiştim doğrusu![]()
aşk bizi terkedeli çok oldu, gözlerine şiir yazılası güzel kızı bulamadım daha ne o beni ne de ben onu bulamıyoruz biraz gönülsüz davranıyoruz galiba 
Sonra sen sevmeyi Ben İse Susmayı...ben seni sevdim sen susmayı...