Hiçbir dil özlemi anlatacak kadar güçlü değildir. İnsan bu yüzden özledikçe sessizleşir..
- - - Eklendi - - -
Fotoğraflarımdan anlayamazsın nasıl üşüdüğümü..
- - - Eklendi - - -
Sessizim bu gece.. Hiç olmadığım kadar.. Söylenecek o kadar kelime o kadar cümle olmasına rağmen ben SUSTUM! Sessizlik içinde kaldım hep.. Sana söylemek istediğim kelimeleri kalbime gömdüm.. Belki birgün hani olur ya belki bir gün kalbime ağır gelir kelimeler içimden atmak isterim ya.. İşte o zaman söylerim diye ! Sessizlik içinden çıkamadım bir türlü.. Aşka sevgiye KALBİNE ! Konuşamadım SUSTUM..
- - - Eklendi - - -
Sözün bittiği yerdeyim…
Sana dair bir şeyler yazmak istedim
İlham bekledim...
Gelmedi…
Gönlüme tek kelime inmedi...
Zorladım kendimi yokladım zihnimi
Bana mısın demedi!
“Sevgi” dedim devamını getiremedim
“Hasret” dedim çok sıkıldım boş verdim
Durdum kapattım gözlerimi
Sitem ettim gönlüme; “bu kadar mı?” dedim..
Gönlüm dile geldi: “ zorlama” dedi “beni zorlama”
Sözün bittiği yerdeyim…
- - - Eklendi - - -
Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için...
- - - Eklendi - - -
Yardım etmek mi istiyorsun ? O zaman dinle; yaşama sevince getir bana çokca olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları..