o maun sandık varya o maun sandıkahh o asit varya o asit![]()

o maun sandık varya o maun sandık
- - - Eklendi - - -
![]()

etrafına vazelin sürüyordum sığilin ortasına da o asiti.. 1 ayda geçmişti
her neyse Allah şifa versin 

Öncelikle arkadaşım asitin siğile hiç faydası yok bende kullandım iki sene hiç faydası yok .Siğilin üstüne bir parça kına çalarsan üç dört günde geçer. Geçmiş olsun.

Eczane'ye git nasır bandı alacağım de 8 TL olması gerek. Şu anda bende kullanıyorum çünkü.
Gayet etkili.
bende de olmuştu çok kötü birşey tam da topugumun tam altındaydı . Neredeyse topuklu ayakkabı kullanıyormuş gibi yürüyordum.etrafına vazelin sürüyordum sığilin ortasına da o asiti.. 1 ayda geçmişti
her neyse Allah şifa versin
- - - Eklendi - - -
ayrıca o asit çok sızlatiyordu o sığilin bulunduğu kısmı![]()
Geçmiş olsun hüseyin![]()

güneş li havada mercekle yak

yav kardeşim sen kına yak hemen geçer.
asitin siğile faydası olabilir belki ama riskli ya.sağlıklı deriye yanlışlıkla kaçırırsan b.k olur o deri de.eğer asitle gecmezse kınayi eve gidince denerim.önerin için sağol
- - - Eklendi - - -
sadece nasır bandını yapıştırmak yetiyor mu?
- - - Eklendi - - -
tam yuvarlak olsa siğil neyse de tırnağımın yanında da var bi tane,hem sürmesi çok zor oluyor oraya hem de çok acıtıyor ya.amin kardeşim..
- - - Eklendi - - -
eyvallah osmanım
- - - Eklendi - - -
ciddi misin![]()

haydar ustaya bakmaya.. Elini yakıp iz kalır valla.. Eczaneye bi soru hüseyinm
- - - Eklendi - - -
Wartner siğil ilacı.. Sigilin üzerine dondurucu etki edip kaybediyo.. Buyur reklamlardaki ilaç![]()
doktor verrutol diye bi asit verdi,onu uygulayacağım bir süre.iyileşme gösterirse asite devam ederim.olmazsa kına sürerim artıkyav kardeşim sen kına yak hemen geçer.
reklamlardaki sağlık malzemelerine pek güvenmiyorum,teşekkürlerdoktor verrutol diye bi asit verdi,onu uygulayacağım bir süre.iyileşme gösterirse asite devam ederim.olmazsa kına sürerim artık
- - - Eklendi - - -
iz kalıyor mu kına yakınca?bir de oradaki hücreler tamamen ölüyor mu?