siğil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
siğil
Arkadaşlar siğilin üstüne sürülen asit ne kadar süre durmalı bilen var mı?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yok mu :(

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
Öncelikle arkadaşım asitin siğile hiç faydası yok bende kullandım iki sene hiç faydası yok .Siğilin üstüne bir parça kına çalarsan üç dört günde geçer. Geçmiş olsun.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
dostum bu kina sigilin uzerine yskilacakmi yoksa kinanin o maddesimi bekletilecek tam açiklarmisin

otostopçu

otostopçu

Üye
kına yak :zong: ahaha kınayı sür geçiyor kardeşimdede vardı işe yaramıştı :hmmm

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
evet akşamdan yak kinayi siğilin üstüne sür bir bezle kapat hadi bakalim gecmis olsun.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ahh o asit varya o asit :cnfsd:

otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Eczane'ye git nasır bandı alacağım de 8 TL olması gerek. Şu anda bende kullanıyorum çünkü.
Gayet etkili.

codblackops2

codblackops2

Üye
bende de olmuştu çok kötü birşey tam da topugumun tam altındaydı . Neredeyse topuklu ayakkabı kullanıyormuş gibi yürüyordum.:ehe etrafına vazelin sürüyordum sığilin ortasına da o asiti.. 1 ayda geçmişti :hmmm her neyse Allah şifa versin :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca o asit çok sızlatiyordu o sığilin bulunduğu kısmı:(

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun hüseyin :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
güneş li havada mercekle yak

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle arkadaşım asitin siğile hiç faydası yok bende kullandım iki sene hiç faydası yok .Siğilin üstüne bir parça kına çalarsan üç dört günde geçer. Geçmiş olsun.

asitin siğile faydası olabilir belki ama riskli ya.sağlıklı deriye yanlışlıkla kaçırırsan b.k olur o deri de.eğer asitle gecmezse kınayi eve gidince denerim.önerin için sağol :)

- - - Eklendi - - -

Eczane'ye git nasır bandı alacağım de 8 TL olması gerek. Şu anda bende kullanıyorum çünkü.
Gayet etkili.

sadece nasır bandını yapıştırmak yetiyor mu?

- - - Eklendi - - -

bende de olmuştu çok kötü birşey tam da topugumun tam altındaydı . Neredeyse topuklu ayakkabı kullanıyormuş gibi yürüyordum.:ehe etrafına vazelin sürüyordum sığilin ortasına da o asiti.. 1 ayda geçmişti :hmmm her neyse Allah şifa versin :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca o asit çok sızlatiyordu o sığilin bulunduğu kısmı:(

tam yuvarlak olsa siğil neyse de tırnağımın yanında da var bi tane,hem sürmesi çok zor oluyor oraya hem de çok acıtıyor ya.amin kardeşim..

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun hüseyin :)

eyvallah osmanım :)

- - - Eklendi - - -

güneş li havada mercekle yak

ciddi misin :)

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
yav kardeşim sen kına yak hemen geçer.

Astrosman

Astrosman

Üye

asitin siğile faydası olabilir belki ama riskli ya.sağlıklı deriye yanlışlıkla kaçırırsan b.k olur o deri de.eğer asitle gecmezse kınayi eve gidince denerim.önerin için sağol :)

- - - Eklendi - - -

sadece nasır bandını yapıştırmak yetiyor mu?

- - - Eklendi - - -

tam yuvarlak olsa siğil neyse de tırnağımın yanında da var bi tane,hem sürmesi çok zor oluyor oraya hem de çok acıtıyor ya.amin kardeşim..

- - - Eklendi - - -

eyvallah osmanım :)

- - - Eklendi - - -

ciddi misin :)

haydar ustaya bakmaya.. Elini yakıp iz kalır valla.. Eczaneye bi soru hüseyinm :)

- - - Eklendi - - -

Wartner siğil ilacı.. Sigilin üzerine dondurucu etki edip kaybediyo.. Buyur reklamlardaki ilaç :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
haydar ustaya bakmaya.. Elini yakıp iz kalır valla.. Eczaneye bi soru hüseyinm :)

- - - Eklendi - - -

Wartner siğil ilacı.. Sigilin üzerine dondurucu etki edip kaybediyo.. Buyur reklamlardaki ilaç :D

reklamlardaki sağlık malzemelerine pek güvenmiyorum,teşekkürler :) doktor verrutol diye bi asit verdi,onu uygulayacağım bir süre.iyileşme gösterirse asite devam ederim.olmazsa kına sürerim artık

- - - Eklendi - - -

yav kardeşim sen kına yak hemen geçer.

iz kalıyor mu kına yakınca?bir de oradaki hücreler tamamen ölüyor mu?

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye

reklamlardaki sağlık malzemelerine pek güvenmiyorum,teşekkürler :) doktor verrutol diye bi asit verdi,onu uygulayacağım bir süre.iyileşme gösterirse asite devam ederim.olmazsa kına sürerim artık

- - - Eklendi - - -

iz kalıyor mu kına yakınca?bir de oradaki hücreler tamamen ölüyor mu?

hayır kalmıyor kardeşim bendede vardı şimdi hiçbir iz yok güvenlikle kullan ve bana güven ona buna bakma sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt