Sigarayı bıraktım

ibrhm_21

Üye
kendime söz verdim şu laneti bir daha içmeyeceğim diye tamı tamına 2 haftadır ağzıma vurmadım vurmamda kessinlikle ohhh beeeee yaşamak güzel sağlıklı bir şekilde az kilo aldım ama sorun değil sağlığım yerinde ya

çiklet falan çigne.kendini yiyecege ver.oyalanarak sinir unutulabilir.benimde bırakmam gereken bir şey var ama bunu forumda açıklarsam 20 yıllıgına banlanırım.

Hayırlı olsun tebrik ederim

Tepkiler: ibrhm_21

ibrhm_21

Üye
teşekkür ederim darısı tüm içenLerin başına inşaLLah bırakırLar

ugur431

Üye
ben 1.5 yıl once bıraktım agzıma surmeyı bırakın ıcılen ortama bıle gıtmedım sıgara ıcen sevgılım olamadı olamadı dıorum cunkuu agız kokusu ıgrenc gelıor tıkısnıordum sımdı bugun bu yazıyı yazarken elımde sıgara baslayalı 3 hafta oldu kendımden ıgrenıorum cunkuu bıraktıgımda rengım atmıs 1.80 boy 55 kg ve fazllasıyla tıryakıydım gunde 3 paket ıcıyordum bıraktım su anda 81 kg ve fit bır vucuda sahıbım yuzum rengı beyaz emın olun sarımsı bı renk olmustuu 1.5 yıldaa hayatım cok degıstı anlıycanız ama ıcelı 3 hafta olsada tekrardan bırakıcam beynımdee yaralamıstım sımdı oldurucem ben bırakıyorsam hepınız bırakırsınız sabırr hersey ve bıraktıktan sora faydasııı 1 ay dan sora gozle herkesın anlıycagını sevıyeye gelıor

Çok yerinde bir soru, bu konu yıllar önce açılmış ama ben yeni farkettim. Sigarayı bırakan birisi olarak size bu işin hem çok zor, hem de çoooook kolay olduğunu belirtmek isterim. Detayları veririm zaman zaman. Ama sorunuza cevap vereyim şimdilik.

Sigara içmeyenler yemek sonrası ne yapar keyif için? Onlar yemeğin tadını çıkardıkları için zaten keyiflidirler... Çünkü yemek yerken bir tiryakinin alamadığı tadı ve kokuyu alırlar.

polat.fb

Üye
selam arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım.sıgarayı bırakmamın 4.gunundeyım ve ınanılmaz sınırlerım bozuk aklımda sureklı sıgara var.hayata kustum yemeklerden sonra hayat bıtıyor benım ıcın hayatın tadı kalmadı sankı ama bırakmamında gerektıgını cok ıyı bılıyorum 15 senedır gunde ıkı paket ıcıyorum asırı zorlanıyorum ama ırademle catısma ıcerısındeyım bende yenılmeyı pek sevmem zaman gosterıcek bunu bana

şahab23

Üye
sigarayı bırakmak isityorummmm yardımmm

Pank88

Üye
arkadaşlar sadece inanç meselesi şunu düşünün "bir ot parçası allahın bana bahşettiği nefis ve irademden daha mı güçlü" ben böle bıraktım sonuç olarak bir dayanak bulun

belki bayansınız çocugunuzun üniversite diploma törenine gidemiyeceksiniz niye mi;

-çünkü hortumlara bağlı olarak hastanede veya evde bakım altında yaşıyacaksınız

belkide erkeksiniz hiçbir zaman çocugunuzu göremiyecek onu kucağınıza alamıyacaksınız niye mi;

-çünkü cinsel iktidarsızlık yaşıyorsunuz ve hiçbir bayanla birlikte olamıyorsunuz...

komik geliyor demi...

arkadaşlar 28 yaşındayım ve 7 yaşından beri 21 senedir sigara içtim ilk kez bıraktım ve hiçbir madde ve yardımcı ürün kullanmadım yemin ederim size yediğim yemek içtiğim su aldığım nefes anlatamam ya...bunu yaşamanız lazım içen arkadaşlar kriz falanda yaşamadım sadece dua ettim allahım senin bana bahşettiğin bu bedene daha fazla kötülük yapmama izin verme ve ileri yataklara düşürme ki çocuklarıma iyi örnek olabileyim diye....umarım herkes bırakır ve kurturulurz bu illetten.

Oğuzhan

Üye

ohoo sen yine geç başlamışın ben 5 yaşında anaokulundaki bir arkadaş yüzünden başladım neyse şimdilik hastanelik değilim biraz daha içeyim ben ohhhhhhh...

selamın aleyküm. aranıza yeni katıldım arkadaşlar bende sigarayı bırakmak istiyorum 3 gündür içmiyordum bugun kendimi çok kötü hissettim gidip aldım sigara dayanamadım, 4 yıldır içiyorum özellikle sabahları kavaltıdan sonra felaket canım istiyor. Benim bırakma sebebim best model of turkeye katılmak için kilo almam lazım o yüzden bırakıcam ama olmuyor

Tepkiler: Joker

Joker

Emekli Yönetici
Kur'an'a el bas ben denedim oluyor bir yıldır içmiyorum

inşallah bende bırakabilsem

Tepkiler: MaxipmaN ve AIS

ModX

Moderator

Tepkiler: MaxipmaN, AIS ve Murat Alper

MaxipmaN

Üye
2007 konusu kapanmamış kaçırmışlar bunu