İpucu sigaraya başlama nedeni: nokia kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
sigaraya başlama nedeni: nokia kullanmak
evet arkadaşlar bu nokia yüzünden hayattan soğudum. Önceden 5800 müzik express kullanıyordum 40 yılın başı bi sevgilim olmuştu (Feyza) zor bela başladık ilişkiye ama bir mesaj konusunda anlaşamıyorduk çünkü 5800 kullanırken bir mesaj yazma bölümüne girmesi yaklaşık 5 dakika sürüyordu yazmasıda o kadar sürüyordu ve yaklaşık 10 dakikada bir mesaj ancak gönderebiliyordum. Kız bu durumdan rahatsız oldu ve ayrıldık. Geçen sene bu zamanlar c6-01 aldım ilk başlarda iyi telefondu güzel anlaşıyorduk ama şu sıralar elimde kalacak diye korkuyorum çünkü hergün kendi kendine kapanıp oldu. Tam sigarayı yakıyorum müziği açıyorum bide kızın resmini acıyım içerken bakarım diyorum telefon kapanıyor birden o sinirle bi sigara daha yakmak zorunda kalıyorum.

Anlayacağınız sigaraya başlamadı iseniz ve sevgiliniz varsa bu ilişkiye nokia ile devam etmeyin benim gibi mağdur olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2-3 dakika elindeki telefon yuzunden gec cevap verdiysen sirf o yuzden ayrildiysa,zaten ayrilmak icin bahane ariyordur onu bahane etmistir. O kadar sacma birseyi ilk kez duyuyorum,aranizda kisisel bir sorun oldugu surece ayrildiysaniz tamam ama siz mesaj yazarken sorun telefondaysa o zaman kisaca o insanda bir sorun var

• Beğen
Tepkiler: incebey38, asiltürk33, muradalien ve 3 diğerleri

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
olay uzun olduğu için olayın hepsini yazamadim burya. Ayrılma nedeni kıskançlıkdi başka bi kız vardı feyza ondan şüphelendi onunla mesajlastigimi düşündü o yüzden geç mesaj attigimi zannediyordu hernekadar sorunun telefonda olduğunu söylesemde inanmadi. Tartışma böyle başladı yani
2-3 dakika elindeki telefon yuzunden gec cevap verdiysen sirf o yuzden ayrildiysa,zaten ayrilmak icin bahane ariyordur onu bahane etmistir. O kadar sacma birseyi ilk kez duyuyorum,aranizda kisisel bir sorun oldugu surece ayrildiysaniz tamam ama siz mesaj yazarken sorun telefondaysa o zaman kisaca o insanda bir sorun var
bu uzun konuyu zahmet edip okuduğun için yorumda bulunduğun için teşekkür ederim ayrıca.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Al bi iphone 5s bak bakalım bırakıyor mu? :)

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Nokia derken gidip 3310 gibi cihazları kullanırsan tabi ayrılırsın kızla. bende Nokia yüzünden ayrıldım ama nokianın akıllılığı yüzünden ayrıldım. kıza n70 imi vermiştim onun telefonu bozulmuştu. bir süre sonra geri aldım. n70 e baktım mesajlarını okudum. bir benle mesajlaşıyormuş birde başka erkeklerle. kız bunu silmemiş yada silememiş. mesajlarda bana hep yalan söylemiş mesela sms bitti diyip başkalarıyla konuşmuş, bana buluşamam dediğinde başka erkekle buluşmuş vs. bende ayrıldım. yani sıgara filan hikaye güzel telefon. ama dediğim gibi git lumia kullan bakalım ayrılıyor musun :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve yusufgiderim
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ayrıldın mı ben onun ağzına sıçardım, örnek 1 ana caddede saçından tutup yerlerde sürüklemek gibi ki aldatılmadığım halde sırf biri ayrılmak istiyorum dedi diye yaptım, aklıma daha neler geliyor da, ayıp olmasın şimdi :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ilk cümledeki kelimeyi adminler gelmeden kaldır sen :) ben kafaya takmıyorum böyle şeyleri hemen unuttum gitti. hiç bir şey yapmadım :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ilk cümledeki kelimeyi adminler gelmeden kaldır sen :) ben kafaya takmıyorum böyle şeyleri hemen unuttum gitti. hiç bir şey yapmadım :)

Onlar tuvalete gittiklerinde sıçmıyorlar mı küfür değil bir şey değil neyse Allah'a emanet eğer ki sıkıntı çıkarsa 7 yıllık makxicep macerasını sekteye uğratırlar Allah'a emanet tekrar saha da yazmam konuya

• Beğen
punemr123

punemr123

Üye
o senin telden hacı bende hiç olmadı nokia 6600 7610 5230 ve şimdi de 700 de

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefona bı format at kendıne gelır bende var 3 yasında ama daha kendı kendıne kapanmadı tas gıbı cıhaz
Onlar tuvalete gittiklerinde sıçmıyorlar mı küfür değil bir şey değil neyse Allah'a emanet eğer ki sıkıntı çıkarsa 7 yıllık makxicep macerasını sekteye uğratırlar Allah'a emanet tekrar saha da yazmam konuya

yaptıgınız muhabbete bak kız guzelse yapmıyordur tartısılcak konumu yanı bu

MaxipmaN

Üye
c6-01 ile hızlı mesaj yazmada kendi rekorlarımı kırdım 5s kullanan arkadaşımla yarışırdım neredeyse kullanmasını bilmek lazım
c6-01 ile hızlı mesaj yazmada kendi rekorlarımı kırdım 5s kullanan arkadaşımla yarışırdım neredeyse kullanmasını bilmek lazım evols cfw mesaj ile ilgili sistem dosyalarını devre dışı bıraktıiından mesajlara yavaş girer ofw flashla bakalım nasıl giriyo

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
vay be, arkadaş bir de program yazmaya girse 10 katlı binadan kendini atardı artık, hızlı telefon istiyorsan Asha yada s40 bir cihaz alırsın, bir de kendini bu kadar strese atarsan sonu pek de iyi olmaz :D

MaxipmaN

Üye
hız için wp alsın asha 306 5800dan yavaş

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@yusufgiderim rica ederim. Tabi olayin basinda kiskanclik varsa,basta karsinda ki konuyu actiysa,zaten sana öyle bir soru sormustur ki cevap bile veremissindir,iliskiniz de ya guvensizlik vardi yada dedigim gibi bir bahane ariyordu ki kacis yolu bulup sorunu karsinda ki insanda gosterip,ben sorun yaratsam da o aci ceksin mantigiyla yapmis olabilir. Zaten tamamen bir kisiyi tanimadan,saplantili bir sekilde sevmemeniz lazim yoksa ileri donemlerde daha fazli yikici sonuclar yapiyor

• Beğen

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya derdimi anlattım mesaj bölümü yavaş dedim adam telefonu eline aldı baktı 4000 küsür mesaj var tabi donar dedi mesajlarını sil dedi ama iphone de zannetmiyorum isterse 10 bin mesaj olsun yine donmaz. Zaten nokia hepimize son bir darbe vurup gittiTelefoncuya gidip mesajla alakalı derdimi anlattım adam telefonu eline aldı dedi bunda 4 bin mesaj var bunları sil dedi bende silmek istemiyordum ve telefonu değiştim. Iphone olsa zannetmiyorum 100 bin mesaj olsa bile donma yapmaz. Ben hayatımda nokia dışında bir cihaz kullanmadım bu yüzden alışmışım yine nokia alırım. Belki sizde de vardı bu. Her telefonu değişmeye gittiğimde bu sefer android alacam diyorum ama nokia alıp eve dönüyorum :)

MaxipmaN

Üye
1500 mesajla ciddi kasıyor telefon boşalttın mı c6-01 mesaj konusunda kasmaz

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
boşaltmadim ama telefonu değişince kendi silindi. Evet C6-01 de kasma olmuyor ama son günlerde kendi kendine kapanır oldu bunun da öyle bi sıkıntısı var

esmeran3

esmeran3

Üye
benim 603 ümde 15 bin sms olurken kasmıyordu arkadaşlar ya

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aşk acılarınıza Symbian^3 bölümünün yapacak birşeyi yok malesef :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, esmeran3 ve asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...