Sigara Ve İçkiye Gelen Zamlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bu zamdan sonra yılın en büyük otlakci artışı olacak

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

karayel90

karayel90

Üye
Bugün sabah sigara almaya
gittim bi mavi l&m istedim 5
tl yi uzattım marketçiye 50
kuruş para üstünü
bekliyordum marketçi
sigaraya zam geldi 6.50
demesin mi başımdan aşşağı
kaynar sular döküldü 50
kuruş para üstü beklerken
1.50 lira daha kuzu kuzu
bayıldım ve marketten
çıkarken sayın başbakanın
sözleri kulağımda
yankılanıyordu "İçmeyiverin
şu zıkkımı"

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok güzel oldu hem cebinize hemde sağlıgınıza zarar dumanı içinize çekmekle ne anlıyorsunuz ? bence iyi oldu tiryakiler cayarda içmez belki yüksek fiyatları görünce

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tütün yerine başka bişey ekseler sorun çözülür. çay eksinler findık eksinler

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Karadeniz bölgesinde yetişen tütünlerin yerine diyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valla o tütünün yetiştiği bölgelerde fındık belki olabilir ama çay yetişmez

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Sigaraya gelen zam tütün ekmeyi teşvik eder. Tütün daha çok para kazandırmaya devam ederse, bag bahce bozarlar çay fındık demeden bütün agaçlar
kesilir. Tütün ekmek için alanlar açılır. Tütün ekip daha çok para kazanmak varken adam niye bugday misir şeker pancarı eksinki
sigara sadece içene zarar vermiyor Tütün yetiştirmeyi ortadan kaldırılsa dişarıdan gelen sigaralar yasal olsa yada işlenmemiş tütün dışarıdan
gelse herkes için daha iyi olcak

greenmile

greenmile

Üye
Insanlarin kisisel zevklerini sorgulamaya kimsenin hakki yok icen icer icmeyen icmez,o zaman bu icmeyi verin falan diyenlerinde kullandiklari ihtiyaclara gelsin bakalim nasil oluyor

• Beğen
Tepkiler: Love Prince ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
kimin umrundaki bireylerin ne hissettikleri,ne düşündükleri ya da ne istedikleri...

minoo

minoo

Üye
Babamın maddi krize gireceğini düşünüyorum. Annemle babamın sigara fiyatı 6,5 TL. Benimki de 7,5 TL..
Zam gelmeden önce aylık sigara giderimiz 600TL'ye yakındı. Şimdi ne olur bilemiyorum. Babama yazık.

serinaga

serinaga

Üye
Bence otlakçılık sektörünün patlamasına neden olur ... :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
bence batmasına neden olur çünkü benim gibi 8 tl veren adam gidip başkasına vermez sigara:D

Tam ben yazacaktım :D O kadar para vermişim, öğrenci insanız sonuçta. Sigarasızlıktan öllllse belki 1 dal veririm :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga
greenmile

greenmile

Üye
bişey olmaz ya bu millet alışık ayrıca hepimiz zenginiz kimi kandırıyorsunuz?:)

----------Eklendi @ 21:50:58 ---------- Yazıldı @ 21:50:00 ----------

bence batmasına neden olur çünkü benim gibi 8 tl veren adam gidip başkasına vermez sigara:D

zamanında 10 kişi dönerdik filtresine kadar yine döneriz ayıp ettin yalnız ağzınla ıslatma hiç sevmem :ehe

minoo

minoo

Üye

zamanında 10 kişi dönerdik filtresine kadar yine döneriz ayıp ettin yalnız ağzınla ıslatma hiç sevmem :ehe

Ben bu konuda hep şanslıyım :ehe Ben bi çekiyorum, izmarit kırmızı ruj :ehe E sonra da kimse içmiyo bana kalıyo sigara :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve greenmile
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bişey olmaz ya bu millet alışık ayrıca hepimiz zenginiz kimi kandırıyorsunuz?:)

----------Eklendi @ 21:50:58 ---------- Yazıldı @ 21:50:00 ----------

bugün elimde kısa malbora vardı zaten ufacıcık bişey sigara dumanını gören kim varsa koşa koşa geldi yanıma insanlar kavrulmus sigarasızlıktan:D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

Üst Alt