Sigara seni bulanın Allah cezasını verir inşallah

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

İçinde oluyor icmeyende yani fazla kasmaya gerek yok parasi olan icsin, parasi olmayanda otlaniyor zaten :ehe

Bende zehirini ve kokusunu otlanıyorum :zzz: parfüm kullanmayı sevmem sırf bu yüzden parfüm alasım var ha

- - - Eklendi - - -

Yanliz mekan sahibi buyuk bir ceza odemek zorunda kalabilir yani kas yapayim derken goz cikarma :D

Staj yaptığım yeri şikayet edersem sonuçları ne olur bi düşüneyim abi :ehe

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

achambo

achambo

Üye

İçinde oluyor icmeyende yani fazla kasmaya gerek yok parasi olan icsin, parasi olmayanda otlaniyor zaten :ehe

ikiside içmesin :) iğrenç kokuyo abi sokakta yanımdan içen geçse ciddi iğreniyom

- - - Eklendi - - -

Bende zehirini ve kokusunu otlanıyorum :zzz: parfüm kullanmayı sevmem sırf bu yüzden parfüm alasım var ha

- - - Eklendi - - -

Staj yaptığım yeri şikayet edersem sonuçları ne olur bi düşüneyim abi :ehe

çaktırmadan şikayet edicen:naughty:

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Ula adapazarında merkezde bir meydanda oturuyorum etrafımda Türkçe konuşan yok :zzz: ne çok Arap ve Kürt var burada böyle

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Böyle hassas bir konuda forumda yaşı küçük arkadaşlarımıza doğru örnek olalım bu yanlış olan alışkanlığı özendirecek sözlerden uzak duralım :oke:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve achambo
achambo

achambo

Üye
said abi tuğ oluyomuşsun az kalmış:ehe 10 mesaj

• Beğen
Tepkiler: Joker
Metin MF

Metin MF

Üye
Ula adapazarında merkezde bir meydanda oturuyorum etrafımda Türkçe konuşan yok :zzz: ne çok Arap ve Kürt var burada böyle

aynen abi ya bugün dershanenin öğle arasında çarka yemek yemeye gittim herkes arapça konuşuyo dedim noluyo :s

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Böyle hassas bir konuda forumda yaşı küçük arkadaşlarımıza doğru örnek olalım bu yanlış olan alışkanlığı özendirecek sözlerden uzak duralım :oke:

Zarali oldugu biliniyor zaten ve faydali oldugunu belirtmedim ama sigaradanda seri katilmis gibi bahsedilmesi normal degil... sanki dunyadaki butin kotuluklerin anadi sgara. Evet sigara zararli ve kanser yapiyor olabilir ama bir cep telefonu sitesinde devamli telefonlari ozendirecek haberlerle insanlar yonlendirliyor ama cep telefonlari radyasyon sacan cihaxlar ve 24 saat yanimizdan ayirmiyoruz bunuda goz ardi etmeyelim lutfen, bilgilendirici konularla yaşı kucuk forum uyeleride bu konularda sıkça bilgilendirilmeli ki onlarda tehlikenin farkina varsinlar kanser belkide sigara icmedikleri halde onlara bir adim otede olabilir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Zarali oldugu biliniyor zaten ve faydali oldugunu belirtmedim ama sigaradanda seri katilmis gibi bahsedilmesi normal degil... sanki dunyadaki butin kotuluklerin anadi sgara. Evet sigara zararli ve kanser yapiyor olabilir ama bir cep telefonu sitesinde devamli telefonlari ozendirecek haberlerle insanlar yonlendirliyor ama cep telefonlari radyasyon sacan cihaxlar ve 24 saat yanimizdan ayirmiyoruz bunuda goz ardi etmeyelim lutfen, bilgilendirici konularla yaşı kucuk forum uyeleride bu konularda sıkça bilgilendirilmeli ki onlarda tehlikenin farkina varsinlar kanser belkide sigara icmedikleri halde onlara bir adim otede olabilir

Oda ayrı bir konu uzun süre kablosuz cihaz ve telefon kullanımında radyasyon dağılımı konusuda önemli fakat bu konu sigara konusu onuda ayrıca bilgilendiririz Bahadır :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Oda ayrı bir konu uzun süre kablosuz cihaz ve telefon kullanımında radyasyon dağılımı konusuda önemli fakat bu konu sigara konusu onuda ayrıca bilgilendiririz Bahadır :)

Maksat muhalefet olmak abi :P:

Ama ovmedim sadece fazla abartmamak lazım zaten sigara icen herkes birgun sigarayi birakmanin hayaliyle yasar hep benim gibi :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:ah:kop:

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
napcanız sigarala