Sigara İçen Eş

Sponsorlu Bağlantılar

Sigara içen birisi ile evlenmek ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241187' Alıntı:

Nasıl içtiğini öğrenmek isterim :hmmm Bizde nefes tıkanır senin açıyor. Çok ilginç bir durum :D

bayadir iciyorum herangi bir tikanma olmadi,hali sahada falan gidiyor yani cok guzel :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye

bayadir iciyorum herangi bir tikanma olmadi,hali sahada falan gidiyor yani cok guzel :ehe

Durum orda zaten iyi ciğerin varmış maşallah :D çekiyorsun çekiyorsun tık yok :) ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.:ehe

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241277' Alıntı:

Durum orda zaten iyi ciğerin varmış maşallah :D çekiyorsun çekiyorsun tık yok :) ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.:ehe

aslinda en iyisi icmemek ama aliskanlik insan birakinca da ariyo:D neyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Karışmam kendine zarar verir....

FlaxLy

FlaxLy

Üye

aslinda en iyisi icmemek ama aliskanlik insan birakinca da ariyo:D neyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan :ehe

Sonuçta kendi kendini gttikce öldürüyorsun :D şöyle bir yazı vardı :ve bırakamıyorsanız :D hatta linkini bulursam atıyım:

Sgara içip ölmektense boğazına bıçağı dayayıp kesmeyi yeğlerim.

greenmile

greenmile

Üye
bırakmaya çalışmadım hiçbir zaman ama istesem içmem:D

gideceğin yer her türlü aynı ağzına içki sigara koymamış 14-15 yaşındaki çocuk kalp krizinden ölüyor mesela:D Vakit gelirse gideriz:ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
bırakmaya çalışmadım hiçbir zaman ama istesem içmem:D

gideceğin yer her türlü aynı ağzına içki sigara koymamış 14-15 yaşındaki çocuk kalp krizinden ölüyor mesela:D Vakit gelirse gideriz:ehe

Bırakmaya niyetin yok:) vakit gelirse gideriz dyorsun :hmmm :p

Tuba

Tuba

Üye
Karışmam istediğini yapsın diyemem asla içmemeli benim yanımda değil balkonda bile içmemeli çünkü hastayım...
o yüzden hayır istemem :lol

Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4243731' Alıntı:

Bırakmaya niyetin yok:) vakit gelirse gideriz dyorsun :hmmm :p

sevgilime de bıraktırmıyorum mesela:D alkolde de böyle insan eşiyle oturup karşılıklı bir iki duble birşeyler içebilmeli.Sen içerken karşındakinin fanta yada kola içmesini sevmiyorum.:ehe Çok sinir bozucu oluyor:ehe

----------Eklendi @ 20:25:25 ---------- Yazıldı @ 20:24:21 ----------

Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş :hmmm

abla bu mantık tamamen içmek isteyipte bahane arayanlara kılıf derecesinde:D

Tuba

Tuba

Üye
abla bu mantık tamamen içmek isteyipte bahane arayanlara kılıf derecesinde:D

öyle değil işte yanlış düşünüyorsun yani biz sevk etmedik diyemezsin bunun unsurları vardır neyse bildiğinizi yapın :)

greenmile

greenmile

Üye

öyle değil işte yanlış düşünüyorsun yani biz sevk etmedik diyemezsin bunun unsurları vardır neyse bildiğinizi yapın :)

mesela ben istemediğim hiçbirşeyi özenerek yapmam,irade meselesi:D

bydexer

bydexer

Üye
Sırf sigara içtiği için gözden çıkardığım çok kız oldu hayatımda :cool

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Sırf sigara içtiği için gözden çıkardığım çok kız oldu hayatımda :cool

sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım. :pro:

----------Eklendi @ 14:42:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:09 ----------

Karışmam istediğini yapsın diyemem asla içmemeli benim yanımda değil balkonda bile içmemeli çünkü hastayım...
o yüzden hayır istemem :lol

Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4247111' Alıntı:

sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım. :pro:

Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu :)
Balkonda içse ne olacak duman yine ev içinde oluyor zaten kıyafet üzerindeki koku bile hasta olmaya yetiyor sigara ciddi sağlık problemi yaratıyor :)

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Kendi mesajlarım dahil özendirici nitelikte bulunan mesajları sildim arkadaşlar.
Sonra birileri bizim yüzümüzden sigaraya başlar, ölür falan. Vebal almayalım.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
güleceğim yoktu:ehe

yakup_281

yakup_281

Üye
eşten çok kadınlar içmemeli sigara kokan kız olur mu yaw miss gibi parfüm kokmalı

bydexer

bydexer

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4247111' Alıntı:

Öncelikle tüm MCF ailesi adına sana hoşgeldin diyorum,seni temin ederim bu forumda rahatsız olmana sebebiyet verebilme ihtimali olan bi üye dahi olamaz.Ayrıca sen de bendensin :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt