Amaru Shady
Üye
sigara benim nefesimi aciyor aksine![]()
Bizde nefes tıkanır senin açıyor. Çok ilginç bir durum 
ƒℓα[χ]ℓу;4241187' Alıntı:
Nasıl içtiğini öğrenmek isterimBizde nefes tıkanır senin açıyor. Çok ilginç bir durum
![]()

bayadir iciyorum herangi bir tikanma olmadi,hali sahada falan gidiyor yani cok guzel![]()
çekiyorsun çekiyorsun tık yok
ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.
ƒℓα[χ]ℓу;4241277' Alıntı:
Durum orda zaten iyi ciğerin varmış maşallahçekiyorsun çekiyorsun tık yok
ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.
![]()
neyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan 
aslinda en iyisi icmemek ama aliskanlik insan birakinca da ariyoneyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan
![]()
şöyle bir yazı vardı :ve bırakamıyorsanız
hatta linkini bulursam atıyım:bırakmaya çalışmadım hiçbir zaman ama istesem içmem
gideceğin yer her türlü aynı ağzına içki sigara koymamış 14-15 yaşındaki çocuk kalp krizinden ölüyor meselaVakit gelirse gideriz
![]()
vakit gelirse gideriz dyorsun

ƒℓα[χ]ℓу;4243731' Alıntı:
Bırakmaya niyetin yokvakit gelirse gideriz dyorsun
![]()
![]()
alkolde de böyle insan eşiyle oturup karşılıklı bir iki duble birşeyler içebilmeli.Sen içerken karşındakinin fanta yada kola içmesini sevmiyorum.
Çok sinir bozucu oluyor
Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş![]()

abla bu mantık tamamen içmek isteyipte bahane arayanlara kılıf derecesinde![]()

öyle değil işte yanlış düşünüyorsun yani biz sevk etmedik diyemezsin bunun unsurları vardır neyse bildiğinizi yapın![]()

Sırf sigara içtiği için gözden çıkardığım çok kız oldu hayatımda![]()

Karışmam istediğini yapsın diyemem asla içmemeli benim yanımda değil balkonda bile içmemeli çünkü hastayım...
o yüzden hayır istemem
Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş![]()

Balkonda içse ne olacak duman yine ev içinde oluyor zaten kıyafet üzerindeki koku bile hasta olmaya yetiyor sigara ciddi sağlık problemi yaratıyorƒℓα[χ]ℓу;4247111' Alıntı:
sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım.
----------Eklendi @ 14:42:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:09 ----------
Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu![]()

ƒℓα[χ]ℓу;4247111' Alıntı:
sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım.
----------Eklendi @ 14:42:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:09 ----------
Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu![]()