Sigara İçen Eş

Sponsorlu Bağlantılar

Sigara içen birisi ile evlenmek ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

winston light
gibisi varmı ya:kop:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Allahtan eşimde içiyor ama sigara konusunda anlaşamıyoruz.Benim vazgeçemediğim, sigaram dostum sırdaşım

Revengeful

Emekli Yönetici
:ah

'Lorelai

'Lorelai

Üye
İyi reklam yaptınız :ehe İçmeyenler de içecek :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ne cok içen varmıs.herkesın kendı fıkrı dusuncesı tabı oylamaya bakılırsa evet dyenler cogunlukla
yaşı küçük cok üye var forumda özenmesınler ama dıkkat edelım derım anketten cıkmasın olay :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Dumansız hava sahası :gul:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Var tabii. Sen kırmızısını almışsın Rosso. Benimkisi Muratti light oluyo Mode :D

Ne Bilim Cahillik İşte Dayıya Diyom Dayı Ordan Bi Muratti Ver Sormuyo Bile Light Mı Bilmem Diğerleri Mi Diye :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Hayır istemem. Benim alerjim var,burnuma sigara kokusu alıyım hemen boğazım kilitlenir nefes alamam. O yüzden ben içmiyorum oda içmesin. Ayrıca alkol almasınıda istemem.

• Beğen
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Alkol kullanmayan biriyle ben evlenmem zaten :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Alkol kullanmayan biriyle ben evlenmem zaten :D

Niye Ondan Sonra Eve Zeroş Zeroş Gelecek Diyecek Pınarrrrrrr Yemammm Nerde Kaldı Sende Patlama Getirecem Diyecen Sen Ne Biçim Konuşuyon Diyecek Sonra Al Başına Belayı Kavga Çıktı :d:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Alkol konusunun da açılmaya ihtiyacı var galiba :ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
ister fakir ol ister fukara her tenefuste ister cigara diyerek cekerdik lise de :D

sigara icen oldu de su icen yasadi mi yani:ehe yemek sonrasi o haz anlatilmaz:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
FlaxLy

FlaxLy

Üye
ister fakir ol ister fukara her tenefuste ister cigara diyerek cekerdik lise de :D

sigara icen oldu de su icen yasadi mi yani:ehe yemek sonrasi o haz anlatilmaz:D

Sigara önceden içerdim. Haklısın yemek sonrası o haz o anki zevk anlatılmaz yaşanır :D Sonrada maçlarda tıkandım ve kestim sigarayı :D alkolüde yılbaşında ve özel günlerde düşünebiliriz :naughty:

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241143' Alıntı:

Sigara önceden içerdim. Haklısın yemek sonrası o haz o anki zevk anlatılmaz yaşanır :D Sonrada maçlarda tıkandım ve kestim sigarayı :D alkolüde yılbaşında ve özel günlerde düşünebiliriz :naughty:

sigara benim nefesimi aciyor aksine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt