Sıfır n96 1.kalite harika yalnızca 220 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
nokianın üreticisi değil mi finlandiya. e sen de 1. kalite finlandiya malı nokia N96 yazınca ben de şaşırdım bu fiyata. Ama yine de düşünebilirim hoşuma gitmedi diyemem güzelmiş ama senin telefonu sunumun iyi olmamış. Benim sana önerim sunumu daha iyi yap ben senin yerinde olsam telefonun tanıtım videosunu bile çekerdim bak o zaman telefona olan güven artınca satışların da nasıl artar

neyse sadece bi öneri benimki

clifton

Üye
Arkadaşım aynı üründen bende de var dükkanımda satıyorum finalndiya die bizi kandırmasan :)

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
peki kaça satıyorsun dostum onuda söylesen...

clifton

Üye
ben 250 300 diorum ama dürstçe çin malı oldunu söluorum menüsüde %60 70 türkçe değil ki senin iddaa eddin gibi fin malı olsa dil desteği tam olurdu bişiler satmak istiorsan önce dürstce yaz malına güvenmıosanda fin falan deme.

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
Ama,sı yok kardeşim sen 250 - 300 e ben 220 ye olay bu kadar basit

davut0690

Üye
takas etmek istersen 5610 express müzik var

haltie

haltie

Üye
görüntü değilde n96 almak istiyorum diyorsan git 1.500 liralık allllllllllllllllllllarkdşm

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4]bu telefonu alan arkadaşlar görüntü için alıyor %90'ı [/sıze]

okadar lllll yazmasanda anlasılıyor.
ne istersem alırım. benim fikrim bu ben n96 alamıyosam 1500 e 250ye 6300 alırım o telofonla yapçağın görüntüden nolcak.ne istersem alırım sana sormam bunu.
ben n95 8gb aldım verdiğim parayıda son damlasına kadar kullanıyorum.
biraz eleştiriye açık ol.

RİZELİ emru

RİZELİ emru

Üye
arkadaşlar n96 dogubankta 140 tl satiyolar.arkadaşım aldı telefonun görünümü harika 2 yıl dükkan garantisi veriyolar,telefonda fillandiya malı yaziyo,orjinaliyle birebir ayni fakat kamerasi dandik

asiyurekk

Üye
banada la<ım n 96 arkadaşım bi görüşelim istersen

muratilh

Üye
wifi yoksa cin mali zaten direkt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt