master06
Üye
Sıfır Ayarında Samsung Corby S3653 WI-FI Ankara'dan 2,5 Aylık Telefon
Merhabalar Arkadaşlar,
04 Ekim 2010 Tarihinde Nişanlıma Elektroworld'den Samsung Corby S3653 WI-FI Aldım.
Fatura Tutarı 428 TL'dir.
Faturaya 1 Yıllık Cep Kasko Dahildir. Yani Kırılma, Hırsızlık, Gasp, Kapkaç, Sıvı teması, Yüksek voltaj, Kavrulma, Doğal afetler vs. durumuda cihazınız ücretsiz olarak yenilenir, hırsızlık dahil her türlü kullanıcı hatalarını teminat altına almaktadır.
(Detaylar için bakınız :
2,5 Aydır kendisi sürekli olarak Samsung'un menülerine alışamamaktan şikayetçi ( Eski Nokia Kullanıcısıdır kendisi) O nedenle bende kendisine Nokia 5800XM aldım ve Samsung'u da satıyorum.
Ürün hatasızdır. Sadece alışamadığından dolayı satıyorum.
Unutmayın üründe 10 Aylık kasko ve 22 Ay Daha garanti var, Sıfır ürün almış gibi olursunuz.
Ürünle birlikte Kutu içeriği Teslim Edilecektir. Ayrıca Orjinal Samsung USB DATA kablosu ve Kılıfı da benden hediye (Bunlar Kutudan Çıkmıyor)
~ Orjinal Kutusu
~ Kutu İçeriği
~ Orjinal Kulaklık
~ Orjinal Şarj Aleti
~ 3 Adet Orjinal Arka Kapağı
~ Faturası ve Kasko Sözleşmesi
~ Kitaçıkları vs. herşeyi duruyor.
CİHAZI GÖRMEK İSTERSENİZ AKŞAMLARI SADECE "19:00-19:30" CİVARI KIZILAYDA OLUYORUM GÜNDÜZ ARAYIN AKŞAM BULUŞALIM VE CİHAZI GÖRÜN.
CİHAZ İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT : 275 TL'dir ve son fiyattır.
ilgilenen arkadaşlar bana
0 506 732 76 76 (Avea)
Ya da
0 536 213 91 42 (Türkcell)
İsmim ibrahim.
Numaralarından ulaşabilirler.
04 Ekim 2010 Tarihinde Nişanlıma Elektroworld'den Samsung Corby S3653 WI-FI Aldım.
Fatura Tutarı 428 TL'dir.
Faturaya 1 Yıllık Cep Kasko Dahildir. Yani Kırılma, Hırsızlık, Gasp, Kapkaç, Sıvı teması, Yüksek voltaj, Kavrulma, Doğal afetler vs. durumuda cihazınız ücretsiz olarak yenilenir, hırsızlık dahil her türlü kullanıcı hatalarını teminat altına almaktadır.
(Detaylar için bakınız :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)2,5 Aydır kendisi sürekli olarak Samsung'un menülerine alışamamaktan şikayetçi ( Eski Nokia Kullanıcısıdır kendisi) O nedenle bende kendisine Nokia 5800XM aldım ve Samsung'u da satıyorum.
Ürün hatasızdır. Sadece alışamadığından dolayı satıyorum.
Unutmayın üründe 10 Aylık kasko ve 22 Ay Daha garanti var, Sıfır ürün almış gibi olursunuz.
Ürünle birlikte Kutu içeriği Teslim Edilecektir. Ayrıca Orjinal Samsung USB DATA kablosu ve Kılıfı da benden hediye (Bunlar Kutudan Çıkmıyor)
~ Orjinal Kutusu
~ Kutu İçeriği
~ Orjinal Kulaklık
~ Orjinal Şarj Aleti
~ 3 Adet Orjinal Arka Kapağı
~ Faturası ve Kasko Sözleşmesi
~ Kitaçıkları vs. herşeyi duruyor.
CİHAZI GÖRMEK İSTERSENİZ AKŞAMLARI SADECE "19:00-19:30" CİVARI KIZILAYDA OLUYORUM GÜNDÜZ ARAYIN AKŞAM BULUŞALIM VE CİHAZI GÖRÜN.
CİHAZ İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT : 275 TL'dir ve son fiyattır.
ilgilenen arkadaşlar bana
0 506 732 76 76 (Avea)
Ya da
0 536 213 91 42 (Türkcell)
İsmim ibrahim.
Numaralarından ulaşabilirler.
Herkese Hayırlı İşler Hocam