Samsung S3653 Corby Wi-fi ---------samsung S5603 hangisini tavsiye erdersiniz arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3653 Corby Wi-fi ---------samsung S5603 hangisini tavsiye erdersiniz arkadaşlar
Samsung S3653 Corby Wi-fi----------samsung S5603
arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ikisi arasında kaldım hangisi internet bakımından daha iyi bilen varsa lütfen söylesin hangisini tavsiye edersiniz :hmmm

123kn456

123kn456

Üye
samsung corby wifi al ama paran yetiyorsa monte al

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
Corby (S3653W) kullanıcısıyım acıkca aldığıma pişman oldum nie diceksin eğer çok mesaj yazıyosan gerçekten büyük sorun T9 da yavaş yazıyor ve bazen çok alakasız şeyler oluyo 1-2-3 tuşlarından herhangi birini basıyosun T9 a basmıs gibi algılıyo mesaj yazarken aniden kitleniyo tuş kilidini açıp kapamak zorunda kalıyorum yani çoğu zaman yazmak istediğimi yazamıyorum en büyük problemi bu onun dışında gayet kullanışlı bi telefon ama mesaj yazıyosan QWERTY klavyeli bi telefon tavsiye ederim b3410 - b3410w - b5310 gibi

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar da hangisinin interneti daha iyi

hhhgggffff

Üye
kesinlikle 5603 3 g var bikere bu çok önemli tek eksik yani wi-fi yok internet paketi kullanıyorum onun yerine ama görüntülü görüşme yaparak bu açığını kapatıyorum algısı çok iyi iphone gibi elektron algılıyor mükemmel bir algısı var aynı zamanda yeni versiyonlarından alırsan çift sekme çok kullanışlı olucaktır senin için

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
5603 derim

adanalivlkn1234

Üye
Arkadaşım ben corby 3653wifi kullanıyorum.İnterneti wifi üzerinden inanılmaz hızlı ama şebeke üzerinden biraz yavaş doğal olarak.İnternet tarayıcısının açamadığı sayfa yok.wifi üzerinden internet hızı 160 kb/sn lere kadar çıkıyor.Ayrıca bolt ve opera gibi programlarla internet üzerinden videoda izleyebiliyosun.Yani öneririm şarjıda normal kullanımla 4-5 günlere kadar çıkıyor.Yani öneririm güzel telefon :D

enes005

enes005

Üye
corby derim

--------------- Ekleme ---------------

corby iyi bence

--------------- Ekleme ---------------

corby

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bu durumda bn s3653 corby wi-fi almaya karar verdim

futifer

Üye
Geçen hafta eşime aldık 3653'ü,süper bence,wifisi iyi ve hızlı

DONANIM

Üye
:ağlarım::ağlarım::ağlarım:slm ben samsun corby kullaniyorum guvenlik kodunu unuttum onu nasil kirabilirim burda bilgi vermissiniz ama sim kartini cikarin diyorsunuz benim telefonum tus kilidine girdiginde acmak icin guvenlik kodu sormuyor.. ama ben guvenlik kodumu unuttugum icin kirmak istiyorum sizin verdiginiz sifreyle kirsam telefonumdaki bilgiler gidermi bana yardimci olursaniz cok sevinirim :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt