SHSH te gariplik.. yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
SHSH te gariplik.. yardım
arkadaşlar cihazımda 4.3.5 yüklü az önce shsh kaydı yapayım dedim. açtım tinyumbrella v5 programını save shsh yaptım.
2 tane shsh kaydı buldu.
birincisi 4.3.5
digeri ise 4.1
ben daha önce 4.3.3te jailbreak yapmıştım.
neyse cihazım su an 4.3.5
1) nasıl 4.1 e indirebilirim?
2) 4.1 e indirdikten sonra 4.3.3 e yükseltebilir miyim?
3) 4.3.3 e yükseldikten sonra shift + restore ile cihazı temiz bir şekilde restore edebilir miyim?

soruları birden sordum kasmamak için. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekürler

_Faruk

Üye
4.1 e shsh varsa telefonu dfu moda al sonra önce sol taraftna telefonuna sonra 4.1 e tıklayıp tss server ı başlat sonra itunes aç iphone recovery modda gözükcek sonra shift restore ile 4.1 ipsw dosyası göstererek restore et
bu zaten temiz restore olur sonra parça parça update edebilir misin bilmiyorum ama olmazsa tinyumbrelladen save shsh dersin aynı şeyleri 4.3.3 için yparsın

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
parça parça nasıl olacak. yani 4.3.3e kadar tüm versiyonları sırayla yuklemem mi gerekecek. direk olarak 4.3.3 yapsam olmaz mı

_Faruk

Üye
direk 4.3.3 yapman için aynı şeyler tinyumbrelladan yaparsan olur bence

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
tss serveri başlattıktan sonra hata alırsam ne yapmam gerek. sırasıyla işlemleri analatibilr misin sana zahmet

_Faruk

Üye
ilk önce telefonu normal çalışırken itunesa bağla sonra itunes açıkken dfu moda at dfu moda atınca tinyumbrellayı aç ordan tss serverı başlat ama seçip başlattığından emin ol seçtiğin zaman alttaki boşluklar dolar sonra itunesu aç telefon recovery modda gözükcek öyle iken shift restore ile 4.1 ipsw dosyasını göster ben aynı işlemi dün kendi telefonumda 4.3.3 e dönmek için yaptım hata alırsan hata kodunu söyle ona göre çözüm arayalım

Black_Paw

Üye
4.3.3 kuramazsın malesef.

4.3.1 inerkende 10xx hatası vericek ve inmicek telefonun iphone 4 ise tiny umbrelladan advantec sekmesinden update iphone 4 baseband seç ve start tss tıkla telefonu dfu ya al shift+restore ile 4.1 yükle sorunsz yükler. eğer 3gs ise update iphone4 baseband a tıklama start tss yaptıkdan sonra 10xx atası verir ve telefon recovery moduna girer tinyumbrellanın sitesindeki fixrecovery43.exe yi indir aç telefonu dfu ya al o yükleme yapıcak ve sonra telefon açılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt