ShowMyPc Uzak Bağlantıdan Destek Alın Destek Verin !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ShowMyPc Uzak Bağlantıdan Destek Alın Destek Verin !
Bu program sayesinde arkadaşınızın bilgisayarına yardım amaçlı(arkadaşınız eğer izin verirse bağlanabileceksiniz)uzaktan bilgisayara bağlanarak yardımlaşabilirsiniz.

Bu program sayesinde bağlanmak istediğiniz bilgisayara dilediğiniz gibi bağlanarak klavye ve mouse yardımıyla diğer bilgisayar üzerinde istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Programı kullanmak için herhangi bir şekilde port açma, yönlendirme gibi işlemlerle uğraşmanıza gerek yok.
Kullanımı:
Programı indirdikten sonra kurun. Kurulum bittiğinde karşınıza ufak bir pencere çıkacak.
Kendinize yardım alacaksanız “Show My PC to Remote User” tıklayın ve “Password For Remote Users” yazısı ve hemen yanında size verilecek bir kutucuk içersinde şifre olacak (Bu şifre her açılışta değişir) ve bu şifreyi bu programı kuran arkadaşınıza vererek oda “View a Remote PC” tıklayarak sizin verdiğiniz şifreyi girerek sizin masaüstünüzü, farenizi ve klavyenizi ele alarak size yardımcı olacaktır.
Siz yardım edecekseniz karşı taraftan şifre alarak bu sefer siz “View a Remote PC” tıklayıp karşı tarafa yardım edeceksiniz.
Sadece ekran görüntünüzü paylaşmak isterseniz “Give control to users” kutucuğunu kaldırın.
Yardım alırken programın bağlantısını kesmek isterseniz başlat çubuğundaki saatin yanında program çalışırken simgesi belirecektir sağ tıklayarak “Close VNC Server” diyebilirsiniz.
Sonrasında programın kurulu olduğu bilgisayarlar arasında istediğiniz gibi iletişim sağlayabilirsiniz. Unutmayın karşı tarafın bilgisayarında programın bağlantı ni bilmeden diğer bilgisayara bağlantı yapamazsınız.

Win XP/Win Vista/2008/Win 7/Win 2000 /Mac OSX /Linux /​

• Beğen
Tepkiler: jejep, join_23 ve Nedved

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Baya kullanışlıymış, teşekkürler ağabey.

accman

accman

Üye
teşekkürler abi..peki denediniz mi 2 işletim sistemi farklı olunca sorun oluyor mu?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneme gereği olmadı henüz, başlığa ekledim tüm işletimler için uyumlu.

join_23

join_23

Üye
eline sağlık

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Eline Sağlık...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

mgmv

Üye
Peki bu sadece ağ üzerindeki pc ler içinmi?uzak masaüstü bağlantısı yapılabiliyormu?Mesela iş yerimden evimdeki pc'ye bağlanabiliyormuyum?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karşılıklı şifre oluşturmadan bağlanamazsın, yane öyle her dakka gir çık olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...