Shazam yeniden tasarlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Shazam yeniden tasarlandı!

Dinlediği şarkının adını ve kim tarafından seslendirildiğini merak eden kullanıcıların imdadına yetişen servislerden biri olan Shazam, Windows Phone 8 için yeniden tasarlandı.

Windows Phone 8 için Xbox Music ve Nokia Music entegrasyonlarını beraberinde getiren Shazam, bu sayede kullanıcılarının bu servisler üzerinden diledikleri şarkıları satın almalarına imkan veriyor. Xbox Music ve Nokia Music entegrasyonlarının yanı sıra uygulama, çevredeki kullanıcıların hangi şarkıları diledikleri hakkında bilgi veren "yerel etiketler" özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, uygulama canlı kutucuk desteği sayesinde kullanıcıların Shazam'ı ana ekrana eklemelerine de olanak sağlıyor.

Diğer uygulama marketlerinde olduğu gibi ücretli ve ücretsiz versiyonları Windows Phone Store üzerinde yer alan Shazam'a aşağıdaki market linklerinden erişebilirsiniz.

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için ...

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben soundhound uygulamasını kullanıyorum uzun zamandır. O da güzel tavsiye ederim. Bu uygulamayı hiç denememiştim ama bir indirip deneyeceğim. Teşekkürler.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

katil_197

katil_197

Üye
Shazam ucresiz ile encore arasinda fark yok encore alirsaniz hayir kurumuna bagisladigini biliyorum ben

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben bu programa bir türlü ısınamadım.Ben ne yapayım dünyaca ünlü rihannanın şarkısını tanıdıktan sonra yada pitbull'un onları her uygulama tanır..Dershanede boş sınıfta başka telefondan çalan bir şarkıyı bulamayan bu programa para bile vermek bence saçma...Yani illa müzik çalan aygıtın yanına gidipte mi çalıştırmak lazım?(Denemiştim gene bulamamıştı)

Ama haber için teşekkürler

nanotex

nanotex

Üye
Ben bu programa bir türlü ısınamadım.Ben ne yapayım dünyaca ünlü rihannanın şarkısını tanıdıktan sonra yada pitbull'un onları her uygulama tanır..Dershanede boş sınıfta başka telefondan çalan bir şarkıyı bulamayan bu programa para bile vermek bence saçma...Yani illa müzik çalan aygıtın yanına gidipte mi çalıştırmak lazım?(Denemiştim gene bulamamıştı)

Ama haber için teşekkürler
Dışarıdaki sesler bastırmıştır müzik sesini. Uygulama gayet sağlam. Mesela arkadaşlarla kafe de otuyuroruz bir parça çalıyordu. Arkadaşım bayıldı parçaya adı ne acaba filan oldu. Dinlettim shazam a buldu. Gayet sağlam bence.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve symbianbelle
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Valla blmiyorum dershanede boş sınıftaydık sesin olması çok zor ama o zmanlar telefonum nokıa x6ıydı.Şahsen sizinkine inanmak çok zor geliyor çünkü ben yararını göremedim malesef ama deneyeceğim genede umarım telefondan kaynaklı sorundur :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi

Dışarıdaki sesler bastırmıştır müzik sesini. Uygulama gayet sağlam. Mesela arkadaşlarla kafe de otuyuroruz bir parça çalıyordu. Arkadaşım bayıldı parçaya adı ne acaba filan oldu. Dinlettim shazam a buldu. Gayet sağlam bence.

katılıyorum... soundhound da kullandım ama shazam daha başarılı...

• Beğen
Tepkiler: nanotex
PureFood

PureFood

Üye
1980'li yılların şarkılarını bulduğumu bilirim, hafızası muazzam. Yani bunu kim düşündüyse helal olsun bin kere. Çok başarılı.

• Beğen
Tepkiler: nanotex, OttomaN TigeR ve n000k
serinaga

serinaga

Üye
Valla blmiyorum dershanede boş sınıftaydık sesin olması çok zor ama o zmanlar telefonum nokıa x6ıydı.Şahsen sizinkine inanmak çok zor geliyor çünkü ben yararını göremedim malesef ama deneyeceğim genede umarım telefondan kaynaklı sorundur :)

Bence de başarılı, daha önce bende bazı parçalar aratmıştım ve sorunsuzca bulmuştu ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben symbian'dan beri Shazam kullanıyorum ve daha bulamadığım bir şarkı olmadı. :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Ben de S60v5'te Encore sürümünü kullanırdım, 15 TL idi sanırsam ama Nokia mağaza kampanyası ile ücretsize getirmiştim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Shazam ucresiz ile encore arasinda fark yok encore alirsaniz hayir kurumuna bagisladigini biliyorum ben
Encore daha hızlı sonuç veren ve daha fazla müziğin tanımlandığı bir sunucuya sahip.

PureFood

PureFood

Üye
Encore daha hızlı sonuç veren ve daha fazla müziğin tanımlandığı bir sunucuya sahip.

Elimizdeki normal sürüm de artık öyle olmuş. Şarkının henüz beşinci saniyesinde sonuç verdi. Önceki böyle değildi. Top döner dururdu.

Test yaptığım parça, muazzamdır tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

Not: 1992 yılından :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bana bu program için güncelleme geldi az önce

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Elimizdeki normal sürüm de artık öyle olmuş. Şarkının henüz beşinci saniyesinde sonuç verdi. Önceki böyle değildi. Top döner dururdu.

Test yaptığım parça, muazzamdır tavsiye ederim.
- - - Eklendi - - -

Not: 1992 yılından :)
:tşk: Şarkı güzelmiş :oke: Ayrıca Shazam wp için harikulade muazzam bir arayüze bürünmüş, çok hoş olmuş.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
narnia16

narnia16

Üye
Arayüz benimde hoşuma gitti fakat iOS sürümünü kullananlar bilir şarkıyı dinletirken topun etrafında birden fazla halka çıkıyor ve tahminimce her biri şarkıdaki farlı bir sesi temsil ediyor onların ses seviyesine göre büyüyüp küçülüyor.Çok hoş bir görüntü çıkıyor meydana.Bence bizimkinden çok daha hoş.İnşallah sonraki güncellemede bizimkini de öyle yaparlar :)

Web Designer

Web Designer

Üye
Bence de harika bir uygulama :)
Eskiden bu kim bu kimin sesi diye kafayı takardım ama şimdi rahatım :kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Shazam ile Soundhound'ı çarpıştırdım yaklaşık olarak 3 ila 5 yıllık eski parçaları kullandım. Bariz bir şekilde Soundhound 1-2 saniye minimum daha hızlı buldu Shazam'dan ama bu Shazam'ın kötü olduğu anlamına gelmiyor aksine youtube gibi yerlerde direkt olarak arama imkanı vermesi hoş bir özellik olmuş. Sadece meraktan yaptım, bu aralar boş zamanım çok galiba :D:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt