Sharp’ın Yeni Akıllı Telefon Modelli Aquos Xx Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sharp’ın Yeni Akıllı Telefon Modelli Aquos Xx Duyuruldu
Japonya’da faaliyet gösteren büyük cep telefonu operatörlerinden bir tanesi olan Softbank, akıllı telefon duyurularına devam ediyor. DünFujitsu‘nun Arrows A 301F akıllı telefon modelini duyuran firma, ayrıca başka iki adet akıllı telefon daha duyurusu gerçekleştirdi. Softbank‘ın duyurduğu bu modellerden bir tanesi ise Sharp tarafından üretilen Aquos Xx modelli oldu.



Sharp Aquos Xx akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde S-CG Slicon TFT dokumatik ekran ile geliyor.2.2Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren QualcommSnapdragon 800 yonga setinden güç alan akıllı telefon ayrıca 2GB sistem belleği sunuyor.

Sharp‘ın büyük ekranlı yeni akıllısı 32GB dahili veri kapasitesi yanı sıra2.600mAh batarya ile geliyor. MicroSD kart desteği sayesinde veri kapasitesi arttırılabiliyor. Bu yeni akıllı telefon odak genişliği f/1.9 olan ve 16.3MP çözünürlükte CMOS sensör içeren arka kamera ile geliyor. Ayrıca ön tarafında da 1.2MP ikinci bir kamera daha yer alıyor.

Google’ın Android 4.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışacağı belirtilen Sharp Aquos Xx‘in Aralık ayında satışa sunulması beklenirken, henüz fiyat açısında bir bilgi bulunmuyor. Ancak şunu da belirtelim ki ucuz olması beklenmiyor.

Sharp’ın yeni akıllı telefon modelli Aquos Xx duyuruldu
 


Üst Alt