Xiaomi Redmi 4x akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi 4x akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Xiaomi, yeni Redmi 4x akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı.

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, yeni bazı duyurular gerçekleştirdi. Bu yeni modellerden birisi firmanın kendi geliştirdiği yonga setini içeren ilk akıllı telefon modeli olan Xiaomi Mi 5c olurken, ayrıca firma, daha önce sunduğu Xiaomi Redmi 4 modelinin farklı versiyonu olarak Xiaomi Redmi 4x'i gün yüzüne çıkardı.



Başarılı bir tasarıma sahip olan bu yeni akıllı telefonun önünde kapasitif tuşlar bulunuyor. Arkada ise sol üst köşede kamera ve LED flaşa yer verilirken, ayrıca orta üst kısımda parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

Yeni akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve bu ekranın çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefon gücünü ise sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 505 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 435 yonga setinden alıyor.

Xiaomi Redmi 4x akıllı telefonun arkasında 13MP kameraya yer verilmiş. Selfie kamerası ise önde 5MP olarak yer almakta. Cihaz sistem belleği ve dahili veri kapasitesi açısından ise 2GB / 16GB ve 3GB / 32GB olmak üzere iki farklı versiyon olarak geliyor. Dahili veri kapasitesi yanı sıra microSD kart desteği ile veri kapasitesi arttırılabilmekte.

Cherry Pink, Champagne Gold ve Mate Black renklerle gelen Xiaomi Redmi 4x'in bataryası 4.1000mAh olurken, fiyat is 2GB / 16GB için 699 Yuan / 101$, 3GB / 32GB için ise 899 Yuan / 130$ olarak belirlenmiş.

Xiaomi Redmi 4x akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tipi İdare Eder Kamera Hariç
 


Üst Alt