Sharp Aquos Compact ve Aquos Zeta akıllı telefonlar DoCoMo üzerinden satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sharp Aquos Compact ve Aquos Zeta akıllı telefonlar DoCoMo üzerinden satışa sunuluyor
Belki merak edenler vardır ahize nerede diye cihaz sesi ekran üzerinden titreşimle iletiyor :ehe


Sharp, Japonya’da NTT DoCoMo üzerinden iki yeni suya dayanıklı modelini satışa sunuyor…


Japonya kökenli bir çok akıllı telefon üreticisi bulunurken, bunlarında başında Sony geliyor ve firma global pazarda mücadele ediyor. Özellikle ekran üretimi ile dünya devi olan Japonya kökenli firmalardan Sharp ise cihazlarını ana vatanı Japonya’da sunduğundan, ülkemizde ise akıllı telefonları ile pek tanınmamakta.



Firmanın yeni bazı akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıktı. Sharp Aquos Compact SH-02H ve Aquos Zeta SH-01H adı ile gelen yeni akıllı telefonlar, ülkenin büyük cep telefonu operatörlerinden NTT DoCoMo üzerinden satışa sunuluyor.

Yeni akıllı telefonlar özellikle ince çerçeve tasarımları ile göz doldururken, cihazların teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

Sharp Aquos Compact akıllı telefon 4.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. IGZO LCD ekran 120Hz olarak yer alıyor. Qualcomm’un altı çekirdekli işlemci yanı sıra Adreno 418 grafik işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç alıyor.

3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesine sahip olan Sharp Aquos Compact SH-02H akıllı telefon 2.810mAh batarya içerirken, işletim sistemi de Google Android 5.1 Lollipop olarak belirlenmiş. 13.1MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile geliyor.



Diğer model Sharp Aquos Zeta ise daha büyük olarak 5.3″ ekran ile sunuluyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefon 13.1MP arka kamera ve 8MP ön kamera içermekte.

Diğer model gibi bu yeni akıllı telefonda da yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 808 yer alıyor. Sharp Aquos Zeta 3.100mAh batarya ile gelirken, işletim sistemi de Android 5.1 Lollipop olmakta. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da içeriyor.

Her iki cihaz da IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip ve böylece suya ve toza karşı dayanıklı yapı sunuyorlar…

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ocomo-uzerinden-satisa-sunuluyor-h207309.html
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
alttaki bosluk olmasa guzelmis
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt