burak d
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler
tesekkürler bu arada oynu indirdim ve actı fakat videodan sonra oyundan atıyor
dostum çalışman için teşekkür ederim.de yanlız bu verdiğin dosyaları yükledim her iki dosyada açılmadı telefonum htc hd desire
usta Chainfire3D dosyası içinde plugins klasörü var onu nereye atacaz tam olarak ?
Chainfire3D evet yüklü ama bu program telefonu nuza uygun değil diyor sanırım yani çalışmıyo oyunun apk dosyasını kurdum sadece exit ekranda yazıyor
----------Eklendi @ 00:31:19 ---------- Yazıldı @ 00:19:51 ----------
3d programını açtığımda yazan şu . could not acquire superuser access ıs your device rooted? ıf you are rooted but this message persist reboot your device
beyler galaxy s2 denedim çalışıyor. oyun sağlam
beyler 1. aşama telefon rootlu olacak 2. aşama chainfire ve pluginleri yükliceksiniz 3.aşama apk ve sd dosyalarını indirin 4.aşama sd dosyasını söylenen yere atın ve apk yi kurun 5. aşama oyuna girmeden önce chainfiredan plugin olarak nvidia'yı seçin ve oyuna girin açılacaktır . lisanstı şuydu buydu bi sorunu yok oyunun ben oynuyorum diğer teknik kısımlarda problem varsa telefonunuzla alakalı olabilir onu bilemem
beyler 1. aşama telefon rootlu olacak 2. aşama chainfire ve pluginleri yükliceksiniz 3.aşama apk ve sd dosyalarını indirin 4.aşama sd dosyasını söylenen yere atın ve apk yi kurun 5. aşama oyuna girmeden önce chainfiredan plugin olarak nvidia'yı seçin ve oyuna girin açılacaktır . lisanstı şuydu buydu bi sorunu yok oyunun ben oynuyorum diğer teknik kısımlarda problem varsa telefonunuzla alakalı olabilir onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?