Shadow By PosixGuard(mmeett) X6 v21 CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_Auafina

By_Auafina

Üye
arkadaşım Prod. Code 0589476 olarak seçilecek demişsin jaf atarken bu code olanınımı atacaz yoksa telefona bu codeyi atacaz

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
    Konu Sahibi
1 - phoenix ile cfw atılmaz,orada jaf yazdım
2 - jaf ile atarken bir ekran çıkar yani bu :
Euro 2 Turkey yazan yerin sağ tarafında 0589476 gibisinden kodlar var,buradan seçilecek prod code.

3 - bu bütün firmware değil,firmware dosyalarının üstüne yapıştırılıp değiştir denilecek

teknopat

teknopat

Üye
şu yaptıklarını ayrıntılı biçinde anlatsanda yapsak kardeşim windows 7 kullanıyorum X6 16GB 21.04 VERSİON şimdiden yardımların için sağol

sahin177

Üye
Telefonu eski orjinal haline nasıl getircez peki ?

By_Auafina

By_Auafina

Üye
arkadaşlar telefonuma yükledim ve gerçekten performans ve görüntü olarak gerçekten mükemmel en beğendiğim özellik olarak tema efekti hele yağmur yağdığı :) zaman

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Prod. Code 0589476 olarak seçilecek demişiniz ama ben bunu bulamadım

mnacar

Üye
kod muhtemel yanlış yazılmış.bende baktığımda bulamadım.x6 da bu kodda sürüm yok.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
doğru kodu yazacak bi arkadaş varmı acaba

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler bir deneyelim

mathman20

Üye
Prod. Code 0589476 olarak seçilecek demişiniz ama ben bunu bulamadım

0589746 diye hatırlıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler bir deneyelim
Dailymobile'de çok daha profesyonel ve sorunsuz modifiyeler var. tarafından yapılan Nokia Photon firmwaresini kullanmanızı öneririm.Uzun zamandır kullanıyorum.Şu ana kadar da sorun yaşamadım.

vonali1

Üye
nokia x6 için deri kılıf. *Telefona özel tasarlanmış şık, zarif deri kılıf *Kılıfın iç kısmı, telefonu tutan kısım sert plastikten yapılmıştır *Telefonu hafif darbelere karşı korur *Açma kapama işlemi için kaliteli mıknatıslı kapak *Şeffaf jelatinli ekran koruyucu 'satıyorum .. Sinan İstanbul mob : 532 477 30 04

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt