Şeytan'ın aklına gelmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Şeytan'ın aklına gelmez





Kadıköy'de korsan cd satıcılarının deposuna baskın yapan polis, gördüğü sistem karşısında şaşkına döndü. 70 bin korsan cd ele geçirilirken, korsan cd satıcılarının florasan lambadan asansör yaparak cdleri üst kattan piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.


Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Büro ekipleri, Rıhtım caddesi Yoğurtçu Şürkübey sokaktaki bir işyerine korsan cd şatışı yapıldığı ihbarı üzerine baskın düzenledi. İlk bakışta normal bir işyeri görüntüsünde olan büroyu detaylı bir şekilde inceleyen polis, inanılmaz bir sistemi de ortaya çıkardı. İşyerinin üst katında korsan cdleri saklayan satıcıların dikkat çekmemek için merdiven yapmadıkları ortaya çıktı. Korsan cd satıcılarının florasan lambaya bağladıkları çelik halatla asansör sistemi kurarak üst kata da bu yolla çıktıkları belirlendi.
Mucitleri bile kıskandıran bir sistem kuran satıcıların, gelen cd siparişlerini de aşağı inerek vakit kaybetmek yerine davlumbazdan aşağı atarak müşterilere ulaştırdıkları ortaya çıktı. Polisi bile şaşkına çeviren bir sistem kuran satıcıların korsan cd satışından yüklü miktarda para kazandıkları, hatta bu yolla bir gemi bile aldıkları iddia edildi.
Polis yapılan operasyonda yaklaşık 70 bin korsan cd ele geçirirken, iş yerinde çalışan H.H.Ş ve M.Ö isimli iki kişiyi de göz altına aldı. Gözaltına alınan iki kişi yüzlerini gizleyerek sorulan soruları cevapsız bıraktı.
 


_dumanist_

_dumanist_

Üye
O muhteşem zekalarını doğru düzgün bir işle meşgul etselerde bizde Türkiye ne kadar güzel hiç suç işlenmiyor diyebilsek!
 

Calaissien

Üye
kusura bakmayın bende üzülerek söylüyorum ama herkes Türkler için bunu söylüyor çok akıllılar ama akıllarını başka yönde kullanıyorlar eğer akıllarını doğrudüzgün işlerde kullansalardı halleri böyle olmazdı diyorlar.
 
keremerson

keremerson

Üye
:) heyytt be hemşerim yaa :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt