Şaka şaka çoğunuz hariç hepinizi seviyorum
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Bende seni çok seviyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Ben sevmiyosam? Genişletmek için tıkla ... O zaman umrumda değil
SymbianHacker Kapalı Hesap Khamber' Alıntı: Şaka yapmıyorum ciddiyim Genişletmek için tıkla ... biz sana bayılıyoduk
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi SymbianHacker' Alıntı: biz sana bayılıyoduk Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mı (:
jackalmami Üye bu ne be alıntılarla mesajlar apayrı. Ne dediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz herhalde çoğumuz hariç hepimizi
bu ne be alıntılarla mesajlar apayrı. Ne dediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz herhalde çoğumuz hariç hepimizi
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi paradox07' Alıntı: Beyler çok süper alıntılar yapmışsınız herkes ayrı telden çalmış Genişletmek için tıkla ... Iyiyim sen NASILSIN - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: bu ne be alıntılarla mesajlar apayrı. Ne dediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz herhalde çoğumuz hariç hepimizi Genişletmek için tıkla ... 17 sen ?
paradox07' Alıntı: Beyler çok süper alıntılar yapmışsınız herkes ayrı telden çalmış Genişletmek için tıkla ... Iyiyim sen NASILSIN - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: bu ne be alıntılarla mesajlar apayrı. Ne dediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz herhalde çoğumuz hariç hepimizi Genişletmek için tıkla ... 17 sen ?
paradox07 Üye Khamber' Alıntı: Iyiyim sen NASILSIN - - - Eklendi - - - 17 sen ? Genişletmek için tıkla ... ben de okuyorum
Khamber' Alıntı: Iyiyim sen NASILSIN - - - Eklendi - - - 17 sen ? Genişletmek için tıkla ... ben de okuyorum
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi paradox07' Alıntı: ben de okuyorum Genişletmek için tıkla ... Serkan kim tanımıyorum ?