Seviyomu Sevmiyomu Ögren

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Seviyomu Sevmiyomu Ögren
Birinden hoşlanıyorsunuz diyelim onun sizi sevip sevmediğini nerden anlardınız?? O, seninle konuşurken heyecanlandı mı, duygulandı mı, dikkatini senin üzerine yoğunlastırdı mı, senden bir beklentisi var mı?
peki size bir ses ölçücü program sayesinde bunu anlamanız mümkün deseler!..

Sonuçta eğlence amaçlı olarak düzenlenen bu programla, arkadaşınızla yaptığınız görüşme sonunda merak ettiğiniz, karşınızdaki kişinin size karşı olan duyguları konusunda fikir sahibi olmanızı kolaylaştıracak veriler size sunulmaya calışılmaktadır.
Aşk sesimize de yansır... unutmayın!!
peki ben bunu merak ettim nasıl olacak bu diyorsanız:
1- verilen sayfadan cep telefonunuzun modelini seçip indirdiğiniz analiz programını cep telefonunuza kurmak (unutmadan belirteyim cebinizin modelli olması gerekiyor
2- daha sonra program açıkken sevdiğiniz kişinin size olan duygularını öğrenmek için onu arayıp onunla havadan sudan
3-5 dakika konuşmak...
Sonra sonuc geliyor Seviyomu Sevmiyomu
program bir servis numarasına baglanıp bır mesaj karsılıgı ucret alıyor. Bu kısa bır surelıgınemıs. ama kullanmadan once bı okuyun ılk once programın nasıl calıstıgı nasıl kullandıldıgı menusunde yazıyor.

Hadi kolay Gelsin

Alıntıdır..

barabelli

barabelli

Üye
abı programı kullanacan kont gıdecek 5 dakıka konusacan yıne kont gıdecek kıza sorrım sevıyomusun sevmıyomusun dıye yeter

madhead

madhead

Üye
program inmiyo ki..

hidayet

hidayet

Üye
ayrıca numarada soruyor ben belirtmek istemedim ne olur ne olmaz

barabelli

barabelli

Üye
abı sırf turkcell kazanacak bana ne ya kıza sorarım hem severler acık sozlulerı dırek soyler olay bu

gknky

gknky

Üye
ya abicim bunlara hiç gerek yok seviosa kesin belli eder ve sevilen insan onu anlar gözlerine bakması yeterli...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 18 2006, 12&#58;32 PM) [post=255284]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abı sırf turkcell kazanacak bana ne ya kıza sorarım hem severler acık sozlulerı dırek soyler olay bu
[/b][/quote]
+1

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 18 2006, 12&#58;12 PM) [post=255265]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abı programı kullanacan kont gıdecek 5 dakıka konusacan yıne kont gıdecek kıza sorrım sevıyomusun sevmıyomusun dıye yeter
[/b][/quote]

barabelli

barabelli

Üye
valla formun adamı ben oldum hehehhee

RockFord Fosgate

Üye
BARABELLİİİİ+1

barabelli

barabelli

Üye
evet oyları gorımmmm arttırınn

wapcimor

Üye
telefon no sunu vermek istemeyenler

indirebilir

barabelli

barabelli

Üye
eivallah da ben ındırmeme goruslerımı yukarı yazdım ehhehehe cokmu pinti kactı yaw

tameriscen

Üye
evet&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

darkred

darkred

Üye
arkadaşlar ben indirdim ancak daha kullanmadım tel nosunu da verdim ama kontör filan düşmedi bilginize

CrAzY_ErCaNN

Üye
Bence saçmalıktan başka bir şey değil buda agile nın LİE DEDEKTÖR programı gibi bir şey onda da yalan söylediğini anlıoyodu yalan söyleyince dıııt die ötüodu.Tek kelime ile SAÇMALIK.Ayrıca barabelli
karde. o motor gerçek ve senin ise çok güzelmiş beğendim.

gncsayder

Üye
bana hep bakıyo tenefüslerde