Sevilla-fenerbahçe maç sonucu...Turu kim atlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
inş fenerbahçe tur atlarda,bizim 5-1 lik mağlubiyetimizden bu kadar keyf alanları bi üst turda karşılayacak takım, ömür boyunca unutlmayacak bi skorla evine yollar feneri. inş tur atlar fenerbahçe,çok istiyorum

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
ben bir gsli olarak fb"nin çıkmasından yanayım

FerreT

FerreT

Üye
Akşam olsada Maç saati gelse..Ayrıca Avatarın hiç hoş değil Kurtoğlu :nono:

Marleo59

Marleo59

Üye
sevilla kendi evinde iyi oynayan bir takım acıkcası fenerin işi zor

Salihyet

Salihyet

Üye
#xxx ;) şahsen kalıbımı basarım burada yüzümüzü kara çıkartmasın her türk takımını avrupada desteklerim.. (leverkusen maçını izledim (samiyende ki)) neyse bu yorumların kalitesi ortada olduğu için bu kadar yazmak ve diablos'a tamamen katıldığımı söylemekten fazlasını yapmam ;) bu akşam 20 şubatta olduğu gibi güzel bir karşılaşma olacak ve avrupada ki tek temsilcimiz yüzümüzü kara çıkarmayacak .. Dev olmaktan bahsetmiyoruz, Dev olacağız ;)

Ozan

Ozan

Admin
2-3 Kişiye ceza puanı verildi konusmalardan dolayı.
Bazılarının son uyarısı yakında dikkat derim.
Otomatik Ban : 10 uyarı puanı sonucunda gerçekleşecektir !

leiche

leiche

Emekli Yönetici
fenere ve tüm türk takımlarına sonuna kadar güveniyorum
hepsine her alanda basarılar diliyorum :turkiye:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnanmak istemiyorum:@ volkan iki hediye gol :@ Pozisyonları bile yokken sacma sapan 2 gol ustune gelen topları içeri aldı:@ gercekten yazık..Sevillayı ne hallere düşürdük...Son dakıkalarda 2 net gol.Nasıl kaçtı inanılır gibi değil.....İkinci yarıda böyle giderse elenirsek gercekten cok yazık olacak..

Bukadar ummuyordum iyi oyun iyi mücadele..Umarım ikinci yarı şans bizden yana olur..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
İnanmak istemiyorum:@ volkan iki hediye gol :@ Pozisyonları bile yokken sacma sapan 2 gol ustune gelen topları içeri aldı:@ gercekten yazık..Sevillayı ne hallere düşürdük...Son dakıkalarda 2 net gol.Nasıl kaçtı inanılır gibi değil.....İkinci yarıda böyle giderse elenirsek gercekten cok yazık olacak..

Bukadar ummuyordum iyi oyun iyi mücadele..Umarım ikinci yarı şans bizden yana olur..

Umutsuz taraftar profili :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ve doğru ortaya çıktı elenmedik.Çok fazla hak ettik. Fenerbahce sevillayı ezdi ve geçti.Helal olsun fenerbahceme

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şu ağlamam dursun tek tek alıntı yapıcam. Fark atar şunu yapar diyenleri... :agla

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Helal olsun kardeşim..Bu yendiğimiz takım 2,5 senedir yenilmemiş..HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Şu ağlamam dursun tek tek alıntı yapıcam. Fark atar şunu yapar diyenleri... :agla

En azından çıkıp delikanlı gibi maç öncesi aklımızdakileri söyledik.Bazıları gibi kedi gibi pısıp maçtan sonra aslan kaplan olmuyoruz ;) Lafım sana değil.Gideceği yere gider.Senin yorumlarını görmüştüm maçtan önce fark yemeyiz diye ;)

Bu arada yaptığın alıntılardaki yorumların umarım cevap gerektirmez.2 kez tartışmayalım spor yüzünden 1 inciyi hatırlıyorsundur ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En azından çıkıp delikanlı gibi maç öncesi aklımızdakileri söyledik.Bazıları gibi kedi gibi pısıp maçtan sonra aslan kaplan olmuyoruz ;) Lafım sana değil.Gideceği yere gider.Senin yorumlarını görmüştüm maçtan önce fark yemeyiz diye ;)

Bu arada yaptığın alıntılardaki yorumların umarım cevap gerektirmez.2 kez tartışmayalım spor yüzünden 1 inciyi hatırlıyorsundur ;)

Ben maç skoruna ne yazmışım kaan gördün mü? 2-2 bitecek demişim. Ama o olmasa bile fark yemeyiz dedim. İddaa'da 2 oynadım fenere direk. ;)

JCKL

JCKL

Üye
walla onu bunu anlamam da maç sonunu arslansam e hiç yaramadı bu yüzden adam ban yedi.
bana sorsanız ondan önce banlanacak çok insan vardı ama neyse.db
sonuç olarak fenerbahçeyi avrupa da tutmamak herkesin kendi yeğ tutacağı birşeydir.
ama şunu söylerim.ben de tutmuyorum.
çünkü onlar avrupa da oynarken hepimiz Türküz diye tutuyoruz.ama sonra
buraya geldiklerinde biz yaptık biz kazandık diyolar.
o yüzden ben de tutmam.bu arada dün fenerin attığı her golde üzüldüm.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
arslansem ondan dolayı ceza almadı. Zaten maçtan önceki gece ceza almıştı.

Sen yine mi fake'inle buralardaydın arslansemi takip ediyordun? ;)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Laf bana olsun...
Avrupa'da fenerbahçeyi tutmam ben
Takımımızın Avrupadaki başarılarına gelemeyen çıtayı yükseltemeyen bir takımı desteklemem :oke:

hellal dostumm sana bende fbyi tutmam:kop::kop::kop: saka saka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt