Avatarından Belli Oluyor Zaten Murat Söylemene Gerek Yokkifenerin tur atlamasını çok isityorum

volkan iki hediye gol
Pozisyonları bile yokken sacma sapan 2 gol ustune gelen topları içeri aldı
gercekten yazık..Sevillayı ne hallere düşürdük...Son dakıkalarda 2 net gol.Nasıl kaçtı inanılır gibi değil.....İkinci yarıda böyle giderse elenirsek gercekten cok yazık olacak..İnanmak istemiyorumvolkan iki hediye gol
Pozisyonları bile yokken sacma sapan 2 gol ustune gelen topları içeri aldı
gercekten yazık..Sevillayı ne hallere düşürdük...Son dakıkalarda 2 net gol.Nasıl kaçtı inanılır gibi değil.....İkinci yarıda böyle giderse elenirsek gercekten cok yazık olacak..
Bukadar ummuyordum iyi oyun iyi mücadele..Umarım ikinci yarı şans bizden yana olur..

Şu ağlamam dursun tek tek alıntı yapıcam. Fark atar şunu yapar diyenleri...![]()
En azından çıkıp delikanlı gibi maç öncesi aklımızdakileri söyledik.Bazıları gibi kedi gibi pısıp maçtan sonra aslan kaplan olmuyoruzLafım sana değil.Gideceği yere gider.Senin yorumlarını görmüştüm maçtan önce fark yemeyiz diye
Bu arada yaptığın alıntılardaki yorumların umarım cevap gerektirmez.2 kez tartışmayalım spor yüzünden 1 inciyi hatırlıyorsundur![]()
Ben maç skoruna ne yazmışım kaan gördün mü? 2-2 bitecek demişim. Ama o olmasa bile fark yemeyiz dedim. İddaa'da 2 oynadım fenere direk.![]()

Laf bana olsun...
Avrupa'da fenerbahçeyi tutmam ben
Takımımızın Avrupadaki başarılarına gelemeyen çıtayı yükseltemeyen bir takımı desteklemem![]()

saka saka