Sevilla-fenerbahçe maç sonucu...Turu kim atlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Sevilla-fenerbahçe maç sonucu...Turu kim atlar?
Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.Maçı

Sevilla turu atlar.Bence Sevilla kadıköydeki kötü futboluyla 2 gol bulmuşsa İspanya'da feneri şaşkına çevirirler...Galatasaray darbesi ertesi ligde de takılan fenerbahçe fazla direnemez :oke: Bu arenada Türk takımlarından en başarılı olan Galatasaray'ın seviyesine gelemez(Çeyrek final) :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sevilla tur atlar Fenerle'de kedinin yumakla oynadığı gibi oynar ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
fenerin tur atlamasını çok isityorum

leiche

leiche

Emekli Yönetici
arkadaslar ben bir bjk li olarak avrupada tüm türk takımlarını sonuna kadar desteklerim
süper lig ayrı avrupa ayrı
bu bir milli mac niteliğindedir
sözüm konuyu acan arkadasa değil ama
neden türk takımları ligdeki ezel rakiplerinin avruppada yenilmesii istiyor
nerde milliyetçilik?
nerede halkcık
biz birbirimizi tutmazsak kim bizi tutacak?

--------------- Ekleme ---------------

fenerin tur atlamasını çok isityorum

helal sana kardesim

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Laf bana olsun...
Avrupa'da fenerbahçeyi tutmam ben
Takımımızın Avrupadaki başarılarına gelemeyen çıtayı yükseltemeyen bir takımı desteklemem :oke:

FerreT

FerreT

Üye
Laf bana olsun...
Avrupa'da fenerbahçeyi tutmam ben
Takımımızın Avrupadaki başarılarına gelemeyen çıtayı yükseltemeyen bir takımı desteklemem :oke:

Başarı bi yerde kilitlenmemiş..Daha gelecek başarılar var en basitinden yarın oynanacak sevilla maçı f.bahçe tur atlarsa şayet söyledikleriniz boş sözler olacak..

Ben sevillanın Barselona gibi bi takımla berabere kalıp ardından f.bahçeyle oynayacağı maçı sevilla kazanır diyordum ama barselonın yapamadığını hemde şampiyonlar liginde Fenerbahçe yaptı..Lig maçlarındaki güzel oyununa F.bahçe Rövanş maçındada Dur diyecektir..

Umudumu korumaktayım :hmmm

canturgay

canturgay

Üye
fenerbahçe bu sezon avrupa da beni çok şaşırttı..
inşaallah şaşırtmaya deva eder..

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Şimdiden Bişey Konuşmak Doğru Olmaz...Yarın Bi Gelsinde Kadro'ya Bakalım bi Öyle Konuşalım:)

kurt bey

kurt bey

Üye
helal sana kardesim

yanlış anlaşılmasın ben tur atlamasını istiyorum. çünki sevillanın yapamadığını bi üst turda karşılaşacağı rakip büyük ihtimalle yapacaktır. şöle tarihe altın harflerle yazılacak bi fark:kop:

POWER

POWER

Üye
Gönlüm FB den yana ülke puanı açısından ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yanlış anlaşılmasın ben tur atlamasını istiyorum. çünki sevillanın yapamadığını bi üst turda karşılaşacağı rakip büyük ihtimalle yapacaktır. şöle tarihe altın harflerle yazılacak bi fark:kop:

:) yane yaptın yapadcagını
milli takım niteliğinde orda fb
milli takımı tutmuyormusunuz?
neyse ben senin içinin temiz oldugunu biliyorum:oke:

Gönlüm FB den yana ülke puanı açısından ;)

ewet işte budur
benim her zaman anlatmak istediğim şeyde buydu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Türk-Yabancı eşleşmesinde karşı tarafı tutanlar hakkında ne desen boş..Holiganlık başka birşey değil.Holiganların futbol hakkında yorumlarıda etkisizdir doğal olarak..Yenilirsek bile sevillaya elendik.bukadar basit? Gidipte 2 sınıf takıma elenmedik olur..Gayet normal bu.

Futbol bu..Maç bitmeden konuşuLmAZ.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bırakın rüya görmeyi tur mur hikaye Sevilla tozunu attırır Fenerin ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sende Eline Kına yakarsın..Çenenden kurtulmuş oluruz.

XXX

Ayrıca yazdığım hiçbirşeyi sana zorla okutmuyorum.Okuyup okumamak senin elinde.
Çenenden kurtulmuş oluruz gibi laflar bidaha bana karşı kullandığında bu kadar ılımlı cevap almazsın haberin ola!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
xxx

Ayrıca yazdığım hiçbirşeyi sana zorla okutmuyorum.Okuyup okumamak senin elinde. Çenenden kurtulmuş oluruz gibi laflar bidaha bana karşı kullandığında bu kadar ılımlı cevap almazsın haberin ola!

Sana gülüyorum:) Rahat ol dostum be..Sıkma kendini okadar.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maç dan bahsetmiyorum ki:) Yensek de yensilsek fenerbahceliyiz biz ;) Yenilirsek de SeviLLaya yenildik deriz..2 sınıf takım değil yani:) Sizler daha iyi bilirsiniz:D

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.Maçı

Sevilla turu atlar.Bence Sevilla kadıköydeki kötü futboluyla 2 gol bulmuşsa İspanya'da feneri şaşkına çevirirler...Galatasaray darbesi ertesi ligde de takılan fenerbahçe fazla direnemez :oke: Bu arenada Türk takımlarından en başarılı olan Galatasaray'ın seviyesine gelemez(Çeyrek final) :oke:

:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En azından leverkusen gibi şuanda avrupanın neresinde olduğu bilinmeyen 2. sınıf bir takıma elenmemiş veya 5 yememiş olucaz. ;)

Avrupanın neresinde dersek başarı açısından söylüyorum.

Maç skoru 2-2 olacak bana göre. Ve fenerbahçe turu geçecektir. Eğer olur da elenirsek 5 yemeyiz buna iddiasına girebilirim isteyenle. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt