Sevgilinizle "NE ZAMAN" / "NEREDE" ve "NASIL" Karşılaştınız/Tanıştınız ???

Euro2008 sıralarında Rusya - İspanya maçından 2 saat kadar önce Viyana Fanzone'da tanıştık.

qssm

Üye
17 eylül 2007.. okuln açıldıı gün gördm onu..
aynı sınfta olmamısa raamen kasım gb konuşmaya başladık xd
9 martta da hayatm oLduuu xD
dün de 5. ayımsdıı (x

--------------- Ekleme ---------------

wayhh beehh sprmish! (x

CoYoTe®

Üye

Eyw Kardeşim Gönlümden Koptuğu Kadar Yazdım İşte

canmir

Üye
ben ilk sevgilimden bahsetmicem gerci ilk sevgilimde son sevgilimde aynı kişi ama başka bir sevgilimle iş yerinde tanıştım ayıptır solemesi ben onun birazcık şefiydim once azarlamıştım onu stajiyer di kucuk hanım ama sonra sevgilim oldu ilk tanıştıgımız gun azarladım ikinci gunu kendi kendime allahım ben bole bir guzelliği neden dun fark edemedim dedim ve daha ılımlı yaklaşmaya başladım bir kaç gun sonrda yemege davet ettim herhalde yine azar işitmekten korkmuş olsa gerek ki kabul etti gerci bizim aşkımız staj bitene kadar surdu ondan sonra yeni stajıyerlere yelken actım

iremm

Üye

Dersanede tanıştık...

--------------- Ekleme ---------------

İnsanların özel hayatından size ne lan öküz herifler götünüze...

geçen sene okulun son dönemine doğru tenefüste arkadaşların yanındayken tanıştım

Kocax

Üye
okulda ilk günler 8:30 suları.Karşı karşıya gelince ayağıma bastı o ayrı mesele..

Tw!L!GHT

Üye
suana kdr kimseyLe cıkmadım =) o Yüzden kaRsıLasma qibi bi sorunum oLmadı..! =) heR önüme qeLen tekLifi kbL etmiYorm.. cnkü qeRcekten asık oLmaLı iNsan..=)

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
suana kdr kimseyLe cıkmadım =) o Yüzden kaRsıLasma qibi bi sorunum oLmadı..! =) heR önüme qeLen tekLifi kbL etmiYorm.. cnkü qeRcekten asık oLmaLı iNsan..=)

değişik bir düşünce ....

bn üniversite bahçesinde merdivenlerden aşağı inerken çarpıstık kitaplar yere düştü göz göze geldik öyle tanıştık demek isterdim ama öyle olmadı ... her güzel şey gibi sonu kötü bitti

ya bn hatırlamıyrm eywah bunun da programı olsa

SucX

Üye
Ayrıldığım sevgilimle 2 senedir aynı sokakta oturuyormuşuz meğerse ben farketmemişim rastgele denk geldik öyle oldu işte

lovestar

Üye
hastanede acil serviste bizim hastaneye atandığı gün tanıştık...

aLone

Üye
geçen sene haziran ayının son günlerinde arkdaşlarımın yanında gelmişti o zaman tanışmıştık

smsr

Üye
aşk meşk yok