Cokcokcok sınırlıyse... Bayagı cıddı konuysa
4-5dk boyunca sordugu sorulara net cevap vermek dısında hıc bırsey soylemem. Konusur rahatlar bu arada sonra dahada sakınlesmesı ıcın onu bi yarım saat yalnız bırakırım. Daha sonra konusarak bır yolunu bulup. Durumu cozerız.
Kımın haklı oldugu onemlı degıl benım ıcın sorunun cozulmesı ve bırbırımızı kırmamak ıcın elımden gelenı yaparım...
Normal bır kavga ıse.. Ufak bır tartısmanın cıddılestıgı durumda.
Elını tutarım.. Ortam musaitse sarılırım. Unutmakı sen herseyden degerlısın derım. Bıraz yumusar, kavganın ateşini dusurmus olurum.
Konusarak halledılır...
Benim haklı oldugum konular olsa bıle ama kavga esnasında ılk amacım kımın haklı oldugu degıldır.
Dudurumu sakin tutmaya calısırım..
Çiftler arasındaki tartısma ve kavgalar sırasında en tehlıkelı zamanın kavganın ılk 5 dk sı olduguna ınanırım cunku o zaman.
Insan öfkesinin esiridir.
Aslına bakılırsa bende sinirli bırısıyım. Ama kavga sırasında dedıgım gıbı ınsan öfkesinin esiridir.
Eger yukarda soyledıklerımı yapamıyorsam ki bu durum gerçekten benım haklı olduguma ınandıgım durumdur.
Karşımdakinin sevgilim oldugunu unutmam ve ben ortamı terk ederım.
Yapıca fazla sinirli degılım ama sinir var kabul edıyorum, cok sabırlı bırısı degılım, dıştan bakıldıgında sert bırı gıbı gorunuyorum... Ama sinirimden cok duygularım beni kontrol ediyor.
Ancak bu kadarını yapabılıyorum..