Dikiş makinesi sesi yüzünden çıkan kavgada canından oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Dikiş makinesi sesi yüzünden çıkan kavgada canından oldu!

Denizli'de dikiş makinesi çalıştıran şahıs, yüksek ses nedeniyle komşusu tarafından uyarıldı. İkili arasında yaşanan sözlü tartışmadan sonra sesten rahatsız olan komşu polise gitti. Olay yerine gelen ekipleri ses yapan şahsı gözaltına alacakları sırada, sinirli komşu ile oğlu, şahsın üzerine bıçakla saldırdı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti. Şahsın annesinin oğlunun başındaki gözyaşları yürekleri dağladı.​


Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde evinde dikiş makinesi çalıştıran , seslerden rahatsız olan komşusu (35) tarafından uyarıldı. Daha sonra iki komşu arasında karşılıklı sözlü tartışma yaşandı.

Polis ekipleri Ümit Çetin'i evden çıkarıp ekip otosuna götüreceği sırada az önce karakolda komşusunun şikayetçi olduğu Osman Kaya ve oğlu Ali Kaya, Ümit Çetin'in üzerine bıçaklarla saldırdı. Kısa sürede arbedeye dönüşen kavgaya, her iki aileden yaklaşık 15 kişi dahil oldu. Kavganın büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi.



İnsanlık bitmiş, adalet diye bişey yok, herkes kendi adaletini sağlar olmuş, liyakat bitmiş, polislerin yanında adam öldürülüyor !


Kaynak:
 

Benzer Konular



Üst Alt