ortada terk edilcek kişi kalmamıştır ki terkedesiniz,adam terkedip gitmiş zaten sen terketsen nooooluur terketmesen noluur... 
o beni terkederse bende kendi yoluma bakarım gibi bi seçenek daha mantıklı olurdu sanırım... 
kesinlikle "gitme,beni bırakma vs.." tarzında bi konuşma yapmazdım...gurur meselesi... 
bende onu terkederim şeçeneği bana biraz garip geldi...sizi terkeden birisini nasıl terkedebilirsiniz ki..ortada terk edilcek kişi kalmamıştır ki terkedesiniz,adam terkedip gitmiş zaten sen terketsen nooooluur terketmesen noluur...
o beni terkederse bende kendi yoluma bakarım gibi bi seçenek daha mantıklı olurdu sanırım...
![]()
Şıklara koydu
, Orhan Baba'nın tarzı ters rock söyleyen birilerine sararım 
hukukçu işte nolcak soruya soruyla karşılık veriyoNet bir şey söylenemez.
1) Kim terk etti?
Geçici olarak mı görüyordunuz onu yoksa hayatınızı adayacağınız biri olarak mı?
2)Nasıl terk etti?
Bir hayat kadınıyla mı kaçtı yoksa bu dünyadan giderek mi terk etti sizi?..
3) Ne zaman terk etti?
En savunmasız en dipte, ona en ihtiyacınızın olduğu gün mü terk etti sizi yoksa aslında siz de onu terk etmeyi düşünürken mi terk etti?..

vay vay vayy büyük sözz....DiaBLoS™;1101629' Alıntı:Sevgilimin beni terk etmesi gibi durum olamazBunca yıl olmadı olamadı olamazda.
![]()

hukukçu işte nolcak soruya soruyla karşılık veriyo![]()

hep sen terkettin demek diblosDiaBLoS™;1101629' Alıntı:Sevgilimin beni terk etmesi gibi durum olamazBunca yıl olmadı olamadı olamazda.
![]()