Sevgilimle Kaç Gündür Çıkıyoruz Uygulaması- 21 Mart 2015 Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilimle Kaç Gündür Çıkıyoruz Uygulaması- 21 Mart 2015 Güncellendi
Merhaba arkadaşlar,

Android uygulama geliştirmeye tam gaz devam ediyorum :)

bu uygulamam sayesinde sevgiliniz ile çıktığınız tarihin üzerinden kaç gün geçtiğini hesaplayacak.
Çıkmaya başladığınız tarihi seçiyorsunuz ve o size kaç gündür sevgili olduğunuzu gösteriyor.
Önümüzdeki pazartesi günü güncelleme ile sevgilinizin resmini yükleme özelliğini ve widget özelliğini de ekleyeceğim.

******İLK GÜNCELLEME GELDİ******
Eklene özellikler:

1-) Sevgilime Gönder Özelliği eklendi,
2-)Widget Eklendi,
3-)Tasarım değiştirildi,
4-)Giriş Reklamı kaldırıldı,

******İLK GÜNCELLEME GELDİ******

İndirdikten sonra 5 yıldız vererek geliştirmeme katkıda bulunabilirisiz :)

İndirmek için:

Yeni güncellediğim tasarım ve Widget görünümü:

Eski tasarım:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve BLasTeaR

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: f_n_di

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben teşekkür ederim hocam da şu konunun başındaki boşluğu silmeseniz daha çok sevineceğim :) paragraf sağa kayınca çirkin duruyor.
yoo gayet düzgün merak etmeyin, üst boşluk mobil kullanıcılar için sıkıntı olur :oke: önemli olan konunun özü güzel bir uygulama geliştirilebilir. başarılar

• Beğen

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
yoo gayet düzgün merak etmeyin, üst boşluk mobil kullanıcılar için sıkıntı olur :oke: önemli olan konunun özü güzel bir uygulama geliştirilebilir. başarılar
Peki ikna oldum teşekkürler :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Android uygulama geliştirmeye tam gaz devam ediyorum :)

bu uygulamam sayesinde sevgiliniz ile çıktığınız tarihin üzerinden kaç gün geçtiğini hesaplayacak.
Çıkmaya başladığınız tarihi seçiyorsunuz ve o size kaç gündür sevgili olduğunuzu gösteriyor.
Önümüzdeki pazartesi günü güncelleme ile sevgilinizin resmini yükleme özelliğini ve widget özelliğini de ekleyeceğim.

İndirdikten sonra 5 yıldız vererek geliştirmeme katkıda bulunabilirisiz :)

İndirmek için:

bikaç ekran görüntüsü:

Öncelikle böyle bir uygulama yazmayı akıl ettiğiniz ve emek verdiğiniz için Teşekkürler. (her ne kadar yalnız olsam da)
Şeyy,, Yalnızlar için de bir (WP) uygulama yazar mısınız? Kaç senedir yalnızım bilmek istiyorum :D -desem de sahi hiç birlikteliğim olmadı ya, aslında gerekte yok :ah :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: KsmCN ve f_n_di

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle böyle bir uygulama yazmayı akıl ettiğiniz ve emek verdiğiniz için Teşekkürler. (her ne kadar yalnız olsam da)
Şeyy,, Yalnızlar için de bir (WP) uygulama yazar mısınız? Kaç senedir yalnızım bilmek istiyorum :D -desem de sahi hiç birlikteliğim olmadı ya, aslında gerekte yok :ah :ağlarım:

Sabah sabah güldürdün hocam Allah'ta seni güldürsün :) uygulamayı beğenmene sevindim ve bu kaç gündür yalnızım uygulaması güzel fikir onuda yapabilirim :)) bikaçgüne bakmışsın konuyu açmışım :p :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve BLasTeaR
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence bu tür uygulamaları bir master collection olarak toplasan daha güzel olur :oke: Kaç yıldır evlisin, malum unutanlar çok :D akıllı telefon kullananlar da çok :D bizim gibi ihtiyarlara iyi gelir :oke:

• Beğen

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu tür uygulamaları bir master collection olarak toplasan daha güzel olur :oke: Kaç yıldır evlisin, malum unutanlar çok :D akıllı telefon kullananlar da çok :D bizim gibi ihtiyarlara iyi gelir :oke:

Hahaha bu güzel kaç yıldır evlisin :)) Hatta alta yazarız evlenli (öleli) şu kadar gün olmuş diye ama bayanlar görmesin uygulamayı :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hahaha bu güzel kaç yıldır evlisin :)) Hatta alta yazarız evlenli (öleli) şu kadar gün olmuş diye ama bayanlar görmesin uygulamayı :)
Ben fikrimi söyledim, şikayetçi olanlar için 112 butonu eklersin sorun olmaz :cool :ehe

kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler uygulama güzel başarılara devam

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Sabah sabah güldürdün hocam Allah'ta seni güldürsün :) uygulamayı beğenmene sevindim ve bu kaç gündür yalnızım uygulaması güzel fikir onuda yapabilirim :)) bikaçgüne bakmışsın konuyu açmışım :p :)

Ne mutlu bana :tebessüm:
Amin inşallah kardeşim, ilgin için de teşekkür ederim ve hayatında başarılar diliyorum. Umarım iyi bir konuma gelirsin :)

• Beğen

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Nextman
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kardeşim küçük bir fikir verim sana, uygulamaya hatırlatıcı ekleyebilirsin kategorilendirerek:

-İlişki başlangıcı, yıldönümü (bir gün önceden alarm ile hatırlatacak malum erkekler unutkan bu konuda)

Üzerinde ne vardı..
En sevdigi renk, yemek vs..
Bunlarıda bir başlık gibi kategori yapıp altına cevapları yazabilmeli kullanıcı. Kızlar sorduğunda üzerimde ne vardı ilk buluşmada diye hemen telefondan kopyq çekebilmeli.

Tam anlatabildim mi bilmiyorum fakat ergen kardeşlerimizin dikkatini çekecektir böyle şeyler 50 milyon indirmeyi görürsün :ehe tabii şuan çok basit düşündüm dahada kafa yorarak çok daha geniş kapsam ekleyebilirsin. Stabil olsun ve gözünü sevim şu reklamları abartma yeter gerisi gelir zaten :)

• Beğen
sat s3 al

sat s3 al

Üye
teşekkürler ;
D

• Beğen

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim küçük bir fikir verim sana, uygulamaya hatırlatıcı ekleyebilirsin kategorilendirerek:

-İlişki başlangıcı, yıldönümü (bir gün önceden alarm ile hatırlatacak malum erkekler unutkan bu konuda)

Üzerinde ne vardı..
En sevdigi renk, yemek vs..
Bunlarıda bir başlık gibi kategori yapıp altına cevapları yazabilmeli kullanıcı. Kızlar sorduğunda üzerimde ne vardı ilk buluşmada diye hemen telefondan kopyq çekebilmeli.

Tam anlatabildim mi bilmiyorum fakat ergen kardeşlerimizin dikkatini çekecektir böyle şeyler 50 milyon indirmeyi görürsün :ehe tabii şuan çok basit düşündüm dahada kafa yorarak çok daha geniş kapsam ekleyebilirsin. Stabil olsun ve gözünü sevim şu reklamları abartma yeter gerisi gelir zaten :)

Güzel fikir hocam :) anladım ben anladım mantıklı dediklerin unutuyoruz hep bir nevi not gibi tutabilmeli bunları kenarda :) Reklam konusunda en hassas noktaya değindin :D umarım kendime engel olabilirim bu konuda :p

teşekkürler ;
D

ben teşekkür ederim 5 yıldızı esirgemeyin :))

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Güzel fikir hocam :) anladım ben anladım mantıklı dediklerin unutuyoruz hep bir nevi not gibi tutabilmeli bunları kenarda :) Reklam konusunda en hassas noktaya değindin :D umarım kendime engel olabilirim bu konuda :p

ben teşekkür ederim 5 yıldızı esirgemeyin :))

Ayıptır sorması bir uygulamadan Google'ın reklamları ile aylık ne kadar kazanç oluyor hocam hep merak etmişimdir bu işin içinde birini bulmuşken sormamak olmaz :ehe

• Beğen

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Ayıptır sorması bir uygulamadan Google'ın reklamları ile aylık ne kadar kazanç oluyor hocam hep merak etmişimdir bu işin içinde birini bulmuşken sormamak olmaz :ehe

En zor sorulardan birini sordun hocam ben para ile ilgilenmiyorum kodu yazıyorum muhasebe kısmına diğer arkadaş bakıyor :))

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive

Üst Alt