Sevgilime süpriz yapmak istiyorum fakat yardıma ihtiyacım var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilime süpriz yapmak istiyorum fakat yardıma ihtiyacım var?
10 haziranda yıldönümümüz var ve ben bir süpriz yapmak istiyorum. Bi CD ye video çekip kuryeyle kapısına yollamak istiyorum. Benim istediğim saatte kapısına gidermi yoksa belli bi saatlerimi var? Ayrıca en erken 9 haziranda verebilirim bu CDyi kargoya 1 gün sonra gidermi yoksa prosedürüydü, oydu buydu gecikirmi? Çok teşekkürler şimdiden...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben ondan ayrıldığımda bayağı iyi bir sürpriz olmuştu.
Sizin sürpriz ise pek iyi değil sanırım.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ne kadar uzakta kargonun gideceği yer? aynı şehirdeyseniz aynı günde ulaşır. yakınlık uzaklığa göre değişiyo ulaşma saati. Ama istediğin saatte ulaşmaz, onlar sana şu saatt itibariyle ulaştırdık kargonuzu diyebilir

Aziz™

Üye
zaten hangi firmaysa onlar sana detaylı bilgi verir.işi garantiye aldıysanda sorun olmaz.ama onlara zaman bakımından güvenmiyorsanda küçük bir çocukla gönderirsin veyahut bu işi yapacak birine devredersin..:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kargo farklı, kurye farklı. Kargoyla (1 günde teslimat yapılan yerse) ertesi gün gider, kurye ile göndermek istersen istediğin saatte teslim ederler. Tabi kurye biraz pahalıya patlar orası ayrı. :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bencede bunu Yakın bir arkadaşının Yapması Daha Garanti olur Süprize Gelince şahsi düşüncem bir erkek olarak ben bu şekilde bir süpriz yapmazdım biraz daha garanti ve daha çok ses getiricek bir süpriz bulman lazım bence sen bilirsin yinede

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
10 haziran geçti durum nedir? :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
kargo şirketlrine bi sor hangisi kafana yatarsa o şirkete wer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt