Sevgilimden Ayrıldım, Ne Yapacağım Bilmiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw_54

Üye

Dostum yaşanan herşey iyi güzel hatıralarda çok güzel ama onlara bakmamak lazım ya da gidip gidip kıyafetlerine sarılıp koklamamak lazım. Senide zor günler bekliyor...
Erkekler kadınlardan daha saf,temiz, kadınlar şeytan valla. Erkeklere çapkın falan diyolar hep ama sevdik mi tam seviyoruz. Ama olan da hep seve erkeğe oluyor :ah

evet arkadaşım olan hep seven erkeğe oluyor bi ayrıldığımızın ilk günü çıkartıp kokladım ondan sonra koydum çıkartmıyorum pcde resimlerini onunla alakalı herşeyi bi klasöre topladım gizledim kaldırdım girmediğim bi yere taşıdım notları beni etkilemiyor ama her gece uyanırken aklıma geliyor yemek içmek zaten minimum seviyede ilk defa bu sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyebildim 3.yü elime alamadım ben yine konuşmaya devam edelim en azından alışana kadar dedim tamam demişti ama bikaç gün sonra mesaj atasım gelmiyor dedi bende zorlamadım zaten 3 gündür konuşuyoruz ama sürekli değil anlık sadece 5-10 msj okdar.ilk gün bişey sormak içindi dün ben konuşmak istedim bişeyler anlatmam lazım diye bugünde anneme mesaj atmış kandil için annem aradı benim adıma da kutla kandilini dedi o sıra 5-6 mesaj konuştuk işte okadar ooof of:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

lolaman

lolaman

Üye
Geçmiş olsun..

Kǔr Şâd

Üye
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Zamanla alışacağız.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
alısmaktan baska yapacagın bsey yok zaten
suan canın yansada zorlansanda zamanla kımse ıcın degmedıgını göreceksın
kımse senden önemlı değildir kendıne yazık edersın bu lafı baskalarından duymadan kendın farkına var
vardır herseyde bir hayır Allah yardımcın olsun:good:

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

jigsaw_54

Üye
evet yavaşça alışılır vede öyle oldu hala içim kan ağlıyor onu istiyorum ama vakit geçtikçe alışılıyor mümkün olduğunca hareket ermeye aktivite yapmaya çalış hiç aklından çıkmayacak ama sürekli olursa alışmak daha kolay olur benim pek aktivitem olmadı ama sırf kafa dağıtmak için yapmadığım şey kalmadı nerdeyse ama hep aklımda o var yine :off:seviyorum işteee:off:

maleguard

maleguard

Üye
geçmiş olsun kardeşim bende 1-2 hafta önce ayrıldım sadece bu konuyu düşünme ve melankolik şeyler dinleme + kendine oyalanmaya bişeyler bul en önemlisi yenisini bul en iyi çözüm bu :naughty:

Masha

Masha

Üye
Herkeste bu sorun var üzülmeyeceksin :nono:

maleguard

maleguard

Üye
evet herkeste var masha sen bize kız arkadaş ayarla üzülmeyelim :islik

jigsaw_54

Üye
önemli olan kimde/kimlerde olduğu değil herkeste oluyor diye kendimizi hiçe mi sayalım? o kadar basit mi sevmek?

Necmati

Necmati

Üye
bende bu aralar bir kıza yakınlaşma derdindeyim boşver kardeşim birisi gider birisi gelir dicem ama Unutmak kolay değilki

jigsaw_54

Üye
unutmak diye bişey yoktur aslında alışırsın zamanla önemini yitirir hatırlarsın ama önemi gittiği için pek umursamazsın..işte arada geçen zaman insanı mahfeder hergün ailemle tartışıyorum 5 kilo vermişim (yaklaşık 5-6 ay önceki kilomdayım) uyku uyuyamıyorum biliyorum geçicek ama bilmeme rağmen çok acı çekiyorum bizim ilişkimiz çok farklıydı millet yanyanayken bile zor geçinirlerken biz 16ay boyunca arada 700km yol varken bağlıydık birbirimize ve gerçekten niyetimiz ciddiydi 2 kere gidebildim yanına oda okul yüzünden okadar az oldu üniversiteye geçelim kavuşcaz daha sık birlikte olcaz diye güç alarak geldik ama bikaç ay daha dayanamadı şurda 2-3 ay sonra daha yakın olacaktık istediğimiz olacaktı ama yok işte olmadı dayanamadı bi mesaj yüzünden bütün hayallerimiz yıkıldı az önce dedi sıkıntı yapma geçer çıkmamışız gibi davran dedi kolay değil 1-2 hafta değil 68 haftayı nasıl yok sayabilirim 2 kere gittim ikisindede 5er gün kalabildim ama o günler çok güzeldi pek fazla olmasada güzel anlar yaşadık nasıl bir anda sileyim... üzen şey kavga etmeden boş bi sebepten dolayı ayırlmak çok planlarım vardı hele 1-2 gün dahi dayansa bana çok yeticekti konuyu okuduysanız süpriz yapıcaktım ona falan filan rüya gibiydi çok destek çıktık birbirimize sevgimi çok iyi biliyordu ama yanlış bi mesaj yüzünden (o mesajın içinde kullanmamam gereken sözler vardı) ayrıldık bitirmiş her şeyi biraz abarttı ama yapcak bişi yok üzülcem üzülmeye devam etcem ama inşallah geçicek sadece konusmak bile yeter bana arkadaş olarak konussak bile yeter 10 gün sonra zaten mesaj hakkı bitecek ondan sonra anca nette karşılaşırsak işte...

PureFood

PureFood

Üye
evet arkadaşım olan hep seven erkeğe oluyor bi ayrıldığımızın ilk günü çıkartıp kokladım ondan sonra koydum çıkartmıyorum pcde resimlerini onunla alakalı herşeyi bi klasöre topladım gizledim kaldırdım girmediğim bi yere taşıdım notları beni etkilemiyor ama her gece uyanırken aklıma geliyor yemek içmek zaten minimum seviyede ilk defa bu sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyebildim 3.yü elime alamadım ben yine konuşmaya devam edelim en azından alışana kadar dedim tamam demişti ama bikaç gün sonra mesaj atasım gelmiyor dedi bende zorlamadım zaten 3 gündür konuşuyoruz ama sürekli değil anlık sadece 5-10 msj okdar.ilk gün bişey sormak içindi dün ben konuşmak istedim bişeyler anlatmam lazım diye bugünde anneme mesaj atmış kandil için annem aradı benim adıma da kutla kandilini dedi o sıra 5-6 mesaj konuştuk işte okadar ooof of:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Ah dostum ah..
Yapcak bişey yok ilacın da yok bu konuda..

jigsaw_54

Üye

Ah dostum ah..
Yapcak bişey yok ilacın da yok bu konuda..

haklısın yapacak hiçbir şeyim yok herkes dio geçer geçer die geçer elbet ama ne zaman ne kadar acı çektikten sonra o acıları düşünen yok ve bizimki farklıydı üst mesajda da belirttim zaten biz çok seviyorduk çok hayallerimiz vardı her şeyde ona dair bişeyler çıkıyor ya televizyonda dans eden birilerini göreyim biz dans edememiştik bi parti vardı oraya gittik hadi dans edelim diye tutturdu daha erken dedim birazdan bidaha olur ozaman ederiz dedim (kaçak girmiştim o partiye yabancı almıyorlardı ve ben 5-6kez izin istemiştim) sonra bi olay olmuş ablası aradı gitmesi gerekti ve gitti dans edemedik çok içimde kaldı en basit işlerde bile ya her işi yaparken onunla bi anım gelio aklıma araba sürüyorum sürerken mesaj atardım şimdi konuşmuyoruz ya araba sürerken aklıma gelio mesaj atardım diye her şeyde ya herşeyde ooof of dönmeyecek ama anladım bunu konuşmak biraz sesini duymak istiyorum ama kabul etmiyor konuşmak istemiyor hiç çevrem de yok kafa dağıtayım buraya taşındığımızda girdiğim sınıf toplama sınıfmış benim gibi sağdan soldan gelenler için açılan sınıfmış zaten 8.sınıfın 2.ayı geldik buraya sonra liseyi düzcenin bi ilçesinde yatılı kazandık benim dönem 50 kişi 40kişisi başka yerlerden gelmeydi okul bitince herkes memleketine dönüyor yine kopukluk oluyor burdaki ilkokul arkadaşlarıma buluşalım diyorum yok diyorlar onlar yatılı okumadılar ki hepsi burdaydı 4 yılda yaptılar çevrelerini benim hiç kimsem yok o bana tek başına yetiyordu arkadaşım dostum kankam sevgilim herşeyim oydu yetiyodu bana günler nasıl geçti hiç anlamazdım şurda yaklaşık 1 haftadır adam akıllı konusmuyorz günler geçmek bilmiyor kafa dağıtayım diye iş yapıcam o işte bile onu hatırlatacak şeyler çıkıyor unutamıyorum herşeyimdi o diyorum herkes kızıyor sonra bunları anlatıyorum hak veriyorlar gerçekten kimsem yok herşeyim oydu benim tek başına yetiyordu bana :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

ahmet_ist1995

Üye
insan düşüp,kalkmadan yürümeyi öğrenemez.
İlk aşık olduğunuz kişide önünüze çıkan başka insanlarda o özellikleri ararsınız,hep ona benzesin istersiniz ama malesef ona benzemez.
Hayatta bazı şeyleri kaybedince farkına varır insan.Güzellikleri kaybedince acıyı'da tadar ama her zaman tatlı olmaz...
Her insanın tökezleme zamanı olur,olmaz değil.Asıl önemli olan tökezledikten sonra yeniden yürürken düşmemek...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
aradayım tam elim kolum bağlı :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok güzel yazmıssın
insan düşüp,kalkmadan yürümeyi öğrenemez.
İlk aşık olduğunuz kişide önünüze çıkan başka insanlarda o özellikleri ararsınız,hep ona benzesin istersiniz ama malesef ona benzemez.
Hayatta bazı şeyleri kaybedince farkına varır insan.Güzellikleri kaybedince acıyı'da tadar ama her zaman tatlı olmaz...
Her insanın tökezleme zamanı olur,olmaz değil.Asıl önemli olan tökezledikten sonra yeniden yürürken düşmemek...

jigsaw_54

Üye
ve birde o tökezleme zamanını en az hasarla en kısa sürede atlatması gerek ben tökezliyorum şuanda başlangıç evresini atlattım sürünüyordum resmen ama başımı kaldırdım ayağa kalkamadım hala ve çok canım acıyor dün biraz konuştuk o bile çok mutlu etti beni ve şuan geri dönsün demiyorum sadece konuşsun istiyorum 1 hafta sonra mesaj hakkı bitecek bitince yapmıcam demişti sadece şu 1 hafta konuşmak geride kalan 16ayı saymadan açmadan arkadaş gibi konuşalım dedim ben hatırlacak hiçbir şey istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi.konuşsa bile yeter çünkü o benim arkadaşım dostum ailem kankam (bizamanlar sevgilim) herşeyim oluyordu ve bana tek başına yetiyordu sadece arkadaş gibi konuşmak istedim onu da istemedi.alışmak zorundayım çok zor olacak çünkü bir sürü anı hayaller umutlar hepsi uçtu gitti ve içimi ençok acıtan da bu. birlikte bir sürü şey için planlarımız vardı ve sadece 1 mesaj yüzünden uçtu gitti.dışardan arkadaşlarının etkisinde kalmış kim neden ayrıldınız diye sorduysa o gönderdiğim mesajı göstermiş herkes iyi etmişsin ben olsam bende ayrıldım hiç konuşmazdım güven filan kalmamış demişler herkes her şeyi dışardan gördüğü kadarıyla bilir ona göre konuşur buda onların etkisinde kalmış bu kadar kolay mı her şeyi silip atmak? atamıcak çünkü birbirimizden çok şey öğrendik belki onda daha az oluyordur ama hayatımızın her anında birbirimize ait anılar çıkıyor. her şeyin ilki unutulmaz derler ya ikimiz için de bazı ilklerimiz oldu o kadar kolay değil oda acı çekiyormuş konuşmamızın bi bölümünde "yaramı deşiyorsun böyle konuşma canım acıyor üstüme gelme" gibi şeyler dedi bide beni düşünse ne hallere geldim kocaman göbeğim vardı şimdi dümdüz oldu yeme içmeden kesildim uyku uyuyamaz oldum her gün ailemle tartışıyoruz hastanelere düştüm her şey ondan sonra oldu ve çok yanlızım...yanlız olduğum için bu kadar acı çekiyorum sanırım. hiç arkadaş çevrem yok çıkıp kafa dağıtalım diyecek kimsem yok bütün gün evdeyim çarşıda hiçbir şey yok çok yanlızım çoook keşke her şey çocuk gibi olsa dedim ilk defa keşke çocuk olsam en ufak şeye mutlu olsam dedim yArdım edicek kimsem yok herkes takma geçer filan gibi klasik şeyler söylüyor yanımda kimsem yok sadece sanalda herkes netten olsun cepten olsun sadece o kadar yanımda kimsem yok kimsem yok :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Üst Alt