jigsaw_54
Üye
Dostum yaşanan herşey iyi güzel hatıralarda çok güzel ama onlara bakmamak lazım ya da gidip gidip kıyafetlerine sarılıp koklamamak lazım. Senide zor günler bekliyor...
Erkekler kadınlardan daha saf,temiz, kadınlar şeytan valla. Erkeklere çapkın falan diyolar hep ama sevdik mi tam seviyoruz. Ama olan da hep seve erkeğe oluyor
evet arkadaşım olan hep seven erkeğe oluyor bi ayrıldığımızın ilk günü çıkartıp kokladım ondan sonra koydum çıkartmıyorum pcde resimlerini onunla alakalı herşeyi bi klasöre topladım gizledim kaldırdım girmediğim bi yere taşıdım notları beni etkilemiyor ama her gece uyanırken aklıma geliyor yemek içmek zaten minimum seviyede ilk defa bu sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyebildim 3.yü elime alamadım ben yine konuşmaya devam edelim en azından alışana kadar dedim tamam demişti ama bikaç gün sonra mesaj atasım gelmiyor dedi bende zorlamadım zaten 3 gündür konuşuyoruz ama sürekli değil anlık sadece 5-10 msj okdar.ilk gün bişey sormak içindi dün ben konuşmak istedim bişeyler anlatmam lazım diye bugünde anneme mesaj atmış kandil için annem aradı benim adıma da kutla kandilini dedi o sıra 5-6 mesaj konuştuk işte okadar ooof of

seviyorum işteee