Sevgilimden Ayrıldım, Ne Yapacağım Bilmiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Kǔr Şâd

Üye
Sevgilimden Ayrıldım, Ne Yapacağım Bilmiyorum..
Arkadaşlar bugün sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık bir buçuk aydır beraberdik.

Evet ; Kısa bir süre. Fakat bu süre içerisinde biz sevgiden çok , birbirimize alışmıştık. Yani alışkanlık olmuştu artık, onunla beraber çok güzel vakit geçiriyordum. Oda mutluydu yanımda. Fakat ne yazık ki benden 2 yaş büyüktü. Ailesi pek sıcak bakmıyordu. Benim annem ile tanışmıştı, ona annem bile hediye almıştı dün. Bende annesine aldım. Bugün vericektim ve biliyordum ayrılacaktık bugün. Çünkü son zamanlarda görüşemedik, ve çok tartıştık. Bugün bana bakarak '' gitme zamanım geldi '' dedi. Çok üzgünüm, evet çok sevmiyorum ama çok alışkanlık yaptı. Sürekli beraber mutlu zaman geçirdik.

Fuarda aldığımız konbine bilet, ilk günden kalma. Biri bende biri onda, duruyor hala. Annesine aldığım hediye ve annemin aldığı hediye onda. Atmayacağına söz verdi, bende bu bileti atmayacağım. Ama kalbim çok acıyor. Çok üzülüyorum.

Korkuyorum şimdi hüzne boğulmaktan, tekrar üzülmekten. Sevmedim mi, sevdim tabiki. Ama bitti herşey, ilk kez bir kadından nefret etmeyerek ayrıldım. Onu seviyorum hala, ama artık herşey bitti. Herşey.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35, ONER-1997 ve -efşan

-efşan

-efşan

Üye
dostum melankoliye boğulma sakın düşübcelerine izin verme
vermeki kötü olmayasın meşgul et kendini devamlı biliyorum çok zor ama yapmalısın
Yapmak Zorundasın kardeşim

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ONER-1997

ONER-1997

Üye
aynı sorun bende de var:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
o zaman senin içinde geçerli kardeşim

• Beğen
Tepkiler: ONER-1997
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
2 yaş çok fark mı yaa ?
Olsun belki de senin için hayırlısı budur demekten başka bişey gelmez elden :)

• Beğen
Tepkiler: akula ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
hayır asla aşk varsa yaş farkı gözetilemez

akula

akula

Üye
öncelikle stedeki bayanlar üzerine alınmasın almanlar iki şeyin peşinden koşmazlar biri otobüs ikinci kadınlar her zaman ikisininde yenisi gelirmiş sana bi abi tavsiyesi yeni bir sevgili bul kendine çivi çiviyi sökermiş

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
Dostum sıkma canını. ben 1,5 yıl çıktım ayrıldım.. ama geçiyor geçit benımde merak etme. slow şarkı dinleme yeter.

PureFood

PureFood

Üye
Benimde aşık olduğum kız 1 yaş büyüktü, hatta 2 yaş, ay farkından. Ama deli gibi aşıkken bende de bitti bir baktım kız sildi bir anda...

Zor dönem seni bekliyor, dik durmaya çalış diyecem ama duramayacaksın yenileceksin..

MaxiHiphopLife'ın dediği gibi slow dinlememek lazım sakat olabilir.

Eğer seviyorsan kendini yabancı melankolik HipHop'a ver. Herşeyi unuttuyor. İlaç gibi gelir .

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
yemin ediyom alıycam ya ayrılmayın olum bari siz ayrılmayın ya da böyle konular açmayın aklıma geliyor:(

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve PureFood
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Dostum bencede slow dinleme bende o dönemlerden geçtiğimde slow dinleyip daha berbat olmuştum kafanı dağatmaya çalış takma kafana

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Uğurcan bence çok şanslısın. Çünkü iş, sevmeye kadar ilerlememiş.

Alışkanlıklar kısa sürede unutulabilir; ama sevgi, sevdiğin kişi ve sevdiğinle birlikte yaşadığın şeyler ömür boyu unutulmaz.

Ha şimdi diyeceksin ki kardeş sevmediğimi nerden çıkardın?

Ben de sana şöyle diyeceğim;

İlk cümlen şöyle:

"Evet ; Kısa bir süre. Fakat bu süre içerisinde biz sevgiden çok , birbirimize alışmıştık. Yani alışkanlık olmuştu artık, onunla beraber çok güzel vakit geçiriyordum."

Son cümlen şöyle:

"Sevmedim mi, sevdim tabiki."

Bence sen kızla geçirdiğin güzel günlerin hatırına böyle şeyler söylüyorsun. Veya çok alıştığın için sevdiğini düşünüyorsun.

Ve benim düşüncem sen bu kızı sevmiyorsun. Sadece aşırı hoşlanma ve bağlılık duygusu var ortada.

jigsaw_54

Üye
ya bende ayrıldım geçen hafta biz çok seviyorduk birbirimizi aramızda çok mesafe vardı ama üniversitede kavuşcaz umuduyla geldik bugünlere kadar bir gün sonra 16.ayımıza girecektik ne yapıcam bende bilmiyorum çok güzel süprizlerim vardı ona deli gibi seviyorduk birbirimizi ama bıraktı beni sebep ise 2ay önceki olaydan dolayı yanlış anlaşılma haklı ama bukadar çok severken bırakması bana çok koydu hemde sırf onu mutlu etmek için 16.ayımızın şerefine yanına gidecektim bir sürü şey ayarlamıştım yanına gittiğimde çok farklı olacaktı ama bıraktı işte faceden takip ediyorum cepten giriyor ama hep bana göndermeler yapmış ben istedim diye saçlarını uzatıyordu az önce saçlarımı kestirdim yazmış ayrıldıktan sonraki 2 gün içinde 3 kilo verdim ne uyku var ne yemek ne hayattan zevk belki bi umut diyorum ama konuşmaları öyle demiyor :ağlarım::ağlarım::ağlarım: ailemde biliyordu çok seviyorduk birbirimizi aynı şekilde annemle araları çok iyiydi annem ona hediye alırdı o anneme hediye alırdı ailem ayrıldığımızı öğrenince onlarda çok üzüldü dün akşam tartıştık babamla yeter artık seni böyle görmek istemiyorum yemeden içmeden kesildin toparla kendini filan diye tartıştık çok seviyorum oda seviyor var içinde hala ama kızgınlığının etkisinde napıcağımı bilemiyorum :S niyetimizde ciddiydi

OğuzcanAbi

Üye
geçmiş olsun ben anlamam bu işlerden tatile git

PureFood

PureFood

Üye
yemin ediyom alıycam ya ayrılmayın olum bari siz ayrılmayın ya da böyle konular açmayın aklıma geliyor:(

Abi benim de çoğu şeyde geliyor sinir oluyorum..
Hele cafelerde elele tutuşalar ya da elele yürüyenler falan...
Dün akşam kötüydüm bende.. :(

• Beğen
Tepkiler: greenmile

Kǔr Şâd

Üye
Uğurcan bence çok şanslısın. Çünkü iş, sevmeye kadar ilerlememiş.

Alışkanlıklar kısa sürede unutulabilir; ama sevgi, sevdiğin kişi ve sevdiğinle birlikte yaşadığın şeyler ömür boyu unutulmaz.

Ha şimdi diyeceksin ki kardeş sevmediğimi nerden çıkardın?

Ben de sana şöyle diyeceğim;

İlk cümlen şöyle:

"Evet ; Kısa bir süre. Fakat bu süre içerisinde biz sevgiden çok , birbirimize alışmıştık. Yani alışkanlık olmuştu artık, onunla beraber çok güzel vakit geçiriyordum."

Son cümlen şöyle:

"Sevmedim mi, sevdim tabiki."

Bence sen kızla geçirdiğin güzel günlerin hatırına böyle şeyler söylüyorsun. Veya çok alıştığın için sevdiğini düşünüyorsun.

Ve benim düşüncem sen bu kızı sevmiyorsun. Sadece aşırı hoşlanma ve bağlılık duygusu var ortada.

Dostum çok doğru diyorsun, çok fazla deliler gibi sevmiyordum ama hoşlanmaktan ilerdeydi, çok mutluydum yanında.
Yalnız biliyorum ki, herşey bitti.. Evet artık herşey bitti..

---- Bilet dursunmu yoksa atayımmı beyler ? ( ayrılırken bana '' ben saklıcam sen atacaksan şimdi at göle dedi '' atamadım, atıyımmı sizce onu bir yere )

fireman87

fireman87

Üye
Daha yolun başındasın, gençliğimi hatırladım birden.. Lise yıllarım.. O yüzden kendini üzmeye değmez hayatın gerçekleriyle henüz karşılaşmadın.

jigsaw_54

Üye
Dostum çok doğru diyorsun, çok fazla deliler gibi sevmiyordum ama hoşlanmaktan ilerdeydi, çok mutluydum yanında.
Yalnız biliyorum ki, herşey bitti.. Evet artık herşey bitti..

---- Bilet dursunmu yoksa atayımmı beyler ? ( ayrılırken bana '' ben saklıcam sen atacaksan şimdi at göle dedi '' atamadım, atıyımmı sizce onu bir yere )

sende yine bilet varmış bende şalı var 3-4 tane kıyafeti var kokusu hala üzerinde (aramız çok uzak olduğu için öyle hasret gideriyorduk) yüzlerce resim var ilk gittiğimde gömleğimin cebine yaprak koymuştu onlar duruyor yine bi sonraki gidişimde alanya kalesine çıkmıştık oraya da biletle giriliyordu o biletler var kendisi sayısalcı ben sözelciyim kendi yazdığı sözel notlarını bana göndermişti onlar duruyor...onda daha çok şey var sordum napcaksın diye bitek (yüzük takmıştık) yüzüğü denize atabilirim dedi atma dedim bana gönder dedim ben gönderemem vaktim yok bi arkadaşım vardı ona veririm ondan alırsın bi şekilde demişti diğer türlü kolye var (kolyeyi pert etmiş tabi) yine bi yüzük var bileklik var (bilekliği hiç kolundan çıkarmıyor ayrıldıktan sonra sordum çıkarmıcam kolumdan dedi) 2 tane peluş ayısı var mavi gül çok severdi mavi gül almıştım oda duruyormuş 1 yıl geçti aldığımın üzerinden hala duruyor kurudu çok güzel olmuştu demişti ooof of :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: ben gerçekten çok seviyordum bi arkadaşım filanda yok tüm günümü onla geçiriyordum artık o yok :ağlarım: günlerim çok boş geçiyor az önce kuzeniyle konuştum başkası mı var hayatında diye daha konuşmadım ama erayla bidaha mümkün değil demiş napmışım ona dedim anlattıkları doğruysa kız haklı dedi ne anlattı dedim daha cevap atmadı işi varmış...

PureFood

PureFood

Üye
sende yine bilet varmış bende şalı var 3-4 tane kıyafeti var kokusu hala üzerinde (aramız çok uzak olduğu için öyle hasret gideriyorduk) yüzlerce resim var ilk gittiğimde gömleğimin cebine yaprak koymuştu onlar duruyor yine bi sonraki gidişimde alanya kalesine çıkmıştık oraya da biletle giriliyordu o biletler var kendisi sayısalcı ben sözelciyim kendi yazdığı sözel notlarını bana göndermişti onlar duruyor...onda daha çok şey var sordum napcaksın diye bitek (yüzük takmıştık) yüzüğü denize atabilirim dedi atma dedim bana gönder dedim ben gönderemem vaktim yok bi arkadaşım vardı ona veririm ondan alırsın bi şekilde demişti diğer türlü kolye var (kolyeyi pert etmiş tabi) yine bi yüzük var bileklik var (bilekliği hiç kolundan çıkarmıyor ayrıldıktan sonra sordum çıkarmıcam kolumdan dedi) 2 tane peluş ayısı var mavi gül çok severdi mavi gül almıştım oda duruyormuş 1 yıl geçti aldığımın üzerinden hala duruyor kurudu çok güzel olmuştu demişti ooof of :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: ben gerçekten çok seviyordum bi arkadaşım filanda yok tüm günümü onla geçiriyordum artık o yok :ağlarım: günlerim çok boş geçiyor az önce kuzeniyle konuştum başkası mı var hayatında diye daha konuşmadım ama erayla bidaha mümkün değil demiş napmışım ona dedim anlattıkları doğruysa kız haklı dedi ne anlattı dedim daha cevap atmadı işi varmış...

Dostum yaşanan herşey iyi güzel hatıralarda çok güzel ama onlara bakmamak lazım ya da gidip gidip kıyafetlerine sarılıp koklamamak lazım. Senide zor günler bekliyor...
Erkekler kadınlardan daha saf,temiz, kadınlar şeytan valla. Erkeklere çapkın falan diyolar hep ama sevdik mi tam seviyoruz. Ama olan da hep seve erkeğe oluyor :ah

OğuzcanAbi

Üye

Üst Alt