Sevgili moderatör arkadaşlar, sevgili yönetim, ve hepsinden önce değerli Üye kardeşlerim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
biLgimiz dahiLinde her konuda yardımcı oLmaya çaLışıyoruz DostLar ..

her böLüm için uygun tLf modeLi kuLLansak tLf.cu dükkanımız oLması Lazım .

emin oLun ki çok sayıdaki tLf.cu biLe bizim biLgiLerimize sahip değiLLer ..

siz symbian3 sahibi mod. istersiniz , yarın androidci geLir , daha sonra diğer .. vs. vs..

• Beğen
Tepkiler: buketcik, s@hr@ ve Reşwan

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Moderator arkadaşlarımıza,abilerimize,ablalarımıza öncelikle teşekkür ediyorum böyle bizleri gereğinden fazlasıyla sevip sayıp ve düşündükleri için.Diyeceğim şudurki bu foruma bağlı oldum olalı hiçbir moderatorun hiçbir şekilde haksızlık yaptığını,gereksiz yere konu açtığını,konu kilitlediğini,konu taşıdığını,konu sildiğini ve değerli üye arkadaşlardan birini banladığını hiçbir zaman görmedim.Göreceğimide sanmıyorum açıkçası(Gereksiz Yere).Ayrıca ChavRash Adminimize katılıyorum.Moderatorlerde insan tıpkı bizim gibi :) Ben inanıyorumki onlar ellerinden geleni değilde ellerinden gelenin fazlasınıda yapıyorlardır.Yapacaklardır :)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Vaybe üye arkadaşlar konuyu açan arkdaşında yorumlarını beğenmiş, moderatör'lerinde. öncelikle biz ne yi arıyoruz neyi destekliyoruz onu bilelim. yorumları rast gele beğenmek olmazki.
çorba gibi dediğin konular hakkında ufakça şunu belirteyim, eğerki onları çöpe taşırsalar, yarın aynı sorunu olan kişi yeni bir konu açmak zorunda kalır, açılmış konunun kalması daha mantıklı çünkü cevaplanmıştır sorun çözülmüştür, sorunu olan gelip sorununu halledip çıkar en azından.
açılan konular hakkında haksızlık olduğunu düşünüyorsanız eğer tarihlere bakınız lütfen bi mod kalkıpta açılmış konunun aynısını açmaz elbetteki haksızlık olur. varsa böyle birşey şikayet et butonunu kullan ve belirt. onun dışında bir moderatörün üslubunu bozduğunu hakaret ettiğini görmedim, ""Bu forumu var eden ayakta kalmasını sağlayan biz üyeleriz. Bize düzgün davranılmazsa çeker gideriz"" bize ne yapmışlar'ki hakaret laf hüfür ne işittin.? eğer sadece bize bıraksalar burası ana avrat yeri olur ne yapacağını şaşırırsın. elinden geleni yaptıklarına inan bilirsin.

""Forumda gördüğüm birşey var belirteyim kısaca. hep moderatörler hakkında adminler hakkında olumsuz saygısız ilgisiz vs vs konular açılmış hakaretler söylenmiş. Ama gel görki bir mod yada admin'in geçipte üyeler hakkında hakaretler için konu açtığını görmedim varsa yanılıyorsam söyleyin""

• Beğen
Tepkiler: buketcik, TuRkiShCowboy, s@hr@ ve 2 diğerleri
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Sevgili arkadaşlar MaxiCep şu anda 2.000.000 üyeye sahip bir teknoloji sitesi. 20 moderatörün adı Hıdır ellerinden geleni budur misali.. Yine de bu büyüme ve gelişmenin farkında olup buna paralel olarak yeni deneme yöneticisi alımları veya moderatör alımları devam etmekte. Bu kadar kusur kadı kızında da olur. Pm ile bildirin,şikayet butonu kullanın gereken daim yapılır. Üye de ister istemez bir yönetim mekanızmasıdır. Binlerce konu arasında hortlatılmış hatalı konuların farkında olamayabiliriz. O yüzden sizlerin şikayet taleplerinizin yine bu sitenin moderesinin bir parçası olduğunu unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: minoo, s@hr@, 'Şeref' ve 1 kişi daha
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerim anlaşılmamış, herkes değil ancak bazı arkadşalar da bana tepki amacıyla yazılar yazmışlar. Bütün yönetici arkadaşlardan cevapları için teşekkür ediyorum. Üzerine alınan moderatör arkadaşlar yanlış düşünüyorlar ben S^3 bölümü için söyledim bunları, konum buraya taşınınca genel algılanmış. Her mesaja tek tek cevap yazacak vaktim yok şu anda. Ancak yazdıklarımın hala arkasındayım. Moderatörler bot olsun demiyorum, insan olduklarını ben de biliyorum. Ancak gördüğüm yanlışları, eksiklikleri söylemek de benim hakkım ve görevimdir. Yazdığım herşey de gerçekleri ifade etmektedir. Kimseye forumda emeğiniz yok demedim, söylemlerim farklı yerlere çekilmesin, kimseye hakaret falan da etmedim. Belirttiğim bazı belli başlı sorunlar var, ana konu bunlar ve dayanaksız konuşmuyorum, boş konuşmuyorum. Yazdıklarım hakkında eleştirisi sorusu olana da buradan her türlü cevap verebilirim. Olayı da uzatmak istemiyorum, amacım kimseyle kavga etmek falan değil, zaten öyle olsaydı daha farklı bir üslupla ve daha farklı iddialarla gelirdim buraya. Dün paylaştığım konunun silindiğini gördüm, bir süredir de gözüme takılan belli başlı yanlışlar vardı, konu açtım bunları belirttim burada. Moderatör arkadaşım reklam konusunu sizler için açtım dedi. Niyetinin kötü olduğunu söylemedim, ancak benim ve bazı arkadaşların da konuları iyi niyetli yardım amaçlı olmalarına rağmen yeri olmadığı için silindi ya da beğenilmedi kilitlendi. Madem forum kurallarında bu kadar katıyız, buna yöneticiler de uymalı. Ben de isterim kuralların biraz daha esnetilebilmesini. Mesela Symbian^3 Destek bölümü S^3 kullanıcılarının çoğunun genellikle bulunduğu bölüm, diğer bölümler pek ilgi görmüyor. O yüzden bölümde iyi niyetli konulara biraz müsamaha gösterilebilir. Tabi ki bu yönetimin takdiridir benimki sadece fikir, ancak madem şuanda müsamaha gösterilmiyor, üyelere de yöneticilere de gösterilmemelidir. Aynı sistemi kullanan yönetici olmalı sözümün de hala arkasındayım. Telefoncu dükkanınız olmasına gerek yok. Ancak S^3 kullanan bir moderatör olsa bölümümüzde, daha sağlıklı karar verebilir, daha çok yardımcı olabilir insanlara diye düşünüyorum. En azından cihaza sahip olmasalar bile konu ile ilgili bilgileri olmalı. En bariz örnek, bölümdeki sabit konulardan (üst konu) biri. Gerçekten sayfadaki gereksiz konulardan biri, Symbian^3 çıktıktan aylar sonra açılmış ve kimseye yeni bir bilgi vermeyen, daha önce defalarca konuşulmuş bilgilerle dolu. S^3 çıkmadan açılsa konu tamam ancak o konunun o tarihte açılıp bir de sabit konu yapılması gerçekten yanlı. Buyurun link
Fazla uzattım yazıyı ayrıntılara girmeyeceğim daha fazla. İlgi gösteren yöneticilere tekrar teşekkür ediyorum. Kavga çıkarmak değil, tepkimi ortaya koymak, yanlışları belirtmekti amacım. Anlaşıldım veya anlaşılmadım ama tepkim ortadadır. Yanlışımı gören de varsa açıklayabilirim. İyi forumlar...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Ancak gördüğüm yanlışları, eksiklikleri söylemek de benim hakkım ve görevimdir
ne güzel düşünmüşsünüz gödüğünüz yanlışlıkları/eksiklikleri/hataları ''şikayet et'' butonunu kullanarak yöneticiye bildirebilirsiniz ..
peki siz örnek verdiğiniz konuyu yöneticiye bu yolla bildirdinizmi???

Anlaşıldım veya anlaşılmadım ama tepkim ortadadır. Yanlışımı gören de varsa açıklayabilirim. İyi forumlar... ]
diyorsunuz ancak en başta şöyle demişsiniz..

Her mesaja tek tek cevap yazacak vaktim yok şu anda. Ancak yazdıklarımın hala arkasındayım
sizin yanlışınızı gören yada öneride bulunan arkadaşlara cevep vermeyecekseniz neyi açıklayabilirim diyorsunuz ?

ve symbian^3 kullanan moderatör olmasını istiyorsunuz ..
symbian^3 e bakan mod arkadaşlar aynı zamanda ..
Diğer Sistemler Destek & Dosyaları, Elektronik, Dijital Elektronik ve Ev Elektroniği, Maxi Symbian S60, Maxi Symbian S60v3, Maxi Symbian S60v5, Maxi Symbian^3, Sistem Modifikasyon - CFW, Üye Haberleri, İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Kampanyalar, İslami Mobil Uygulamalar ve İslami Multimedya
bölümleride bakıyor sizce bu bölümlerdeki cihazlardan birer adet bulundurması doğrumu/mümkünmü?

daha fazla uzatmanın anlamı yok büyük ihtimalle bu mesajada cevap vermeyeceksiniz .. halen aynı düşüncedeyseniz oda sizin görüşünüz tabi.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Samsunspor, minoo ve 1 kişi daha
Necmati

Necmati

Üye
Gerekli acıklamalar yapılmıs iyi Forumlar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Bu ülkede generaller bile yargılanabiliyor artık kanun kanundur herkez için geçerlidir gerekirse yönetiçiler de yargılanır, kuralla aykırılık varsa. Ergenekon benzeri bir yapılanmanın olduğunu sanmam burada :ehe

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, DiaBLoS ve Necmati
alemburda

alemburda

Üye
Bu gibi konularda konuyla ilgili haksızlık yapıldığını düşünüyorsan başta ilgili mod olmak üzere birden fazla moderatöre yada admine konuyla ilgili görüşünü yap eğer sen haklıysan konun yada mesajın geri alınacaktır.

buketcik

buketcik

Üye
tüm forum yöneticileri mod lar ve üyelerin hepsinden destek aldım ve cvp sız bir sorum kalmadı.teşekkürederim:evet:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, Samsunspor ve Reşwan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt