Dediklerim anlaşılmamış, herkes değil ancak bazı arkadşalar da bana tepki amacıyla yazılar yazmışlar. Bütün yönetici arkadaşlardan cevapları için teşekkür ediyorum. Üzerine alınan moderatör arkadaşlar yanlış düşünüyorlar ben S^3 bölümü için söyledim bunları, konum buraya taşınınca genel algılanmış. Her mesaja tek tek cevap yazacak vaktim yok şu anda. Ancak yazdıklarımın hala arkasındayım. Moderatörler bot olsun demiyorum, insan olduklarını ben de biliyorum. Ancak gördüğüm yanlışları, eksiklikleri söylemek de benim hakkım ve görevimdir. Yazdığım herşey de gerçekleri ifade etmektedir. Kimseye forumda emeğiniz yok demedim, söylemlerim farklı yerlere çekilmesin, kimseye hakaret falan da etmedim. Belirttiğim bazı belli başlı sorunlar var, ana konu bunlar ve dayanaksız konuşmuyorum, boş konuşmuyorum. Yazdıklarım hakkında eleştirisi sorusu olana da buradan her türlü cevap verebilirim. Olayı da uzatmak istemiyorum, amacım kimseyle kavga etmek falan değil, zaten öyle olsaydı daha farklı bir üslupla ve daha farklı iddialarla gelirdim buraya. Dün paylaştığım konunun silindiğini gördüm, bir süredir de gözüme takılan belli başlı yanlışlar vardı, konu açtım bunları belirttim burada. Moderatör arkadaşım reklam konusunu sizler için açtım dedi. Niyetinin kötü olduğunu söylemedim, ancak benim ve bazı arkadaşların da konuları iyi niyetli yardım amaçlı olmalarına rağmen yeri olmadığı için silindi ya da beğenilmedi kilitlendi. Madem forum kurallarında bu kadar katıyız, buna yöneticiler de uymalı. Ben de isterim kuralların biraz daha esnetilebilmesini. Mesela Symbian^3 Destek bölümü S^3 kullanıcılarının çoğunun genellikle bulunduğu bölüm, diğer bölümler pek ilgi görmüyor. O yüzden bölümde iyi niyetli konulara biraz müsamaha gösterilebilir. Tabi ki bu yönetimin takdiridir benimki sadece fikir, ancak madem şuanda müsamaha gösterilmiyor, üyelere de yöneticilere de gösterilmemelidir. Aynı sistemi kullanan yönetici olmalı sözümün de hala arkasındayım. Telefoncu dükkanınız olmasına gerek yok. Ancak S^3 kullanan bir moderatör olsa bölümümüzde, daha sağlıklı karar verebilir, daha çok yardımcı olabilir insanlara diye düşünüyorum. En azından cihaza sahip olmasalar bile konu ile ilgili bilgileri olmalı. En bariz örnek, bölümdeki sabit konulardan (üst konu) biri. Gerçekten sayfadaki gereksiz konulardan biri, Symbian^3 çıktıktan aylar sonra açılmış ve kimseye yeni bir bilgi vermeyen, daha önce defalarca konuşulmuş bilgilerle dolu. S^3 çıkmadan açılsa konu tamam ancak o konunun o tarihte açılıp bir de sabit konu yapılması gerçekten yanlı. Buyurun
link
Fazla uzattım yazıyı ayrıntılara girmeyeceğim daha fazla. İlgi gösteren yöneticilere tekrar teşekkür ediyorum. Kavga çıkarmak değil, tepkimi ortaya koymak, yanlışları belirtmekti amacım. Anlaşıldım veya anlaşılmadım ama tepkim ortadadır. Yanlışımı gören de varsa açıklayabilirim. İyi forumlar...