Kızdım tabi ya, geçen gelmiş mod buraya C7 350 lira diye başlık açmış reklam yapıyor. Turkcell'di sanırım firmanın kampanyası varmış onu duyuruyor resmen reklam. Forumda reklam yapmak yasak bu birincisi, ikincisi de o konunun yeri burası değil. Olsa olsa sıcak fırsatlar bölümüne açabilir, ancak buraya açmış. Symbian yeni arayüz tarzı bir konuydu sanırım, moderatör konuyu açıyor, altına arkadaşımız moderatöre yaptığının yanlış olduğunu başkasının daha önceden bu konuyu açtığını, moderatörün de bunu yapmasının hata olduğunu yazıyor, anlatıyor. Moderatör iplemiyor. Sonra S^3 bölümüne verilen moderatörlerin hiçbiri S^3 kullanmıyor, ne biçim iştir bu arkadaş? Site yönetimine sesleniyorum buradan! Bizi denetlemeye verilecek moderatörlerin bizim işletim sistemimizi, bizim telefonlarımı kullanması ve bilgili olması, ayrıca forum kurallarına öncelikle kendisi uyması ve insanlara adil davranması gerekmektedir. Moderatör foruma uğramıyor düzen yok forumda, sonra bir girip göz atıyor gerekli gereksiz 5-6 tane konu kilitliyor çıkıyor gene uğramıyor. Böyle düzen mi olur arkadaş! Soğudum forumdan, hiçbir forum alternatifsiz değildir. Daha düzeyli forumlar da var. Bu forumu var eden ayakta kalmasını sağlayan biz üyeleriz. Bize düzgün davranılmazsa çeker gideriz kimse forumun büyüklüğüne güvenmesin, kimse rakipsiz değil, hiçbir forum alternatifsiz değildir!
Bunu yazdım ya, bakın görün, en az 7 gün forumdan uzaklaştırılacağım. Sesim duyulmaz da üstüne ceza alırsam bir daha bu foruma adımımı atmam...