Sevgili moderatör arkadaşlar, sevgili yönetim, ve hepsinden önce değerli Üye kardeşlerim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili moderatör arkadaşlar, sevgili yönetim, ve hepsinden önce değerli Üye kardeşlerim!
Kendileri bile açılmış konuları yanlış bölümlere tekrardan açan, burada firma reklamı yapan, insanları forumdan soğutan ve asla adil davranmayan (konularımı kilitleyen ya da silen) moderatör arkadaşlara "saygılarımı" iletiyorum.
4. mesaja göz atarsanız sevinirim...

AYNA

AYNA

Üye
kızmışsın galiba:hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:kop: yok bu sevgi gosterisi

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Kızdım tabi ya, geçen gelmiş mod buraya C7 350 lira diye başlık açmış reklam yapıyor. Turkcell'di sanırım firmanın kampanyası varmış onu duyuruyor resmen reklam. Forumda reklam yapmak yasak bu birincisi, ikincisi de o konunun yeri burası değil. Olsa olsa sıcak fırsatlar bölümüne açabilir, ancak buraya açmış. Symbian yeni arayüz tarzı bir konuydu sanırım, moderatör konuyu açıyor, altına arkadaşımız moderatöre yaptığının yanlış olduğunu başkasının daha önceden bu konuyu açtığını, moderatörün de bunu yapmasının hata olduğunu yazıyor, anlatıyor. Moderatör iplemiyor. Sonra S^3 bölümüne verilen moderatörlerin hiçbiri S^3 kullanmıyor, ne biçim iştir bu arkadaş? Site yönetimine sesleniyorum buradan! Bizi denetlemeye verilecek moderatörlerin bizim işletim sistemimizi, bizim telefonlarımı kullanması ve bilgili olması, ayrıca forum kurallarına öncelikle kendisi uyması ve insanlara adil davranması gerekmektedir. Moderatör foruma uğramıyor düzen yok forumda, sonra bir girip göz atıyor gerekli gereksiz 5-6 tane konu kilitliyor çıkıyor gene uğramıyor. Böyle düzen mi olur arkadaş! Soğudum forumdan, hiçbir forum alternatifsiz değildir. Daha düzeyli forumlar da var. Bu forumu var eden ayakta kalmasını sağlayan biz üyeleriz. Bize düzgün davranılmazsa çeker gideriz kimse forumun büyüklüğüne güvenmesin, kimse rakipsiz değil, hiçbir forum alternatifsiz değildir!
Bunu yazdım ya, bakın görün, en az 7 gün forumdan uzaklaştırılacağım. Sesim duyulmaz da üstüne ceza alırsam bir daha bu foruma adımımı atmam...

• Beğen
Tepkiler: wratH!, pRime., Rich4arD ve 2 diğerleri
AYNA

AYNA

Üye
dediklerin doğruysa eğer haklısın bilmediğim için böyle diyorum durumu..
ama konularda moderatorlerin yorumlarını bende göremiyorum arada konu kilitlediklerini görüyorum sadece..

Maximien

Maximien

Üye
Dediklerin doğru bile olsa bu hitap tarzı ve konuyu buraya açman düzgün bir davranış değil...

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticinin bile yanlış yaptığı bir yerde kimden doğru yapmasını bekliyorsun ki? Moderatöre direk yazsam bunları ipleyecek mi sence? Buraya yazdım ki en azından bazı kullanıcılar okuyup gerçekleri görürler belki. Ya da benim gibi zaten farkında olanlar da uyanır birşeyler yazar belki. İmam o"urursa cemaat s"çar demişler. Madem yöneticimiz onlar, ona göre davransınlar arkadaşım. Bağımlı değiliz buraya altı üstü bir internet sitesi, yönetim üyelere bağımlı olmalı. Tabi bunun için önce üyeler hakkını aramayı bilen bilinçli insanlar olmalı...

• Beğen
Tepkiler: pRime., Rich4arD ve cabal21
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Dediklerin doğru bile olsa bu hitap tarzı ve konuyu buraya açman düzgün bir davranış değil...

+1

ayrıca mod arkadaşın buraya "c7 350 lira" yazması "ilgilenenler olur" düşüncesiyle açılmış bir konudur.

biraz hoşgörülü yaklaşırsanız o şekilde sayılırsınız.

Yeni Nickim ile ilk mesajım hayırlı olsun :)

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
+1

ayrıca mod arkadaşın buraya "c7 350 lira" yazması "ilgilenenler olur" düşüncesiyle açılmış bir konudur.

biraz hoşgörülü yaklaşırsanız o şekilde sayılırsınız.

Yeni Nickim ile ilk mesajım hayırlı olsun :)

Yöneticiler hoşgörülü değilken biz neden hoşgörülü olalım arkadaşım? Sandığın gibi cazip bir fırsat da değil, toplamda 2bin tlye yakın oluyor maliyet, resmen firmaların reklamı gibi yani sabit fiyatın üstüne eklenen cihaz parasını çarpmış yazmış oraya. Üyelerden biri açsa konu kesin kilitlenirdi, ki daha gerekli ve insanlara yardımcı olma amaçlı açılmış konular da kilitlendi bu bölümde...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
neyse hacı.sakin olmakta fayda var :D

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Sakin olalım, sakinim zaten üslubumun düzgün olduğunu düşünüyorum. Ancak bu sakinlik koyun olmaya kadar da gitmesin bir forum için...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Sakin olalım, sakinim zaten üslubumun düzgün olduğunu düşünüyorum. Ancak bu sakinlik koyun olmaya kadar da gitmesin bir forum için...

Tamam koyun olma söv o zaman ?? ne yapmak istiyorsan yap ? ama sonucuna da katlanırsın.

ben 3 defa 1'er haftalık ceza aldım ama haksız yere banlandım demedim.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Site Hakkında
konuyu buraya açman daha uygun olurdu sonucda buraya bakanlar belli , görecek kişilerde sınırlı.
moderator arkadaslarda insan anca bunu sitenin tamamına baglamak hatalı :)
su konuda haklısın tam hepsini bilmiyom ama hepsinin symbian^3 kullnlardan seçmeleri uygun olurdu :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Aktif olmadığımızı söylemişsiniz ama herhalde istatiklere bakmıyorsunuz? Kendi adıma konuşayım burada açılan tüm konuları ve yorumları okumaya çalışıyorum. Gerekli görülenlere işlem yapıyorum. Konulara gelecek olursak yanlış yerde olduğunu düşünürseniz Şikayet Et butonunu kullanabilirsiniz. Yönetime gelince de yönetimde S^3 cihaz kullanan olup olmadığınıza baktınız mı? Herkesin de symbian bilmesi gerekmez. Bu bence her sitede böyledir. Bölümle ilgilenenlerin S^3 cihaz kullanması beklenmez. Reklamlı konulara gelince de ben onları sadece sizlere faydalı olmak için açıyorum. Başka biri açsa da kapatmam. Aynı konu açılırsa tabii ki kapatıyorum. Uygulama paylaşılmışsa gerekli yere taşıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba?

• Beğen
Tepkiler: tragedie, s@hr@, Revengeful ve 2 diğerleri
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Aktif olmadığımızı söylemişsiniz ama herhalde istatiklere bakmıyorsunuz? Kendi adıma konuşayım burada açılan tüm konuları ve yorumları okumaya çalışıyorum. Gerekli görülenlere işlem yapıyorum. Konulara gelecek olursak yanlış yerde olduğunu düşünürseniz Şikayet Et butonunu kullanabilirsiniz. Yönetime gelince de yönetimde S^3 cihaz kullanan olup olmadığınıza baktınız mı? Herkesin de symbian bilmesi gerekmez. Bu bence her sitede böyledir. Bölümle ilgilenenlerin S^3 cihaz kullanması beklenmez. Reklamlı konulara gelince de ben onları sadece sizlere faydalı olmak için açıyorum. Başka biri açsa da kapatmam. Aynı konu açılırsa tabii ki kapatıyorum. Uygulama paylaşılmışsa gerekli yere taşıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba?

Sakin olmanın faydaları..

iyi geceler konu kapanmıstır :D

:locked:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Tabi bunun için önce üyeler hakkını aramayı bilen bilinçli insanlar olmalı...
Katılıyorum size.:oke:
Hakkınızı aramalısınız, konuşmalı, istemeli söylemelisiniz. Ama bunu bir tepki mahiyetinde değil de önce bir arz-talep ( insaniyet) ilişkisinde gerçekleştirmek en mantıklısı olur.Zira daha sonra yardımda bulunmasını beklediğiniz bir arkadaştan en geç 3 gün içerisinde bir yardım göremezseniz yakınma hakkınız gayet de yasallaşır.
'' İplememek '' :) deyişinize gelince bu konuda lütfen yargısız infaz yapmayalım beyler. Birçok arkadaşımız yönetim odasında üyeler için en iyisi ne olabilir diye didinip onlarca görüş alıp uyguluyoruz. Bizler için birkaç üye gitmiş kalmış pek sorun değil. Gerçekten samimi ve de içimizden (bizden) olan üyeler çok. Bütün bu koşturmaca bu yardım,yönetim; elimizden yetiğince çaba gösterimi aman üyeler kaçmasın ha diye yapılan bir şey değil.Bu bölümün yöneticisi değilim; ama her ne olursa olsun kendi adıma ve tüm moderatörler adına bir savunma mecburiyeti hissettim kendimde. Konu başlığı tüm moderatörler ve adminlere atfedilmiş nihayetinde.
Ayrıca sizlerden ricam beyler,lütfen bu tarz şikayet ya da sitemde bulundunuz diye kendinizin cezalanılacağınızı,banlanılacağınızı falan düşünmeyin. Yok böyle bir şey. Daha önce birkaç kez olabilir; ama o örnekler yalnızca dikkat çekme havalarıyla açılmış,anlamadan dinlemeden kışkırtıcı nitelikte konulardı.
Buradaki yönetici arkadaşlar zamanlarından meşguliyetlerinden feragat edip elinden geleni yapmaya çalışan kişilerdir. Kimisinin vize final sınavları olur,kimisi kız arkadaşıyla kavga eder,kimisi evle takışır,kimisinin evi soyulur,kimisinin cenazesi olur vs.. Bütün uğraşlarından beklentileri ise bir hiç.:evet: Bu durumu da yönetici arkadaşların her an burda olup konulara müdahale etmemesinden kaynaklanan düşüncenizle alakalı bulduğum için söyledim.
Yineliyorum;hakkınızdır isteyin,arayın şikayet edin.- Tabi olağan şekilde- Zaten ortada artık aksayan bir şey varsa bizler bunun farkında oluruz.:oke:
İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: Necmati, s@hr@, Revengeful ve 5 diğerleri
minoo

minoo

Üye

Katılıyorum size.:oke:
Hakkınızı aramalısınız, konuşmalı, istemeli söylemelisiniz. Ama bunu bir tepki mahiyetinde değil de önce bir arz-talep ( insaniyet) ilişkisinde gerçekleştirmek en mantıklısı olur.Zira daha sonra yardımda bulunmasını beklediğiniz bir arkadaştan en geç 3 gün içerisinde bir yardım göremezseniz yakınma hakkınız gayet de yasallaşır.
'' İplememek '' :) deyişinize gelince bu konuda lütfen yargısız infaz yapmayalım beyler. Birçok arkadaşımız yönetim odasında üyeler için en iyisi ne olabilir diye didinip onlarca görüş alıp uyguluyoruz. Bizler için birkaç üye gitmiş kalmış pek sorun değil. Gerçekten samimi ve de içimizden (bizden) olan üyeler çok. Bütün bu koşturmaca bu yardım,yönetim; elimizden yetiğince çaba gösterimi aman üyeler kaçmasın ha diye yapılan bir şey değil.Bu bölümün yöneticisi değilim; ama her ne olursa olsun kendi adıma ve tüm moderatörler adına bir savunma mecburiyeti hissettim kendimde. Konu başlığı tüm moderatörler ve adminlere atfedilmiş nihayetinde.
Ayrıca sizlerden ricam beyler,lütfen bu tarz şikayet ya da sitemde bulundunuz diye kendinizin cezalanılacağınızı,banlanılacağınızı falan düşünmeyin. Yok böyle bir şey. Daha önce birkaç kez olabilir; ama o örnekler yalnızca dikkat çekme havalarıyla açılmış,anlamadan dinlemeden kışkırtıcı nitelikte konulardı.
Buradaki yönetici arkadaşlar zamanlarından meşguliyetlerinden feragat edip elinden geleni yapmaya çalışan kişilerdir. Kimisinin vize final sınavları olur,kimisi kız arkadaşıyla kavga eder,kimisi evle takışır,kimisinin evi soyulur,kimisinin cenazesi olur vs.. Bütün uğraşlarından beklentileri ise bir hiç.:evet: Bu durumu da yönetici arkadaşların her an burda olup konulara müdahale etmemesinden kaynaklanan düşüncenizle alakalı bulduğum için söyledim.
Yineliyorum;hakkınızdır isteyin,arayın şikayet edin.- Tabi olağan şekilde- Zaten ortada artık aksayan bir şey varsa bizler bunun farkında oluruz.:oke:
İyi Forumlar
Teşekkür ederim İsa :)

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Moderatör arkadaşlarımız bot değil, bildiğiniz etten kemikten insan. Yanlış yapmayacaklar diye bir şey yok, ortada yönetici-üye farketmez kural dışı bir durum varsa bunu bize bildirmeniz için de 'şikayet et' butonu var. Konuyu bize ulaştırmadan kendi kendinize haksızlık yapılıyor diye düşünmenin anlamı yok.

Konunuz silindiyse sebepsiz değildir, keyfî işlem yapmadık; yapmıyoruz. Sebebini sorun, ondan sonra bizi yargılayın. Ve yöneticilerin de özel hayatlarında sorunları olabileceğini; dalgınlık haliyle yazdıklarınızı unutabileceğini, olası bir kural dışı eylemde bulunabileceğini unutmayın. Bot değiliz.

• Beğen
Tepkiler: s@hr@, Nedved, Revengeful ve 4 diğerleri
Adilx05

Adilx05

Üye
Öncelikle Sakin Olmanızı Tavsiye Ediyorum Moderatörler İşlerini Bence Gayet İyi Yapıyorlar Kimse Admin Yalağı Falan Demesin Boşa Bende Zamanında Nadir Moduma Az Kızmadım Ama Haklılar biz Daha Üye Olduğumuz İçin Yönetim İşlerinde Özelliklede Böyle Büyük Bi Sitenin Yönetim İşlerinden Herhangi Birimiz Anlayamaz Lazoflu Vardı Yeni Nickini Bilmiyorum Sanırım Moddu İnterneti Bozulmuş Ceptelefonundan Kontrol Ediyodu Forumları Ama Verdiğin Örnektede Herhangi Bi Lakait Veya Olumsuz Bi Durum Yok Aç Bi Konu Sende İllaki Konun Doğru Yere Taşınır Veya uyarı Olarak Moderatör Sana Bişeyler Söyler :oke:

• Beğen
Tepkiler: s@hr@, jejep, minoo ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt