Catty
Emekli Yönetici
Sevdiklerinden Ayrılmak Zor Gelir İnsana Bazen :(
Bu aileye katıldığım zaman 14 yaşımı bitiriyordum ve şimdi 18'e girmek üzereyim..Çok kişiyle tanıştım çok kişiyle konuştum bilgilendim , geliştim , bilgilendirdim , geliştirdim..Kendimi o kadar kaptırmıştım ki rütbeleri nasıl atlayıp binbaşı olmuştum haberim yoktu
yaşım büyüdükçe , yeni yeni şeyler görmeye başladım,bunları paylaştım ettim , en güzeli sitede sevildim
ne güzel bir duygu sevilmek, aslında bu duruma alışığım , zaten sevilen birisiymdir
bende bazı arkadaşlar çok sevdim , çok çatıştım
, birde baktım Ayın üyesi olmuşum, tebrik eden edene , ya ne kadar sevindim sormayın , bu güzel bir haz, bu ne heyecan verici birşey 
biraz zaman sonra yönetici oldum , Allahım inanamıyorum ne kadar mutluluk verici birşey
sonra tekrar normal üye oluşum , çok sıkıntılı bir dönemdi
orayı yaşamamış kabul ediyorum
ve gelelim şimdiki duruma Öss öğrencisiyim , rahatlıkla kazanabileceğimi düşünüyorum
zeki buluyorum kendimi , herşeyin üstünden Allah'ın izniyle geliyorum ....
ama artık bazı durumlar o kadar sıkıcı ve insanı o kadar değiştiriyorki , çeşitli yollara sevkediyor insanı...Son bir kaç gündür siteden / ailemden ayrılmak için yapmadığım oyun kalmadı..ama ne biçim yöneticisiniz ya hiç biriniz uyarı puanı bile vermediniz
amacım kendimi banlattırmaktı..ama vazgeçtim , gelen yeni üyeler temiz bir profil görsünler istedim
yanlış anlamayın temiz derken uyarı olmayan bir profil
kısacası arkadaşlar , burası bana uygun değil , burada rahat hareket edemiyorum , en basiti yapmacık davranamam ,bu kadar davrandığım iyi valla..yapmacık derken düşüncelerimle asla yapmacık davranmam , ben bildiğiniz Bilâl'im , sadece hareket babında geçerli bu lafım
siteden tamamıyle ayrılmıyorm ama eskisi kadar da aktif olamam
hergün girebilirsem girerim , bu arada beni sevmeyen arkadaşlar , hepinizden özür dilerim , bu sıkıntılı dönemimde size kırıcı hareketlerim olmuştur , affınız altında eziliyorm
beni sevenlerse severler yahu beni..
sevmemezlik yapmazlar, yalnız bırakmazlar beni
....Hepinizin gönlündeki ile zikrindeki bir olsun
hayatınızda başarılar, saygılarımla, hoşçakalın yahu 
yaşım büyüdükçe , yeni yeni şeyler görmeye başladım,bunları paylaştım ettim , en güzeli sitede sevildim
ne güzel bir duygu sevilmek, aslında bu duruma alışığım , zaten sevilen birisiymdir
bende bazı arkadaşlar çok sevdim , çok çatıştım
, birde baktım Ayın üyesi olmuşum, tebrik eden edene , ya ne kadar sevindim sormayın , bu güzel bir haz, bu ne heyecan verici birşey 
biraz zaman sonra yönetici oldum , Allahım inanamıyorum ne kadar mutluluk verici birşey
sonra tekrar normal üye oluşum , çok sıkıntılı bir dönemdi
orayı yaşamamış kabul ediyorum
ve gelelim şimdiki duruma Öss öğrencisiyim , rahatlıkla kazanabileceğimi düşünüyorum
zeki buluyorum kendimi , herşeyin üstünden Allah'ın izniyle geliyorum ....
ama artık bazı durumlar o kadar sıkıcı ve insanı o kadar değiştiriyorki , çeşitli yollara sevkediyor insanı...Son bir kaç gündür siteden / ailemden ayrılmak için yapmadığım oyun kalmadı..ama ne biçim yöneticisiniz ya hiç biriniz uyarı puanı bile vermediniz
amacım kendimi banlattırmaktı..ama vazgeçtim , gelen yeni üyeler temiz bir profil görsünler istedim
yanlış anlamayın temiz derken uyarı olmayan bir profil
kısacası arkadaşlar , burası bana uygun değil , burada rahat hareket edemiyorum , en basiti yapmacık davranamam ,bu kadar davrandığım iyi valla..yapmacık derken düşüncelerimle asla yapmacık davranmam , ben bildiğiniz Bilâl'im , sadece hareket babında geçerli bu lafım
siteden tamamıyle ayrılmıyorm ama eskisi kadar da aktif olamam
hergün girebilirsem girerim , bu arada beni sevmeyen arkadaşlar , hepinizden özür dilerim , bu sıkıntılı dönemimde size kırıcı hareketlerim olmuştur , affınız altında eziliyorm
beni sevenlerse severler yahu beni..
sevmemezlik yapmazlar, yalnız bırakmazlar beni
....Hepinizin gönlündeki ile zikrindeki bir olsun
hayatınızda başarılar, saygılarımla, hoşçakalın yahu