Sevdiklerinden Ayrılmak Zor Gelir İnsana Bazen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevdiklerinden Ayrılmak Zor Gelir İnsana Bazen :(
Bu aileye katıldığım zaman 14 yaşımı bitiriyordum ve şimdi 18'e girmek üzereyim..Çok kişiyle tanıştım çok kişiyle konuştum bilgilendim , geliştim , bilgilendirdim , geliştirdim..Kendimi o kadar kaptırmıştım ki rütbeleri nasıl atlayıp binbaşı olmuştum haberim yoktu :) yaşım büyüdükçe , yeni yeni şeyler görmeye başladım,bunları paylaştım ettim , en güzeli sitede sevildim :) ne güzel bir duygu sevilmek, aslında bu duruma alışığım , zaten sevilen birisiymdir:) bende bazı arkadaşlar çok sevdim , çok çatıştım:), birde baktım Ayın üyesi olmuşum, tebrik eden edene , ya ne kadar sevindim sormayın , bu güzel bir haz, bu ne heyecan verici birşey :)
biraz zaman sonra yönetici oldum , Allahım inanamıyorum ne kadar mutluluk verici birşey :)sonra tekrar normal üye oluşum , çok sıkıntılı bir dönemdi:)orayı yaşamamış kabul ediyorum :)ve gelelim şimdiki duruma Öss öğrencisiyim , rahatlıkla kazanabileceğimi düşünüyorum :)zeki buluyorum kendimi , herşeyin üstünden Allah'ın izniyle geliyorum ....:)ama artık bazı durumlar o kadar sıkıcı ve insanı o kadar değiştiriyorki , çeşitli yollara sevkediyor insanı...Son bir kaç gündür siteden / ailemden ayrılmak için yapmadığım oyun kalmadı..ama ne biçim yöneticisiniz ya hiç biriniz uyarı puanı bile vermediniz:ehe
amacım kendimi banlattırmaktı..ama vazgeçtim , gelen yeni üyeler temiz bir profil görsünler istedim:) yanlış anlamayın temiz derken uyarı olmayan bir profil:)
kısacası arkadaşlar , burası bana uygun değil , burada rahat hareket edemiyorum , en basiti yapmacık davranamam ,bu kadar davrandığım iyi valla..yapmacık derken düşüncelerimle asla yapmacık davranmam , ben bildiğiniz Bilâl'im , sadece hareket babında geçerli bu lafım:)siteden tamamıyle ayrılmıyorm ama eskisi kadar da aktif olamam :( hergün girebilirsem girerim , bu arada beni sevmeyen arkadaşlar , hepinizden özür dilerim , bu sıkıntılı dönemimde size kırıcı hareketlerim olmuştur , affınız altında eziliyorm:)
beni sevenlerse severler yahu beni..:) sevmemezlik yapmazlar, yalnız bırakmazlar beni:)....Hepinizin gönlündeki ile zikrindeki bir olsun:) hayatınızda başarılar, saygılarımla, hoşçakalın yahu :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yolun açık olsun Bilalcim...Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum sana..Herşey gönlünce olsun inşallah..
Sevgiler..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Ali abi , görüşürüz yine ya , o kadar uzağınızda değilim:)
Erol , kaç senelik üyesiyim buranın, ne kadar emek verdim , bırakda bize bir kıyak geçilsin yani, bu olsun yani:)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:(:( gerçekten üzüldüm sana kanım kaynamıştı kedileri sevdigin için :) bak dun senin için kedilerimin resmini çektim gerçekten arkadaşım kedileri seviyor dedim soranlara yolun acık olsun kardeşim gerçektende üzüldüm allaha emanet ol

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kıyamam ya , Engin sen paylaş o resimleri , birkaç kopyasını da bana atarsın:)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayatında inşallah her zaman mutlu ve huzurlu olursun:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Neden ceza aldın ki :( girmezdin olur biterdi ...

Lus Civile

Lus Civile

Üye
Yolun Açık Olsun.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:(:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşımıza cezasını ben verdim. Cezanın "gidiş"i ile bir ilgisi de yok. Profil mesajları ile konuşurlarken bir başka üyeye hakaret etmişti. Ve kim olduğu kuşkuya yer vermeycek kadar açıktı.
Bayağı da düşündüm cezayı verirken. Ama kendimi ne kadar onun yerine koyduysam o kadar da hakaret edilen üyenin yerine koydum. Sonra ikisinden de çıkıp tarafsız bir ceza verdim.

Hatta gittim Yargıtay'ın geri zekalı kelimesine ne ceza verdiğine baktım.

Sövme suçu oluşuyor.
T.C.

YARGITAY

2. CEZA DAİRESİ

E. 2004/1958

K. 2005/17647

T. 14.9.2005

� GERİ ZEKALI SÖZLERİ ( İddiayı Doğrulayan Tanık Beyanı İle Anlaşıldığı Halde Beraat Kararı Verilemeyeceği - Sövme )

� SÖVME ( Sanığın Müştekiye "Geri Zekalı" Sözleriyle Hakaret Ettiği - Tanık Beyanı İle Anlaşıldığı Halde Beraat Kararı Verilemeyeceği )

� HAKARET ( Sanığın Müştekiye "Geri Zekalı" Sözleriyle - Tanık Beyanı İle Anlaşıldığı Halde Beraat Kararı Verilemeyeceği )

5237/m.

ÖZET : Sanığın müştekiye karşı "geri zekalı" şeklindeki sözleriyle hakaret ettiği, iddiayı doğrulayan tanık beyanı ile anlaşıldığı halde, beraat kararı verilmesi bozmayı gerektirir.
DAVA : Sövme suçundan sanık Ayşe'nin yapılan yargılaması sonucunda; BERAATİNE dair ( BUCAK )Sulh Ceza Mahkemesinden verilen 24.12.2002 tarihli hükmün Yargıtayca incelenmesi O Yer C.Savcısı tarafından istenmekle ve dosya C.Başsavcılığının 20.12.2003 tarihli tebliğnamesiyle dairemize gelmekle yapılan inceleme sonunda gereği düşünüldü:
KARAR : Sanığın müştekiye karşı "geri zekalı" şeklindeki sözleriyle hakaret ettiği, iddiayı doğrulayan tanık Hüseyin'in açık beyanı ile anlaşıldığı halde, yerinde görülmeyen gerekçelerle beraat kararı verilmesi,
SONUÇ : Bozmayı gerektirmiş, O Yer C.Savcısının temyiz itirazları bu itibarla yerinde görülmüş olduğundan hükmün bu sebepden dolayı istem gibi BOZULMASINA, 14.09.2005 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Bilâl artık girmeyeceğim demiyor. Eskisi kadar aktif olamayacağım diyor.
Konuda herhangi bir sorun yok.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nerden yazdın profilime o yazıyı be bilal ...

bazgiret_cancir

Üye
My heart will go on...

Berlin Boleyn

bilalcim seni anlayabiliorum..üzülme bence bu kararın doğru..ama kendinide fazla özletme olurmu...

passiv€ aggressiv€

Üye
of be bilal nereye gidiyosun :( yine eskisi kadar aktif ol :( özletme kendini :agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt