Sevdiğin Biriyle Olursan Mutlu Olursun ? Seni Sevenlemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sevdiğin Biriyle Olursan Mutlu Olursun ? Seni Sevenlemi ?
Arkadaşlar İkisi Yok Sevdiğiniz Birisimi Sizi Daha Fazla Mutlu Eder , yoksa Sizi seven Ama Sevmediğinizmi ?

Bence Sevdiğim Daha Fazla mutlu Eder ...

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54, Marchegiani ve Lina_TR

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence beni seven birisi mutlu eder sevdiğim kişi ya beni sevmezse beni seven beni mutlu etmek için elinden geleni yapar diğer konumda ise ben sevdiğimi mutlu etmek için elimden geleni yapmak zorunda kalirim

SucX

SucX

Üye
Katılıyorum
Sevdiğim birinden karşılık alamayabilirim
Zaten şuan beni seven biriyleyim :islik

Lina_TR

Lina_TR

Üye
bence beni seven birisi mutlu eder sevdiğim kişi ya beni sevmezse beni seven beni mutlu etmek için elinden geleni yapar diğer konumda ise ben sevdiğimi mutlu etmek için elimden geleni yapmak zorunda kalirim
Katılıyorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
beni seven biri ile :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Beni gerçekten seveni ben de severim.

maxibrk

maxibrk

Üye
Aynen :oke:

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
arkadaslar ben ıkısınıde yasadım gercekten ıkısıde zor oluor. senı sevenle olunca sen bısı hıssetmezsen kacmak ıstıosun. sen sevıncede onun arkasından cok kosuosun ve cok yıpranıosun. bu ıkısı arasından ılla bırını tercıh edeceksek baska sık yok ıse benım canım tatlı ben benı sevenı tercıh ederım. ben pesinden kosacagıma o benım pesimden kossun

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ama ikisi de seçeneği olmalı Melek. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İkisiyle de farklı bir mutluluk yaşarsın.
Sevdiğin birisini elde ettiğinde aldığın haz başka, seni seven birisinin sana yaşattığı haz başkadır.

aLone

aLone

Üye
seni sevenle birlikte olmak bence senin çok sevipte karşından az sevgi aldığın biriyle anca bi zamana kadar dayanırsın sonrasında yorulursun

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Beni Sevmeyen Biri İlee Nasıl Mutlu Olucam Ki ?
Her İki Tarafta Sevmesi Lazım Diyorum Bence ...
Evet Ömerin Dediğine De Katılıyorum.
Her İki Seçenek Zor Aslında Mustafa, Ata :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Her zaman seven insan mutlu eder.

darkman81

darkman81

Üye

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hissemedikten Sonra Bişeyi Ben Katılamıyorum :)

darkman81

darkman81

Üye
sevdiğin kişi seni sevmiyorsa ondna mutluluk alamazsın ama onun yaptiği kucuk bişery bile seni mutlu eder....fakat sen bu kişi için mutluluk küpü olursun ve onu mutlu etmeye çalişirsin... amacın ya yerine gelir yada yaptıklarınla kalırsın..seni seven kişiyide sen sevmiyorsan aynı bu durum gerçekleşir...burda her ikisininde sevebilmesi lazım..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Diyorum Yaa Zaten Karşıklı Bi Sevgi Olmalı
Karşılıksız Değil :)

darkman81

darkman81

Üye
™ мγdяєaм;1600056' Alıntı:
Diyorum Yaa Zaten Karşıklı Bi Sevgi Olmalı
Karşılıksız Değil :)

o zman bende sana katılıyorum..:):)

ism@il 54

ism@il 54

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt