frk uzn
Üye
Neler gördüm ben yanındaki barzo kız adriana lima gibi işte orda anladımki tipte değil iş biraz özgüven ağız laf hallediyoama kız bana göre gerçekten çok aşırı derecede güzel ve seviyorum onu kaybetmekten bi hata yapmaktan korkuyorum
inşallah yarın denicem bakam
teşekkürler abikarlı olan yine sen olursun reddetse bile kafanda soru kalmaz neyse benden bukadar. kolay gelsin, yarın açılmadan bu foruma gelme, hadi iyi şanslar...
ya be kardeşimama kız bana göre gerçekten çok aşırı derecede güzel ve seviyorum onu kaybetmekten bi hata yapmaktan korkuyorum
bende görüyorum oylelerini ama onların ortamı falan oluyo bende oda yokNeler gördüm ben yanındaki barzo kız adriana lima gibi işte orda anladımki tipte değil iş biraz özgüven ağız laf hallediyo
aslında doğruKaybetmek mi? Zaten sahip değilsin ki. Kısacası kaybedecek bir şeyin yok, yapıştır gitsin.
teşekkürlerkendine guvenırsen gerisi vız gıder tırs gelır . soylemezsen o sevgı ıcınde büyür ömür boyu susarsın haydı yarın hayırlısı
of yav ezmese bari beniya be kardeşimneyini kaybedicen zaten tanımıyorsun hadi kolay gelsin yarın iyi haberleri bekliyoruz.
ezmek derken yani tipine hiç bakmadinmi ben senle niye çıkayım falan derse arkadaşlarının yanında, veya zaten ben buna arkadaşlarının yanında bi gelirmisin bişey dicem dicem hayır gelmem derse rezil olurumezdirmezsen, ezemez.
ezmek derken yani tipine hiç bakmadinmi ben senle niye çıkayım falan derse arkadaşlarının yanında, veya zaten ben buna arkadaşlarının yanında bi gelirmisin bişey dicem dicem hayır gelmem derse rezil olurum
bilmiyorum hiç yalnız başına görmedim kızı yanında 3-4 kız oluyo hep ama tenefuslerde takip ederimYalnız yakala.Tenhada kıstır (!)
Morelini bozmak istemem ama benim bir lafım vardır bu devirde ya tipin olcak yada paran bu 2 si olmassa yaşama bile yani bu devirde malesef bir tipe ve olmassa paraya bakıyorlar bazıları topal bazıları hasta ama parası var gine kız bulur veya adamda para yoktur ama 1984 arnold schwarzenegger tipi vardır yanında 2 3 kız bulursun acı ama gerçek diyerleri paso fiso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?