Pealon Jan Teor
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynı olay banada olmuştu lisedeyken sizin sınıftan 1 kızı yolla o çeksin kenara bi arkadaşım seninle konuşmak istiyo diye sende git konuş terslemez korkma reddederse usülce reddeder yani en fazla istemiyorum der küfredip dövecek hali yok yaKız tek başına gezmiyor arkadaşlarının yanında nasıl cagircamkive tersler diye korkuyorum
Genç benim ilk yazdıklarımı okumadın heralde gidip çıkma teklif et demedimki tanışabilirmiyiz diceksin olumlu olursa zaten tanışıp arkadaş olacaksınızAma tanismiyoruz bile, niye kabul etsinki off önce arkadaş olmalıyım galiba
tamamda zaten tanisabilirmiyiz demekte pek normal bişey değil ki çıkma teklifi gibi bişeyGenç benim ilk yazdıklarımı okumadın heralde gidip çıkma teklif et demedimki tanışabilirmiyiz diceksin olumlu olursa zaten tanışıp arkadaş olacaksınız
Hemen hemen öyle ama yapcak bişi yoktamamda zaten tanisabilirmiyiz demekte pek normal bişey değil ki çıkma teklifi gibi bişey
AynenAdam olayı 1.mesajda yazmış, korkma demiş, fazla takılma yani. Kafanda büyütme. Git, söyle, laaps lapps. Sonrasını o düşünsün.
hayır ama hiç tanımadığın bi kıza tanisalimmi dersende o zaten senin amacını anlar,, neyse frk uzn abi saol teşekkür ederim galiba yarın gidip konuscam sonucuda buraya yazarım inşallah görünce cekinip vazgecmem ozguvenim çok düşükniye la her tanıştığın la çıkıyon mu
AhahahahKardeşim bende lise sondayım bu mantıkla yürürsen, k.bakma ama liseden elizabetle ayrılırsın söyliyeyim, az özgüvenini tavan yap, yapabilirim felan de kendine, git açıl ters birşey söylerse zaten hiç senin olmamıştır hesabı, korkma. Son olarak seviyosan git konuş bence
Ulen tipte değil iş ağızda laftaama o bana bakmazkiii ama haklı kız ben olsam bende bakmam
hem tip yok hem laf yokUlen tipte değil iş ağızda lafta
faruk kardeşime %100 katılıyorum...Ulen tipte değil iş ağızda lafta
az öz güven be kardeşim böyle yaparsan zaten unut o kızı sen.hem tip yok hem laf yok
ama kız bana göre gerçekten çok aşırı derecede güzel ve seviyorum onu kaybetmekten bi hata yapmaktan korkuyorumfaruk kardeşime %100 katılıyorum...
az öz güven be kardeşim böyle yaparsan zaten unut o kızı sen.
inşallah yarın denicem bakamSen dene kardeş. Bak olayı fazla kafanda büyütme, git söyle, olmasa bile rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?